2009 Aralık Anneleri

kızımın resmini ekledim pelincim duyrulurrr beni silmişsin listeden

aaaa peliiin hayatııımmm özledim seni ya burda karşılaşamıyoz pek.. naber mina napıyo
:1hug:
uyumaya çalışıyor ayakta senden nbr
palladıuma mı gıttınız söyle bakalım

canım doktorumuza sordum zaten emerken ağlıyo diye karnından sesler geliyo dedim karnı ağrıyodur dedi 3.ayda filan geçiyo sanırım çok zor ya kilo alsın diye biberondan ağzına damla damla veriyorum memeden veriyorum ama bugün gerçekten zor bi gündü offffffffff

annemde doktorda dedı 3.ay bıter bıtmez geçiyormuş sıkın dişinizi kızlar

canım doktorumuza sordum zaten emerken ağlıyo diye karnından sesler geliyo dedim karnı ağrıyodur dedi 3.ayda filan geçiyo sanırım çok zor ya kilo alsın diye biberondan ağzına damla damla veriyorum memeden veriyorum ama bugün gerçekten zor bi gündü offffffffff

Gaz yüzünden oluyor büyük ihtimalle. Bizimkinin de midesi gurul gurul. Bazen de böyle coşuyor iyice gazları. Cok büyük çoğunlukla üçüncü ayda geçiyormuş ama bugün doktor bize bazı çocuklarda 1 yaşa kadar da sürebiliyor dedi.:1ninca: Allah korusun.

bu arada benım zeytıne emzıgı bıraktıramadım.gun boyunca cok mutsuzdu dudagını buzup buzup baktı yuzume dayanamadım ana yureği :p geri verdim.ama benım memelerle ılgılı sorunu hala devam edıyo
gecıcı bı surecmıs ama bakalım...

kızımın resmini ekledim pelincim duyrulurrr beni silmişsin listeden

:smiley-cool::1ninca:
bebegının resmı olmayan herkesı arkadaslıktan men etmiştim isme bile bakmadan
bakıyorum hemen

Gaz yüzünden oluyor büyük ihtimalle. Bizimkinin de midesi gurul gurul. Bazen de böyle coşuyor iyice gazları. Cok büyük çoğunlukla üçüncü ayda geçiyormuş ama bugün doktor bize bazı çocuklarda 1 yaşa kadar da sürebiliyor dedi.:1ninca: Allah korusun.

töbe de ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben mınanın karnını dınlıyorum gazdanmı degilmi anlaşılıyor hemen tavsıye ederim kızlar

ben kendımı yaşlanmış görüyorum aynada sızde oylemı
yorgunluk ve uyku duzensızlıgınden olsun geçici bişey olsun yaw
hamılelıkten önce herkes aa hiç yasını göstermıyorsun derdi e zayıftıkta tabı surat muratda bellı etmezdı yası 1 senede nasıl degiştim ya

Yaa arkadaşlar ben korkmaya başladım. Canberk üç saattir uyuyor. ıki saattir de ana kucağında hem de.
Bugün aşı olduğu için yarım ölçek calpol vermiştim. O mu uyutuyor böyle, ılacı mı fazla verdim ne yaptım. Yarım ölçek verdim ama görülmüş şey değil bu. Uyandırsam mı acaba?

Yaa arkadaşlar ben korkmaya başladım. Canberk üç saattir uyuyor. İki saattir de ana kucağında hem de.
Bugün aşı olduğu için yarım ölçek calpol vermiştim. O mu uyutuyor böyle, İlacı mı fazla verdim ne yaptım. Yarım ölçek verdim ama görülmüş şey değil bu. Uyandırsam mı acaba?

elleme çocugu :eek:klava:
halsizleştiriyo ası
atesını kontrol et sık sık yeter

elleme çocugu :eek:klava:
halsizleştiriyo ası
atesını kontrol et sık sık yeter
Şimdi ateşini ölçtüm kulaktan 35,5 çıktı çok düşük değil mi.
Hem de doktorumuz kulaktan ölçmeyin olduğundan düşük çıkar demişti. Daha da mı düşük yani ateşi şimdi. Genelde 36-36,5 arası çıkardı.

