2009 Aralık Anneleri

en az 1 ay giremem sanırım doğumdan sonra
ilk fırsatta eklerim size portakalımın resimleri teyzesi

günaydııınnnn

melikecim doğum gnün kutlu olsun canım öncelikle..

ay parktan geldik uyuttum kızı bi girim dedim kimseler yok yine..

parkta kızı salıncağa oturturken sırtıma bi kramp girdi hala geçmedi nefes alırken bıçık saplanıyo sanki inşallah kız uyanana kadar geçer kucağıma alamıyorum kızı :s

allah allah neden uğraşıyorsunuz ki? babanın ısrarı neden? nesi var solak olmasının?
solaklık iyi bişey değilki canım bende sağ elini kullanmasını istiyorum elimden geleni yapıcam sağa alıştırmak için ama solda ısrarlıysa da zorlamıcam elbet.

benimkiydi canım enfeksiyon kapmış dedi damla ve merhem verdi damlayı zar zor kullanıyoruz
ama diğerini süremedik göze kalem çeker gibi sürüceksiniz dedi ..

o gün zaten kadın öyle bi canını acıttıki oğlumun önce kirpiklerini çekti ne yaptığını anlamaya çalıştım ilk başta hala çekiyor eliylede üst göz kapağını ters çevirmeye çalışıyormuş ama çocuk hastaneyi ayağa kaldırdı kadın baya uğraştı yok olmuyor bizimki tekmeliyor kadını kadın elinde tuttuu ışığı verdi elime sen tut dedi.oda aldı bitene kulak çubuğu bastırıp ters çevirdi hemen göz kapağını küçücük bi baloncuk oluşmuş içi kan toplamış gibi çok kötüydü..hala daha geçmedi zaten.

ben ara sıra emzirirken sütümü damlatıyordum gözlerine bunu dr.a söyledim yap iyi gelir dedi.
hem çapaklanmayada iyi geliyor hem mikropları öldürürmüş

eee anlamadım neden o kadar kurcaladı yavrumun gözünü peki baloncuk önceden mi vardı ( vardır gerçi bir bildiği heralde ama ) bugün daha iyi gibi gidemedik dr a yarın olmadı sabahtan giderim burada yoktur heralde göze bakan çocuk dr u normal göze giderim olmazsa çocuk dr una babası olacak meşe işe gitsin sütü duymuştum ama ters birşey olur diye korkarım gerçi süt ama

sibel sağol tatlım teşekkür ederim :78:

yasemin evet bak sibel haklı biz portakalı hemen görmek isteriz birisi bize yüklesin öyle 1 ay filan bekletmeyin teyzeler samsuna ayak basar görürüz yoksa kızı yüz görümlüğü isterseniz söyleyin takarız bir beşibiryerde

sibel valla zordur eminim hemde 1 tane varken tekrar sil batan ama bu sabah dedim sen çok minik ve çok şekerdin diye gene çok şeker resmen aşığım ama çok minikken ayrı tadı vardı sanki anam çok hevesli gördüm kendimi

dün karar verdim şaka filan değil ama benim koca tam meşe

Sibel geçmiş olsun canım heralde ters hareket yaptın biraz dinlensen geçer inşallah

inşallah geçer hemen yaaa(((
çok geçmiş olsun canım benim
ben kramp nasıl bişeydir hiç bilmezdim 2 kere bacağıma girdi bu hamileliğimde
aman şeytan kulağına kurşun ne zamandır tekrarlamadı
o ne fena bişeymiş öyle :26:

manyak kadın yaaaa!
muayene mi etti işkencemi çocuğuma
kıyamam yaaaa(((
hasta olmasın hiç yavrularımız(((
hemencik düzelir geçer inşallah

eskiler hep aynı şeyi yapıyomuş
gözü anne sütüyle silerlermiş
burun tıkanıklığını anne sütüyle açarlarmış
ben hiç yapmadım ama
belki öyle bi sıkıntı olsa denerdim ama bilmiyorum

kıııız dünüüüüüürrrrrr
doğum günün mü bugün senin
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
MUTLULUK HUZUR SAĞLIK VE KEŞKE DEDİĞİN HER NE VARSA ONU GETİRSİN SANA YENİ YAŞIN

