eylül ne tepki verdi burcu?? onu mu alsam acabaYok yok ona aldim sandi once inceledi filan sonra eylülün oldugunu anlayinca gitti kendi oyuncaklarina. Ona da mi alsam acaba :)
ya bişey sorcam siz bebekleri kaç günde bir yıkıyosunuz yıkanan çocuk çabuk büyür diyolar ya
Moralim çok bozuk. Doktordan geliyoruz. Oğlum bir ayda 350 gr almış sadece. Onu da ilk onbeş gün almış. On gün kadar önce götürdüğümüzde şu anki kilosundan 40 gr daha fazlaydı.
Açlıktan ölmüş yine çocuk yaa.
Yetiremiyorum işte sütü. Mama başladık yine günde üç sefer verilecek. Zaten gaz problemi çok bir de mama iyice beter edecek. Ne yapsam artıramadım sütümü bir ara ne güzeldi bir sağışta 120-130 cc çıkıyordu. Şu anda en fazla çıktığı iki memeden 70cc yetmiyor işte.
Oğluşum açlıktan aşıyı bile şapır şupur yaladı vallaha.
Rota aşımızla pnömoni aşısını olduk geldik. Bu pnömoni de ateş yapabilirmiş bakalım inşallah olmaz.
Ne güzel anne sütü veriyordum sadece bir aydır mamayı da kattık yine işin içine.
Geceleri bir buçuk saatte bir uyanıyordu bu aralar ben gazdan diyordum ama belki de açlıktan uyanıyormuş.
bizimde yağmur ormanı var burcu başında durunca biraz duruyoda yanında olmazsan bi işe yaramıyo..
ya bişey sorcam siz bebekleri kaç günde bir yıkıyosunuz yıkanan çocuk çabuk büyür diyolar ya
selam ebru benimde kızım senin oğlun gibi sadece 350 gram almış bende hem mama hem meme vermeye çalışıyorum ama mama pek almıyor anne sütünü vermeye çalışıyorum ağırlıklı olarak inşallah toparlar bebişlerimiz..
ohooo bni gör sen heryer heryerde evime geldim ta m temizlik yapıoz yağmurnisa durmuyo ağlıo mutfağı indirdik bugün yıkadık herşeyi çamaşırlar çarşaflar halılar havlular yıkanıo durmadanÇamaşırlar var katlanacak kimisi ütülenecek,akşama yemek yok ev de toplansa süpürülse harika olur. oğlan da uyuyor uyanmadan iş yapsam ya ama hiç halim olmuyorki uykusuzluktan canm istemiyor kiimafoldumben
kızlar dönence veya anakucağı almak istiyorum hangisini alsam acaba ikisinide almak istemiyorum çünkü eve kalabalık doldurmak istemiyom birinden biri yeter diye düşünüyom.. napiim sizce.. şöyle kendiliğinden sallanan bi ana kucağı varmıdır
İnşallah Nilgün cok sağolasın.bence hiç bozma moralini, moralini bozdukça gelen sütünde gelmez olur, hem mama vermek dünyanın sonu değil ki, hemde şimdiki mamalar gerçekten anne sütüne yakın, gaz problemlerininde geçmesine az kaldı şurda, sen gönlünü ferah tut, bir dahaki kontrole inşallah kşlo almış olarak dönersiniz
Maaşallah canım kızına. Anne sütü çok önemli ama sağlıklı büyümesinde tek ölçüt değil biliyorum.Ebrucum,
ben kızımda 1 ay emzirdim kendi isteğimle kestim sütüm olduğu halde...cahillik ve eşeklik yaptımve sma mama verdik duruya....çok çok sağlıklı büyüdü hala da öle
bu senin elinde olan bir durum deilki, bütün beslenmesini mamadan yapıp senden kahve niyetine bile emse kar....
:1hug:
eylül ne tepki verdi burcu?? onu mu alsam acaba
Yalnız uyku ve moral sütü çok acayip şekilde etkiliyormuş anladım.
Ben uykusuz kaliyim aninda gidiyor hele moral . Guzel ve keyifli bir gun gecirdigimi eylülün doymasindan anliyorum resmen. Aslina bakilirsa bence her yonden el ustunden tutulmamiz lazim motive edilmemeiz lazim . Aksam eve gelince eslerin filan alip bizi dinlendirmesi lazim da nerdeee
Olur mu Burcu ya gribi geçerse bebeğe sen de yani. Hiç düşünmüyorsun.
Benimkinin de midesi fena üstüne çocukta dayanırsa ağrıyormuş iyice.
Zaten bütün gün çalışıyorlar yazık günah değil mi yani.lmaz:
olurmu canım seninki grip, benimkininde çocuğu sallayınca kolu uyuşuyo zaten 10 da da uykusu geliyo çünkü işte bütün gün kafası patlıyo ve ben onu hiç anlamıyorum. ebrununkinin midesi rahatsız. pelininkide nedense bu ara pek bi çalışkan hep çalışıyo:))Ben uykusuz kaliyim aninda gidiyor hele moral . Guzel ve keyifli bir gun gecirdigimi eylülün doymasindan anliyorum resmen. Aslina bakilirsa bence her yonden el ustunden tutulmamiz lazim motive edilmemeiz lazim . Aksam eve gelince eslerin filan alip bizi dinlendirmesi lazim da nerdeee
kaydirigubbakcemile5Olur mu Burcu ya gribi geçerse bebeğe sen de yani. Hiç düşünmüyorsun.
Benimkinin de midesi fena üstüne çocukta dayanırsa ağrıyormuş iyice.
Zaten bütün gün çalışıyorlar yazık günah değil mi yani.lmaz:
cok yazik cidden dusuncesizlik ettim dimi ? bugun arkadasla konustum . normalde cicek vs sevmem ben oyle ama hosuma gitti . arkadasi dogum yapmis esi herhafta gul getirmis 1 .hafta 1 tane 2.hafta 2 tane. her bi gule not koyarmis iste bu hafta senin sayende oglum aguladi . iste bu hafta senin sayende guldu diye
öznurcum bizdede yağmur ormanı dönence var şahane müzikler eşliğinde :))) dan dan dan dandanadannnn şeklinde kaydirigubbakcemile3