hamılelıkten önce herkes aa hiç yasını göstermıyorsun derdi e zayıftıkta tabı surat muratda bellı etmezdı yası 1 senede nasıl degiştim ya

ayynennn öyle pelin..hele 2 _3 yıl oncekı resımlerle o kadar fark varkı arada.tabii bunda kilonunda etkisi yok değill

Şimdi ateşini ölçtüm kulaktan 35,5 çıktı çok düşük değil mi.
Hem de doktorumuz kulaktan ölçmeyin olduğundan düşük çıkar demişti. Daha da mı düşük yani ateşi şimdi. Genelde 36-36,5 arası çıkardı.

2-3 kere ölç ardarda yaz merak ettım

On kere ölçtüm belki 35,5 la 35,7 arası çıkıyor.
Ben uyandırıyorum ne oldu yaa. Ateşin bu kadar düşük olması da normal değil diye biliyorum ben. Offf..
Neyse uyandırayım da bakayım genel durum nasıl.

:1hug:
uyumaya çalışıyor ayakta senden nbr
palladıuma mı gıttınız söyle bakalım

annemde doktorda dedı 3.ay bıter bıtmez geçiyormuş sıkın dişinizi kızlar
nerden bildiğn.. palladıumdaydık..üstb katta bebek bakım odasıda var orda da o ağlamadan emzirdim geldim
aynen peln bende aynaya baktığımda mutsuz çökmüş birinşi görüyorum inşallah geçer
Yaa arkadaşlar ben korkmaya başladım. Canberk üç saattir uyuyor. İki saattir de ana kucağında hem de.
Bugün aşı olduğu için yarım ölçek calpol vermiştim. O mu uyutuyor böyle, İlacı mı fazla verdim ne yaptım. Yarım ölçek verdim ama görülmüş şey değil bu. Uyandırsam mı acaba?
calpol gaz ağrısınada iyi geldiğiiçin uyumuştur ebru.. hem artık düzene giriyorda olabilişr.. benimkide öyle ben de endişeleniyorumm bazen..

On kere ölçtüm belki 35,5 la 35,7 arası çıkıyor.
Ben uyandırıyorum ne oldu yaa. Ateşin bu kadar düşük olması da normal değil diye biliyorum ben. Offf..
Neyse uyandırayım da bakayım genel durum nasıl.

mınayı olçtum kulaktan
36,2
ki emiyor şuan normalden sıcaktr yanı
panık yapma
normal alt sınırı da blmyrmkı
doktor kulaktansa 2-3 kere olçun dedı dıye dedım

Uyandırdım. Mama verdim. Altını değiştim. Genel durumu iyi çok şükür.
Yüksek ateş kadar normalden düşük ateşte tehlikeli diye biliyorum. 35 derecenin altı hipotermi falan diye okuyunca nette panik oldum bir anda. Bir de hiç uyumadığı kadar uyuyunca iyice korktum.
Neyse ki şu an iyi ateşi de 35,9 çıktı. Bir sorun yok inşallah.

Uyandırdım. Mama verdim. Altını değiştim. Genel durumu iyi çok şükür.
Yüksek ateş kadar normalden düşük ateşte tehlikeli diye biliyorum. 35 derecenin altı hipotermi falan diye okuyunca nette panik oldum bir anda. Bir de hiç uyumadığı kadar uyuyunca iyice korktum.
Neyse ki şu an iyi ateşi de 35,9 çıktı. Bir sorun yok inşallah.

Keşke düzene girdiği için böyle olsa be Arzu ne güzel olur.
oh çok şükür ya... korkutuyor arada bir bizi bu sıpalar... inşallah düzene girmiştir.. gerçi biz hala gece 3 de uyuyoruz.. ama akşam saatlerinde çok uyumaya başladı..

X