- 27 Eylül 2009
- 4.030
- 0
- 45
melikecim ne yalan söylim valal küçük bebek görünce insan özenmiyo değil ama tekarar en baştan zor geliyo.. kısmet diyelim artık eskisi kadar katı bakmıyorum bu olaya..
bigecim sana özelden bi msj atmıştım ben bi cvp vermedin merak içerisindeyim.. ayrıca aynen çocuk hangi eli isterse onu kullansın bizim enginde asla sol kullanamaz diyenlerden ?! sol iyidir herzaman
yasemin sen şimdi doğumdan sonra bi süre giremezsin ama biz portakalı çok merak edicez ilk fırsatta bi resmini koyarsın artıkın..
ariyeten nazında şuan bi gözü çapaklı biz de damla kullanıyoruz ama bizim gittiğimiz doktar (gözden çok çektiğimiz için) gözün bölümünün çocuk doktoru..
solaklık iyi bişey değilki canım bende sağ elini kullanmasını istiyorum elimden geleni yapıcam sağa alıştırmak için ama solda ısrarlıysa da zorlamıcam elbet.allah allah neden uğraşıyorsunuz ki? babanın ısrarı neden? nesi var solak olmasının?
kıymet miydi selver miydi yanlış hatırlamayayım ama birinin kuzusunun gözü rahatsızlanmıştı
göz doktoru bebek diye bakmamıştı bebek doktoruna danışacaktı diye hatırlıyorum melike
kıyamam kuzuma, mikropmu kaptı ki
aman meşeyede şunu takayım dur
günaydııınnnn
melikecim doğum gnün kutlu olsun canım öncelikle..
ay parktan geldik uyuttum kızı bi girim dedim kimseler yok yine..
parkta kızı salıncağa oturturken sırtıma bi kramp girdi hala geçmedi nefes alırken bıçık saplanıyo sanki inşallah kız uyanana kadar geçer kucağıma alamıyorum kızı :s
benimkiydi canım enfeksiyon kapmış dedi damla ve merhem verdi damlayı zar zor kullanıyoruz
ama diğerini süremedik göze kalem çeker gibi sürüceksiniz dedi ..
o gün zaten kadın öyle bi canını acıttıki oğlumun önce kirpiklerini çekti ne yaptığını anlamaya çalıştım ilk başta hala çekiyor eliylede üst göz kapağını ters çevirmeye çalışıyormuş ama çocuk hastaneyi ayağa kaldırdı kadın baya uğraştı yok olmuyor bizimki tekmeliyor kadını kadın elinde tuttuu ışığı verdi elime sen tut dedi.oda aldı bitene kulak çubuğu bastırıp ters çevirdi hemen göz kapağını küçücük bi baloncuk oluşmuş içi kan toplamış gibi çok kötüydü..hala daha geçmedi zaten.
eee anlamadım neden o kadar kurcaladı yavrumun gözünü peki baloncuk önceden mi vardı ( vardır gerçi bir bildiği heralde ama ) bugün daha iyi gibi gidemedik dr a yarın olmadı sabahtan giderim burada yoktur heralde göze bakan çocuk dr u normal göze giderim olmazsa çocuk dr una babası olacak meşe işe gitsin sütü duymuştum ama ters birşey olur diye korkarım gerçi süt ama
sibel sağol tatlım teşekkür ederim :78:
yasemin evet bak sibel haklı biz portakalı hemen görmek isteriz birisi bize yüklesin öyle 1 ay filan bekletmeyin teyzeler samsuna ayak basar görürüz yoksa kızı yüz görümlüğü isterseniz söyleyin takarız bir beşibiryerde
sibel valla zordur eminim hemde 1 tane varken tekrar sil batan ama bu sabah dedim sen çok minik ve çok şekerdin diye gene çok şeker resmen aşığım ama çok minikken ayrı tadı vardı sanki anam çok hevesli gördüm kendimi
dün karar verdim şaka filan değil ama benim koca tam meşe
kıııız dünüüüüüürrrrrr
doğum günün mü bugün senin
Doğum günün kutlu olsun
mutluluk huzur sağlık ve keşke dediğin her ne varsa onu getirsin sana yeni yaşın
Kız resimleri yüklememem samsunu basmanıza neden olacaksa yüklemeyeyim
bir bahane görürüm sizi
ya sorma bende küçük bebek görünce çok heveslenir oldum... delimiyimne
nooldu naaptı kociş??
yasemincim çok sağol geçmiş olsun dileğin için.. ya geçmiyo bi türlü yahu..
ya sorma bende küçük bebek görünce çok heveslenir oldum... Delimiyimne
Nooldu naaptı kociş??
Yasemincim çok sağol geçmiş olsun dileğin için.. Ya geçmiyo bi türlü yahu..
kızın kahvaltısını artık ayrı vermeyi düşünüyorum aranızda veren var mı neler veriyosunuz nası yediriyosunuz? Hatta bi gün boyunca neler yiyo.. Benim kız hiçbişey yemez içmez oldu. Su bile içmiyo..( suluğu akşam olduğunda yarıya bile gelmemiş oluyo akadar yani..
bizimki bu aralar kahvaltı yapmıyor pek şurup korkusunu atlatamadı hala hep şurup içiricem sanıyor istemiyor yemek.kızın kahvaltısını artık ayrı vermeyi düşünüyorum aranızda veren var mı neler veriyosunuz nası yediriyosunuz? hatta bi gün boyunca neler yiyo.. benim kız hiçbişey yemez içmez oldu. su bile içmiyo..( suluğu akşam olduğunda yarıya bile gelmemiş oluyo akadar yani..
bigecim sana özelden bi msj atmıştım ben bi cvp vermedin merak içerisindeyim.. ayrıca aynen çocuk hangi eli isterse onu kullansın bizim enginde asla sol kullanamaz diyenlerden ?! sol iyidir herzaman
.
solaklık iyi bişey değilki canım bende sağ elini kullanmasını istiyorum elimden geleni yapıcam sağa alıştırmak için ama solda ısrarlıysa da zorlamıcam elbet.
Evet bugün benim doğum günüm tam 32 oldum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şöyle tersi olsa 23 aman ne yapayım her yaşın güzelliği var yaşlanalım ki bebeklerimiz büyüsün sağlıklı olalım hepimiz ve sevdiklerimiz özellikle bebeklerimiz
yazarken düşündüm bana böyle birşey deseler hiçç yüklemem diye sen acı bize yükle ahhh ne çok isterim sizi görmeyi ama samsunla hiç bağımız yokki eşime diyeyim hadi samsuna gidelim diye :2:
Evet bugün benim doğum günüm tam 32 oldum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şöyle tersi olsa 23 aman ne yapayım her yaşın güzelliği var yaşlanalım ki bebeklerimiz büyüsün sağlıklı olalım hepimiz ve sevdiklerimiz özellikle bebeklerimiz
sağol güzel dileklerin için öncelikle sağlık mutluluk huzur kocamı yontmak için testere veya hızarAy adam bir duysa 17 mayıs hem d.günü hem boşanma yıldönümü olacak
ya sorma bende küçük bebek görünce çok heveslenir oldum... delimiyimne
nooldu naaptı kociş??
yasemincim çok sağol geçmiş olsun dileğin için.. ya geçmiyo bi türlü yahu..
kızın kahvaltısını artık ayrı vermeyi düşünüyorum aranızda veren var mı neler veriyosunuz nası yediriyosunuz? hatta bi gün boyunca neler yiyo.. benim kız hiçbişey yemez içmez oldu. su bile içmiyo..( suluğu akşam olduğunda yarıya bile gelmemiş oluyo akadar yani..