KIZ RESİMLERİ YÜKLEMEMEM SAMSUNU BASMANIZA NEDEN OLACAKSA YÜKLEMEYEYİM
BİR BAHANE GÖRÜRÜM SİZİ

yazarken düşündüm bana böyle birşey deseler hiçç yüklemem diye sen acı bize yükle ahhh ne çok isterim sizi görmeyi ama samsunla hiç bağımız yokki eşime diyeyim hadi samsuna gidelim diye :2:

Evet bugün benim doğum günüm tam 32 oldum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şöyle tersi olsa 23 aman ne yapayım her yaşın güzelliği var yaşlanalım ki bebeklerimiz büyüsün sağlıklı olalım hepimiz ve sevdiklerimiz özellikle bebeklerimiz

sağol güzel dileklerin için öncelikle sağlık mutluluk huzur kocamı yontmak için testere veya hızar Ay adam bir duysa 17 mayıs hem d.günü hem boşanma yıldönümü olacak

kızın kahvaltısını artık ayrı vermeyi düşünüyorum aranızda veren var mı neler veriyosunuz nası yediriyosunuz? hatta bi gün boyunca neler yiyo.. benim kız hiçbişey yemez içmez oldu. su bile içmiyo..( suluğu akşam olduğunda yarıya bile gelmemiş oluyo akadar yani..

ya sorma bende küçük bebek görünce çok heveslenir oldum... Delimiyimne

Nooldu naaptı kociş??

Yasemincim çok sağol geçmiş olsun dileğin için.. Ya geçmiyo bi türlü yahu..

aman klasik meşe aynı durumlar dün gece sinirlendirdi beni ben de döndüm arkamı aldım kitap okumaya başladım sabah geldi öpüyor işe gidiyormuş hem de doğum günün kutlu olsun diyor geç kalacaksın oyalanma dedim offfffffffff ki tam offffffff bir insan bu kadar antiromantik odun olamaz ya yok valla eşi benzeri yok yok yok

biz zaten yemiyoruz suyla nerden öğrendi bilmiyorum içiyor ağzında tutuyor ( yanakları şişiyor çok komik görünüyor ) sonra ağzından fışkırtıyor çeşme gibi çok komik çok şeker oluyor ama üst baş sırılsıklam gülmüyorum oyun yapmasın diye ama o çoktan oyun yaptı bile

Slm Verip kacayim dedim cunku mina uyuyor yemek yapmam lazim uyurken evi sildim utu yaptim cok zor ya ev isi cocuk yemek kalkinca biris yapamiyorum hep beraber oyun veya ilgi istyr sibel 6 aydir ayri yiyor mina kasar peynir sadece yiyor sevmiyor peynir aslinda kasarida sevmiyord cok kucuk kus lokumu gibi dograyip tabagina koyuyorum ne giderse bogazina kar iste domates salatalik cok az o da zeytin geveleyip cikariyor ama tadini sevyr zeytini. Yutmuyor emiyor kabugunu veriyor tahin pekmez veriyorum hicbirsey yemezse eger o gun cokk cok az yediysed muz veriyrm kahvaltidan yarim saat sonra Bazen krep yapiyorum onu yiyor sayilir birde tereyaginda yumurta yada kayisi kivami yumurta yiyor o kivamda olmazsa ki bazen tutmuyor yemiyor Zamanla alisir basla bencede artik ayri ayri yedirmeye illaki agzinin tadina gore birsey bulursun dr kahvalti illa sizin dusundugunuz gibi degil bazen ev yapimi kek ve taze meyva suyu veya sutde ver besleyinci bir kahvaltidir diyor

