olurmu canım seninki grip, benimkininde çocuğu sallayınca kolu uyuşuyo zaten 10 da da uykusu geliyo çünkü işte bütün gün kafası patlıyo ve ben onu hiç anlamıyorum. ebrununkinin midesi rahatsız. pelininkide nedense bu ara pek bi çalışkan hep çalışıyo:))
kaydirigubbakcemile5
ayol bana doğumumda bile bişey almadı benim koca okadarda yüzsüzlük edip söyledim ama bişey yok:))
kızlar, kocalardan konuşmuşsunuz ya onunla ilgili bişi dicem.... kaydirigubbakcemile5
geçen pzt psikiyatriste gittim biliyosunuz, ağlaya ağlaya anlattım yaşadıklarımı, duygularımı ve adamcağız 2007 de babamın ölümü, sonra yaşadığım bissürü olay ve doğumun birikiminin patlaması olduğunu söledi....
söyleyeceğim şu ki;
görüşmenin bitiminde aliyi çağırdı odaya, ve dediki:
ali bey burcudan sizinle ilgili hiç şikayet duymadım ancak onu dinlemiyosunuz, dinliyo görünüyosunuz ama değer vermiyosunuz söylediklerine....aile büyükleri de aynı şekilde tamam bebek doğdu çok önemli ama bu bebeği doğuran anne çok çok daha önemli....bunu bilin...ve karınızla kaliteli zaman geçirin her dediğine evet hıhı demek yerine kavgaysa kavga edin, ama eğer bir konuda burcu haklıysa ona hakkını verin ve bunuda hareketlerinizle gösterin....
yani bence sizlerde çok rahatsız olduğunuz konularda alın karşınıza konuşun ve sakın sakın içinize atmayın, hemen hemen hepiniz benden küçüksünüz....sonra içinize attığınız herşey misliyle çıkıyo...yasakkelime
Benimkinin hakkını yiyemem doğum yaptığımda işten çıkmıştı bebek 1 aylık olana kadar evdeydi.
hep annem ve eşim baktı.oğlum 1,5 ay geceleri hiç uyumuyordu ben yorunca uyumaya gittim hep baktı bebek acıkınca uyandırdı.şimdi eşim sabahın 6 sında işe gidiyor.gece bebek huzsuzsa beni o halde görünce kalkıyor zavallım:) pazar günü bebek eşime ait:) ben sadece emzirip altını alıyorum
sonra ya temizlik yapıyorum yada market alışveriş yapılacakca yapıyorum o evde çocuğa bakıyor
Allah ondan razı olsun:)
olurmu canım seninki grip, benimkininde çocuğu sallayınca kolu uyuşuyo zaten 10 da da uykusu geliyo çünkü işte bütün gün kafası patlıyo ve ben onu hiç anlamıyorum. ebrununkinin midesi rahatsız. pelininkide nedense bu ara pek bi çalışkan hep çalışıyo:))
kaydirigubbakcemile5
ayol bana doğumumda bile bişey almadı benim koca okadarda yüzsüzlük edip söyledim ama bişey yok:))
ne güzelmiş işte bizim dönencenin müziğinden içim bayıldı benim :))iyi geceler tatlııı bebeeeek iyi geceler minik ayaklaaaaar iyi geceler güzel elleeeeeer............
ne ediyonuz gaaari?
Benimkinin hakkını yiyemem doğum yaptığımda işten çıkmıştı bebek 1 aylık olana kadar evdeydi.
hep annem ve eşim baktı.oğlum 1,5 ay geceleri hiç uyumuyordu ben yorunca uyumaya gittim hep baktı bebek acıkınca uyandırdı.şimdi eşim sabahın 6 sında işe gidiyor.gece bebek huzsuzsa beni o halde görünce kalkıyor zavallım:) pazar günü bebek eşime ait:) ben sadece emzirip altını alıyorum
sonra ya temizlik yapıyorum yada market alışveriş yapılacakca yapıyorum o evde çocuğa bakıyor
bak şimdi ben doyurdum gazını çıkardım susturdum anakucagına koydum babasıyla cilveleşiyor kahkaha attı yıne babasına gelde uyuz olma
kızda benı bakıcı zannedıyor galıbakaydirigubbakcemile3
ne ediyonuz gaaari?
