2009 Aralık Anneleri

Yaseminnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin canımmmm ne güzel kızımız geliyooooooooo

sibel önce içten içe sonra dıştan dışa özenirsin olur biter

bigeeee hoşgeldin canım

selam herkeseeee

benim bugün arkadaş doğum yaptı ikinciye kızı vardı oğlu oldu mis gibi kokuyodur şimdi çoook özledim ya :) (ama 2. ye ne niyet ne de kısmet diyenlerdenim:)

hoşbuldum dünürüm benim
az kaldı kızımın doğmasına yaaa:))))

oyy yasemin ne güzel allah sağlıklıyla kavuştursun sizi .. portakal hanım geliyoo haa
haktan paşam nasıl .

ayyy evet yaaa ne güzel bir bebek daha inşallah sağlıklı hayırlı bir bebek olur

melikeeee naberrr.. naber nasılsın .. zeynepcik nasıl

selammm
işler yoğun gelemiyorum .. burak' ta bend iyiyim çok şükür .. burak kudurukluk tam gaz .. evde vukuat eksik olmuyoo artıkınn .. sağlıklı olsunda gerisi önemli değl diyoruz.. ..

nevra melike nabersiniz ? bugün temizliğimi yarıladım azcık kaldı ama yemek yapamadım kız uyurken işe devam öpüldünüz

ayyy evet yaaa ne güzel bir bebek daha inşallah sağlıklı hayırlı bir bebek olur

amiiiiin inşallah melikem
darısı içten içe yada dıştan dışa isteyenlerin başına

benim bugün arkadaş doğum yaptı ikinciye kızı vardı oğlu oldu mis gibi kokuyodur şimdi çoook özledim ya :) (ama 2. ye ne niyet ne de kısmet diyenlerdenim:)

yakın olsak portakalımı koklatırdım teyzesi ama yakın değiliz işte
hayırlı olsun inşallah arkadaşının bebeğide, kız erkek farketmez
allahım analım babalı büyütsün

benim bugün arkadaş doğum yaptı ikinciye kızı vardı oğlu oldu mis gibi kokuyodur şimdi çoook özledim ya :) (ama 2. Ye ne niyet ne de kısmet diyenlerdenim:)

aaaaaaaaaa olur mu bak ne güzel kokar dedin hadi bir kardeş masaya yatırırız konuyu da

iyiyiz canım sağol bak şimdi aklıma geldi kızlar dün sabah uyandık gözü çapak içinde ve kırmızı temizledim gün içinde sorun yoktu bu sabah bir baktım diğer gözü o kadar değil ama gene çapaklı mikropmu kapmıştır normal göz dr bakar değil mi

nevra melike nabersiniz ? Bugün temizliğimi yarıladım azcık kaldı ama yemek yapamadım kız uyurken işe devam öpüldünüz

iyiyiz tatlım hadi kolay gelsin ohhh mis gibi olmuştur ben c.tesi eve gittim işten eve giderken planım akşam toz alırım pazar günü sil süpür kalır kapıdan bir girdim ev derli toplu süpürülmüş kociş temizlik yapmış balkonu bile yıkamış toz almamış banyoya dokunmamış ama o kadar da olsun

selam nevracım aman iyi olun yaaa, hastalıklar uğramasın kapımıza
5 haftası var portakalımın ama nedense içimden bir his o kadar beklemeyeceğini söylüyo
2,3 hafta daha dayansında sonra ne zaman doğarsa doğsun bal kızım

bizde de kudurukluk tam gaz devam
tırmanmadığı yer yok haktanım
masaların üstleri koltukların yaslanma yerleri pencere kenarları çamaşır mak. üzeri
aklınıza gelebilecek her yere tırmanıyo her küçük deliğe giriyo
peşinden koşmakta bir hayli zor oluyo artık

kıymet miydi selver miydi yanlış hatırlamayayım ama birinin kuzusunun gözü rahatsızlanmıştı
göz doktoru bebek diye bakmamıştı bebek doktoruna danışacaktı diye hatırlıyorum melike
kıyamam kuzuma, mikropmu kaptı ki

aman meşeyede şunu takayım dur

aman aman tak tak ne olur meşeme nazar değmesin

benim ki sağ elini kullanıyor ve acayip meraklı kalemlere şimdi ona silinebilen ispirtolu kalemlerden aldım ellerinden ve koltuktan çıkıyor ama bu da duvardan çıkmıyor sürekli duvar cifliyorum yakında boya bitecek tuğlalar görünecek

allah allah neden uğraşıyorsunuz ki? babanın ısrarı neden? nesi var solak olmasının?