bizimki bu aralar kahvaltı yapmıyor pek şurup korkusunu atlatamadı hala hep şurup içiricem sanıyor istemiyor yemek.
bu aralar hazır yoğurt veriyorum 2 tane yiyor öğlende bi kaç tatlı kaşığı su içiyor arkasından.
bide akşam yemeğini yiyor ama illa babasının kucağında o vericek
öyle ara öğün falan yemiyor mevye sevmiyor yemekle pek işi yok.
1 saat önce sütlü cici bebe yedi 4-5 saati geçti hala emmedi
gecede ev yoğurdu yada süt içiriyorum.
benimkide su içmiyor pek.
başkalarına imreniyorum günde 5-6 öğün yediriyorlar

bigecim sana özelden bi msj atmıştım ben bi cvp vermedin merak içerisindeyim.. ayrıca aynen çocuk hangi eli isterse onu kullansın bizim enginde asla sol kullanamaz diyenlerden ?! sol iyidir herzaman
.

özel mesaj? almadım sibel mail diyorsan aldım ama sorumluluğu alamadım birileri yaparsa bu kez sadece katılımcı olabilirim organize etmem mümkün değil

solaklık iyi bişey değilki canım bende sağ elini kullanmasını istiyorum elimden geleni yapıcam sağa alıştırmak için ama solda ısrarlıysa da zorlamıcam elbet.

iyi bir şey değil ki derken????

sevdiklerinle ve sevenlerinle sağlıklı huzurlu mutlu nice yaşlara melikecim iyi ki doğmuşsun

YÜKLERİM CANIM BENİM SİZİ MERAKTA BIRAKIRMIYIM HİÇ
İLK FIRSATTA ÇEKERİM RESMİNİ VE BİR ŞEKİLDE BİRİNE YÜKLETEBİLİRSEM YÜKLETİRİM YÜKLETEMEZSEMDE KENDİM Bİ ŞEKİLDE YÜKLERİM

ANAM HATUNA KEŞKE DİYE NEYE DİYOSAN SENİN OLSUN DİYOZ TESTERE HIZAR DİYO
GERÇİ MEŞENİ HİZAYA HIZARLA SOKACAKSAN MANTIKLI İSTEĞİN

BENDE 24 MAYISTA 32 OLCAM KIIIIIZZZZ
ARAMIZDA Bİ KAÇ GÜN VAR SADECE
79LUSUN DİMİ

ya sorma bende küçük bebek görünce çok heveslenir oldum... delimiyimne

nooldu naaptı kociş??

yasemincim çok sağol geçmiş olsun dileğin için.. ya geçmiyo bi türlü yahu..

YAPIN BİRER TANE DAHA VALLA
KARDEŞSİZ BIRAKMAYIN KUZULARI

UZUUUUUN ZAMANDIR HAKTAN BİZİMLE KAHVALTI EDİYO
YUMURTA BAZEN KIRILMIŞ ÇÖKELEKLİ YADA KIYMALI BAZEN HAŞLANMIŞ YİYO
PEYNİR ZEYTİN AZCIK TEREYAĞI BAL YİYO
REÇELLERLE HİÇ ARASI YOK

ÖĞLEN AKŞAMDA BİZLE EVDE NE PİŞMİŞSE ONU YİYO
AKŞAM YATMADAN YOĞURTUNU YİYO ÖYLE YATIYO

SU GÜN BOYU ELİNDE VALLA
BUUUU BUUUU DİYE GEZİYO EVDE
BAZEN GİDİP DAMACANAYA DAYIYO AĞIZINI EMİYO KERATA

BEN YEMEK KONUSUNDA HAKTANDAN ÇOK MEMNUNUM MAŞALLAH DİYEYİM
HERŞEYİ TÜM MEYVE VE TÜM SEBZELERİ YİYO EKMEĞİ BİRAZ FAZLA SEVİYO

YEMEDİKLERİ: BİSKÜVİ PASTA GİBİ ABURCUBURLARI REÇELLERİ ÇOK BAHARATLI VE BAHARATLI OLDUĞU İÇİN SUCUK VS. YEMİYOR SADECE SÜTTE İÇMİYO NE YAZIKKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…