:1hug:aaaa peliiin hayatııımmm özledim seni ya burda karşılaşamıyoz pek.. naber mina napıyo
canım doktorumuza sordum zaten emerken ağlıyo diye karnından sesler geliyo dedim karnı ağrıyodur dedi 3.ayda filan geçiyo sanırım çok zor ya kilo alsın diye biberondan ağzına damla damla veriyorum memeden veriyorum ama bugün gerçekten zor bi gündü offffffffff
canım doktorumuza sordum zaten emerken ağlıyo diye karnından sesler geliyo dedim karnı ağrıyodur dedi 3.ayda filan geçiyo sanırım çok zor ya kilo alsın diye biberondan ağzına damla damla veriyorum memeden veriyorum ama bugün gerçekten zor bi gündü offffffffff
bu arada benım zeytıne emzıgı bıraktıramadım.gun boyunca cok mutsuzdu dudagını buzup buzup baktı yuzume dayanamadım ana yureğigeri verdim.ama benım memelerle ılgılı sorunu hala devam edıyo
gecıcı bı surecmıs ama bakalım...
kızımın resmini ekledim pelincim duyrulurrr beni silmişsin listeden
Gaz yüzünden oluyor büyük ihtimalle. Bizimkinin de midesi gurul gurul. Bazen de böyle coşuyor iyice gazları. Cok büyük çoğunlukla üçüncü ayda geçiyormuş ama bugün doktor bize bazı çocuklarda 1 yaşa kadar da sürebiliyor dedi.:1ninca: Allah korusun.
Yaa arkadaşlar ben korkmaya başladım. Canberk üç saattir uyuyor. İki saattir de ana kucağında hem de.
Bugün aşı olduğu için yarım ölçek calpol vermiştim. O mu uyutuyor böyle, İlacı mı fazla verdim ne yaptım. Yarım ölçek verdim ama görülmüş şey değil bu. Uyandırsam mı acaba?
Şimdi ateşini ölçtüm kulaktan 35,5 çıktı çok düşük değil mi.elleme çocuguklava:
halsizleştiriyo ası
atesını kontrol et sık sık yeter
ben kendımı yaşlanmış görüyorum aynada sızde oylemı
yorgunluk ve uyku duzensızlıgınden olsun geçici bişey olsun yaw
hamılelıkten önce herkes aa hiç yasını göstermıyorsun derdi e zayıftıkta tabı surat muratda bellı etmezdı yası 1 senede nasıl degiştim ya
Şimdi ateşini ölçtüm kulaktan 35,5 çıktı çok düşük değil mi.
Hem de doktorumuz kulaktan ölçmeyin olduğundan düşük çıkar demişti. Daha da mı düşük yani ateşi şimdi. Genelde 36-36,5 arası çıkardı.
nerden bildiğn.. palladıumdaydık..üstb katta bebek bakım odasıda var orda da o ağlamadan emzirdim geldim:1hug:
uyumaya çalışıyor ayakta senden nbr
palladıuma mı gıttınız söyle bakalım
annemde doktorda dedı 3.ay bıter bıtmez geçiyormuş sıkın dişinizi kızlar
aynen peln bende aynaya baktığımda mutsuz çökmüş birinşi görüyorum inşallah geçerben kendımı yaşlanmış görüyorum aynada sızde oylemı
yorgunluk ve uyku duzensızlıgınden olsun geçici bişey olsun yaw
hamılelıkten önce herkes aa hiç yasını göstermıyorsun derdi e zayıftıkta tabı surat muratda bellı etmezdı yası 1 senede nasıl degiştim ya
calpol gaz ağrısınada iyi geldiğiiçin uyumuştur ebru.. hem artık düzene giriyorda olabilişr.. benimkide öyle ben de endişeleniyorumm bazen..Yaa arkadaşlar ben korkmaya başladım. Canberk üç saattir uyuyor. İki saattir de ana kucağında hem de.
Bugün aşı olduğu için yarım ölçek calpol vermiştim. O mu uyutuyor böyle, İlacı mı fazla verdim ne yaptım. Yarım ölçek verdim ama görülmüş şey değil bu. Uyandırsam mı acaba?
On kere ölçtüm belki 35,5 la 35,7 arası çıkıyor.
Ben uyandırıyorum ne oldu yaa. Ateşin bu kadar düşük olması da normal değil diye biliyorum ben. Offf..
Neyse uyandırayım da bakayım genel durum nasıl.
Keşke düzene girdiği için böyle olsa be Arzu ne güzel olur.calpol gaz ağrısınada iyi geldiğiiçin uyumuştur ebru.. hem artık düzene giriyorda olabilişr.. benimkide öyle ben de endişeleniyorumm bazen..
Uyandırdım. Mama verdim. Altını değiştim. Genel durumu iyi çok şükür.
Yüksek ateş kadar normalden düşük ateşte tehlikeli diye biliyorum. 35 derecenin altı hipotermi falan diye okuyunca nette panik oldum bir anda. Bir de hiç uyumadığı kadar uyuyunca iyice korktum.
Neyse ki şu an iyi ateşi de 35,9 çıktı. Bir sorun yok inşallah.
oh çok şükür ya... korkutuyor arada bir bizi bu sıpalar... inşallah düzene girmiştir.. gerçi biz hala gece 3 de uyuyoruz.. ama akşam saatlerinde çok uyumaya başladı..Keşke düzene girdiği için böyle olsa be Arzu ne güzel olur.