sen neden çok istiyorsun solak olmasını ki

temizlik sol elle yapıldığı için sağ elle yemek yenmesi tercih edilir dinen tabii şart veya mecbur değil ama olursa daha iyi diyeyim benim bildiğim bu

Son düzenleme:
nevra melike nabersiniz ? bugün temizliğimi yarıladım azcık kaldı ama yemek yapamadım kız uyurken işe devam öpüldünüz

biz iyiyiz canım sağolsasın .. sana da kolay gelsin kıymetcim .. ben hiç sevemedim şu temizlik işini : )

göz dr bakar canım . biz burak' ı normal göz dr götürdük kontrol için baktı hiç bi sorun yok dedi. hatta o sırada bizimd gözümüzde çapaklanma vardı. söledim bi damla verdi. jel gibi göze damlatınca sıvılaşıyormuş. dr sonra çapaklanma geçince hiç kullanmadık duruyoo evde..

aman canım inşl. 37 devirinde gerisi önemli değil. benim kuduruk oğlum 37+4 doğmuştu. :)
sorma yaa bizimkii de öyle sürekli tırmanıyoo koşuyoo .. c.tesi günü e-bebek' e gittik. nasıl koşturuyoo tutabilene aşkolsun.. almış eline 2 kitap koşuyoo kapıya doğru .. zor yakaladım .. :))

duvar silgisi diye bir şey var onunla dene
hadi kaçtım

sen neden çok istiyorsun solak olmasını ki

temizlik sol elle yapıldığı için sağ elle yemek yenmesi tercih edilir dinen tabii şart veya mecbur değil ama olursa daha iyi diyeyim benim bildiğim bu

solakların beyninin sağ tarafı çalışır tek farkı da budur, dinin böyle bir konuda ayrım yaptığını hiç zannetmiyorum olsa olsa yüzyıllar boyu farklı olana tepkinin doğurduğu şehir efsanesidir

temizlik derken taharet mantığında söylüyorsak solak olanların çoğunluğu zaten sağ elle yapar kaldı ki su var sabun var ve yemeği de elimizle değil çatal bıçakla yiyoruz

ben istiyorum çünkü keyifli bir şeydir solak olmak, farklı yarısı çalıştığı için genelden farklı bakarsın olaylara ve oğlumla bunu paylaşabilmek istiyorum

aman aman tak tak ne olur meşeme nazar değmesin

haktan'da yüzükoyun uzanıyo, defterini açıyo başlıyo karalamaya güzel güzel
sadece 1 kere eşofmanını bikaçkerede ellerini çizdi başka hiç vukuatı yok

oy yerim ben o yakışıklı kapkaççı keratayı :)))))

haktan çok yukardaydı kaburgam etimi kesiyodu resmen
buysa çok aşşağıda sanki her an çıkcak gibi hissediyorum
bacağımı kaldıramıyorum merdiven çıkamıyorum ağrı oluyo
2hafta önce yani33.haftamda 2,100 kiloydu portakalım
kilosu iyi
1ayda 1kilo gibi alsa 37.haftamda 3 kilo gibi olur
o vakte kadar dursun inşallah

melikecim ne yalan söylim valal küçük bebek görünce insan özenmiyo değil ama tekarar en baştan zor geliyo.. kısmet diyelim artık eskisi kadar katı bakmıyorum bu olaya..

bigecim sana özelden bi msj atmıştım ben bi cvp vermedin merak içerisindeyim.. ayrıca aynen çocuk hangi eli isterse onu kullansın bizim enginde asla sol kullanamaz diyenlerden ?! sol iyidir herzaman

yasemin sen şimdi doğumdan sonra bi süre giremezsin ama biz portakalı çok merak edicez ilk fırsatta bi resmini koyarsın artıkın..

ariyeten nazında şuan bi gözü çapaklı biz de damla kullanıyoruz ama bizim gittiğimiz doktar (gözden çok çektiğimiz için) gözün bölümünün çocuk doktoru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…