masallah de arkadasım hemde kocamanından
benım kı canı ısterse sevmek için alıyor yada ben çok yoruldum alırmısın dedıgımde alıyor
ilk gunden beri yalnız bakıyorum 3 ay o uyanmasın gece nasılolsa ben kalkıyorum dıye ayrı odada yattık daha yenı geçtik yatak odasına mınayla
ilk ay çok ilgilendi ben 2 saat yattım dınlendım o baktı gazını o çıkrdı akşamları gece 11 le 2 arası ben hiç kalkmadım eşim ilgilendi sonra yavas yavas azaldı mına daha durur oldu sanırım nasılsa duruyor durmasada annesı ılgilenır oldu sanırım
hakkını yıyemeyecegım tek nokta gecelerı gazı için 1 saat ugrasması ve ykamama yardım etmesı dıger vakıtler ben dersem yapar Allah için ama bedemek istemyrm onun kendısının yapmasını ıstıyorum ay hayatım yoruldun ver mınayı demesını banyoya girerken çabuk çıkarsın dımı dememesını emzırmedıgım zamanlarda nasıl olsa emmeyecek sen yorulma senın yerıne ben dolanırım pazar gunu ne olacak demesını bir pazarda öglene kadar uyumayıp hadı bu pazarda sen geç yat kapa kapıyı demesını haftaiçi zaten 7 de ayaktasın kıyamam demesını..........................................ay ne doluymuşum :sm_cool::sm_cool::roflol:
kızlar benım gogsumun bırı dıgerınden daha aktif desem ınanırmısınız ? sol gogsumde sag gogsume gore verım daha yükseknasıl oluosa var mı bı fıkrı olan ?? kafamçokkarıştı
kızım çok ağladı bu akşam nerdeyse bende ağlayacaktım o ağlarken.. yavrum memeyi bile gözü görmedi ağrıdan. çok üzüldüm yaa nezaman geçecek bu ağrıları dayanamıyorum ben onun ağlamasına..bi fitil attıkta sakinleşip uyudu biraz kuzum..inşallah böyle ağlamaz bidaha(
Benimki de aynen öyle. Birinden 50 çıkarsa diğerinden 20cc çıkıyor.kızlar benım gogsumun bırı dıgerınden daha aktif desem ınanırmısınız ? sol gogsumde sag gogsume gore verım daha yükseknasıl oluosa var mı bı fıkrı olan ?? kafamçokkarıştı
Ah Öznurcuğum çok zor çok. Dertlerini de anlatamıyorlar ki. Gaz sancısı mı karın ağrısı mı neden bu kadar ağlıyorlar?kızım çok ağladı bu akşam nerdeyse bende ağlayacaktım o ağlarken.. yavrum memeyi bile gözü görmedi ağrıdan. çok üzüldüm yaa nezaman geçecek bu ağrıları dayanamıyorum ben onun ağlamasına..bi fitil attıkta sakinleşip uyudu biraz kuzum..inşallah böyle ağlamaz bidaha(
maşallah canım anlatma öyle heryerde nazar değerde bidaha hiçbişey yapmaz valla.Benimkinin hakkını yiyemem doğum yaptığımda işten çıkmıştı bebek 1 aylık olana kadar evdeydi.
fisher price mutlu düşleryalnız olmamak yasananlarda çok sevındırıcı yawww çok sevınıyorum yalnız olmadıgıma
hihoyyyt
bende dönence bakıyorum şimdi senın şu iç bayanın markası varmı
aman canım çocukla ilgilensin yeter ben ilgi filan istemiyorum vallabiz kadınlar ilgi bekliyoruz ama bunu anlıcak koca nerdeeeehihoyyyt
benimki oğlu olunca ben 2.plana atıldım eskisi gibi ilgilenmek yok
yüzüne söyleyince suçlu oluyoruz
o ilgileniyormuş zaten....klava:
benimkide öyle handecim bilmiyorum nedenini bendekızlar benım gogsumun bırı dıgerınden daha aktif desem ınanırmısınız ? sol gogsumde sag gogsume gore verım daha yükseknasıl oluosa var mı bı fıkrı olan ?? kafamçokkarıştı