Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaseminnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin canımmmm ne güzel kızımız geliyooooooooo
sibel önce içten içe sonra dıştan dışa özenirsin olur biter
bigeeee hoşgeldin canım
selam herkeseeee
hoşbuldum dünürüm benim
az kaldı kızımın doğmasına yaaa:))))
hoşbuldum dünürüm benim
az kaldı kızımın doğmasına yaaa:))))
ayyy evet yaaa ne güzel bir bebek daha inşallah sağlıklı hayırlı bir bebek olur
ayyy evet yaaa ne güzel bir bebek daha inşallah sağlıklı hayırlı bir bebek olur
benim bugün arkadaş doğum yaptı ikinciye kızı vardı oğlu oldu mis gibi kokuyodur şimdi çoook özledim ya :) (ama 2. ye ne niyet ne de kısmet diyenlerdenim:)
benim bugün arkadaş doğum yaptı ikinciye kızı vardı oğlu oldu mis gibi kokuyodur şimdi çoook özledim ya :) (ama 2. Ye ne niyet ne de kısmet diyenlerdenim:)
oyy yasemin ne güzel allah sağlıklıyla kavuştursun sizi .. Portakal hanım geliyoo haa
haktan paşam nasıl .
Melikeeee naberrr.. Naber nasılsın .. Zeynepcik nasıl
selammm
işler yoğun gelemiyorum .. Burak' ta bend iyiyim çok şükür .. Burak kudurukluk tam gaz .. Evde vukuat eksik olmuyoo artıkınn .. Sağlıklı olsunda gerisi önemli değl diyoruz.. ..
nevra melike nabersiniz ? Bugün temizliğimi yarıladım azcık kaldı ama yemek yapamadım kız uyurken işe devam öpüldünüz
oyy yasemin ne güzel allah sağlıklıyla kavuştursun sizi .. portakal hanım geliyoo haa
haktan paşam nasıl .
melikeeee naberrr.. naber nasılsın .. zeynepcik nasıl
selammm
işler yoğun gelemiyorum .. burak' ta bend iyiyim çok şükür .. burak kudurukluk tam gaz .. evde vukuat eksik olmuyoo artıkınn .. sağlıklı olsunda gerisi önemli değl diyoruz.. ..
aaaaaaaaaa olur mu bak ne güzel kokar dedin hadi bir kardeş masaya yatırırız konuyu da
iyiyiz canım sağol bak şimdi aklıma geldi kızlar dün sabah uyandık gözü çapak içinde ve kırmızı temizledim gün içinde sorun yoktu bu sabah bir baktım diğer gözü o kadar değil ama gene çapaklı mikropmu kapmıştır normal göz dr bakar değil mi
iyiyiz tatlım hadi kolay gelsin ohhh mis gibi olmuştur ben c.tesi eve gittim işten eve giderken planım akşam toz alırım pazar günü sil süpür kalır kapıdan bir girdim ev derli toplu süpürülmüş kociş temizlik yapmış balkonu bile yıkamış toz almamış banyoya dokunmamış ama o kadar da olsun
hadi ya üzüldüm okadarda uğraşıyoruz
hele babası hayır solak olmucak diyor ısrarla
kıymet miydi selver miydi yanlış hatırlamayayım ama birinin kuzusunun gözü rahatsızlanmıştı
göz doktoru bebek diye bakmamıştı bebek doktoruna danışacaktı diye hatırlıyorum melike
kıyamam kuzuma, mikropmu kaptı ki
aman meşeyede şunu takayım dur
allah allah neden uğraşıyorsunuz ki? babanın ısrarı neden? nesi var solak olmasının?
nevra melike nabersiniz ? bugün temizliğimi yarıladım azcık kaldı ama yemek yapamadım kız uyurken işe devam öpüldünüz
aaaaaaaaaa olur mu bak ne güzel kokar dedin hadi bir kardeş masaya yatırırız konuyu da
iyiyiz canım sağol bak şimdi aklıma geldi kızlar dün sabah uyandık gözü çapak içinde ve kırmızı temizledim gün içinde sorun yoktu bu sabah bir baktım diğer gözü o kadar değil ama gene çapaklı mikropmu kapmıştır normal göz dr bakar değil mi
iyiyiz tatlım hadi kolay gelsin ohhh mis gibi olmuştur ben c.tesi eve gittim işten eve giderken planım akşam toz alırım pazar günü sil süpür kalır kapıdan bir girdim ev derli toplu süpürülmüş kociş temizlik yapmış balkonu bile yıkamış toz almamış banyoya dokunmamış ama o kadar da olsun
selam nevracım aman iyi olun yaaa, hastalıklar uğramasın kapımıza
5 haftası var portakalımın ama nedense içimden bir his o kadar beklemeyeceğini söylüyo
2,3 hafta daha dayansında sonra ne zaman doğarsa doğsun bal kızım
bizde de kudurukluk tam gaz devam
tırmanmadığı yer yok haktanım
masaların üstleri koltukların yaslanma yerleri pencere kenarları çamaşır mak. üzeri
aklınıza gelebilecek her yere tırmanıyo her küçük deliğe giriyo
peşinden koşmakta bir hayli zor oluyo artık
benim ki sağ elini kullanıyor ve acayip meraklı kalemlere şimdi ona silinebilen ispirtolu kalemlerden aldım ellerinden ve koltuktan çıkıyor ama bu da duvardan çıkmıyor sürekli duvar cifliyorum yakında boya bitecek tuğlalar görünecek
duvar silgisi diye bir şey var onunla dene
hadi kaçtım
sen neden çok istiyorsun solak olmasını ki
temizlik sol elle yapıldığı için sağ elle yemek yenmesi tercih edilir dinen tabii şart veya mecbur değil ama olursa daha iyi diyeyim benim bildiğim bu
aman aman tak tak ne olur meşeme nazar değmesin
benim ki sağ elini kullanıyor ve acayip meraklı kalemlere şimdi ona silinebilen ispirtolu kalemlerden aldım ellerinden ve koltuktan çıkıyor ama bu da duvardan çıkmıyor sürekli duvar cifliyorum yakında boya bitecek tuğlalar görünecek
biz iyiyiz canım sağolsasın .. sana da kolay gelsin kıymetcim .. ben hiç sevemedim şu temizlik işini : )
göz dr bakar canım . biz burak' ı normal göz dr götürdük kontrol için baktı hiç bi sorun yok dedi. hatta o sırada bizimd gözümüzde çapaklanma vardı. söledim bi damla verdi. jel gibi göze damlatınca sıvılaşıyormuş. dr sonra çapaklanma geçince hiç kullanmadık duruyoo evde..
aman canım inşl. 37 devirinde gerisi önemli değil. benim kuduruk oğlum 37+4 doğmuştu. :)
sorma yaa bizimkii de öyle sürekli tırmanıyoo koşuyoo .. c.tesi günü e-bebek' e gittik. nasıl koşturuyoo tutabilene aşkolsun.. almış eline 2 kitap koşuyoo kapıya doğru .. zor yakaladım .. :))