2009 Aralık Anneleri

ya bişey sorcam siz bebekleri kaç günde bir yıkıyosunuz yıkanan çocuk çabuk büyür diyolar ya

bence hiç bozma moralini, moralini bozdukça gelen sütünde gelmez olur, hem mama vermek dünyanın sonu değil ki, hemde şimdiki mamalar gerçekten anne sütüne yakın, gaz problemlerininde geçmesine az kaldı şurda, sen gönlünü ferah tut, bir dahaki kontrole inşallah kşlo almış olarak dönersiniz

bizimde yağmur ormanı var burcu başında durunca biraz duruyoda yanında olmazsan bi işe yaramıyo..

öznurcum bizdede yağmur ormanı dönence var şahane müzikler eşliğinde :))) dan dan dan dandanadannnn şeklinde kaydirigubbakcemile3

ya bişey sorcam siz bebekleri kaç günde bir yıkıyosunuz yıkanan çocuk çabuk büyür diyolar ya

walla benimki, kusmasına ve kaka yapmasına bağlı olarak değişiyor, en az iki ama bu sayı dediğim durumlara göre artabiliyor, ama kırkı çıkana kadar nerdeyse hergün yıkamıştık

bende haftada 2 ya da 3 kere yıkıyorum çünkü banyoyu sevdiği halde her banyo sonrası huzursuz oluyo acaba üşütüyomuyum yıkadıktan sonra çünkü rahatlaması gerekirken daha zor uykuya dalıyo bilmiyorumkismile bide sulak yerde mi büyüdün derler ya acaba hergün yıkasam daha mı çabuk büyürki sempatiksalakcinni

su bebekleri büyütür derler zaten.ben 2günde bir yıkıyorum bazen de annem gelemezse 3güne sarkıyor kendim yıkayamıyorum daboshayallersmile

Çamaşırlar var katlanacak kimisi ütülenecek,akşama yemek yok ev de toplansa süpürülse harika olur. oğlan da uyuyor uyanmadan iş yapsam ya ama hiç halim olmuyorki uykusuzluktan canm istemiyor kiimafoldumben

İnşallah canım. Bizimki ilk doğduğunda da kilo kaybı yaşamıştı bayağı bir. Mama verince kısa sürede toparladı.

Çamaşırlar var katlanacak kimisi ütülenecek,akşama yemek yok ev de toplansa süpürülse harika olur. oğlan da uyuyor uyanmadan iş yapsam ya ama hiç halim olmuyorki uykusuzluktan canm istemiyor kiimafoldumben
ohooo bni gör sen heryer heryerde evime geldim ta m temizlik yapıoz yağmurnisa durmuyo ağlıo mutfağı indirdik bugün yıkadık herşeyi çamaşırlar çarşaflar halılar havlular yıkanıo durmadan

Ebrucum,

ben kızımda 1 ay emzirdim kendi isteğimle kestim sütüm olduğu halde...cahillik ve eşeklik yaptım ve sma mama verdik duruya....çok çok sağlıklı büyüdü hala da öle

bu senin elinde olan bir durum deilki, bütün beslenmesini mamadan yapıp senden kahve niyetine bile emse kar....

:1hug:

İnşallah Nilgün cok sağolasın.

Maaşallah canım kızına. Anne sütü çok önemli ama sağlıklı büyümesinde tek ölçüt değil biliyorum.
Yalnız uyku ve moral sütü çok acayip şekilde etkiliyormuş anladım.

eylül ne tepki verdi burcu?? onu mu alsam acaba

Arzucum benimki donenceyi sevdi guzel takip ediyor cok olmasada 10 dakika filan oyalaniyor yi oldu . Bu arada bende anadizi diye bisey var onu oneririm saga sola one arkaya sallaniyor daha cok sevdi.

Bende iki kere yikayabiliyorum yaz olsada hergun yikasam

Yalnız uyku ve moral sütü çok acayip şekilde etkiliyormuş anladım.

Ben uykusuz kaliyim aninda gidiyor hele moral . Guzel ve keyifli bir gun gecirdigimi eylülün doymasindan anliyorum resmen. Aslina bakilirsa bence her yonden el ustunden tutulmamiz lazim motive edilmemeiz lazim . Aksam eve gelince eslerin filan alip bizi dinlendirmesi lazim da nerdeee

Olur mu Burcu ya gribi geçerse bebeğe sen de yani. Hiç düşünmüyorsun.
Benimkinin de midesi fena üstüne çocukta dayanırsa ağrıyormuş iyice.
Zaten bütün gün çalışıyorlar yazık günah değil mi yani. lmaz:

cok yazik cidden dusuncesizlik ettim dimi ? bugun bi arkadasla konustum . normalde cicek vs sevmem ben oyle ama hosuma gitti . arkadasi dogum yapmis esi herhafta gul getirmis 1 .hafta 1 tane 2.hafta 2 tane. her bi gule not koyarmis iste bu hafta senin sayende oglum aguladi . iste bu hafta senin sayende guldu diye

olurmu canım seninki grip, benimkininde çocuğu sallayınca kolu uyuşuyo zaten 10 da da uykusu geliyo çünkü işte bütün gün kafası patlıyo ve ben onu hiç anlamıyorum. ebrununkinin midesi rahatsız. pelininkide nedense bu ara pek bi çalışkan hep çalışıyo:))

kaydirigubbakcemile5

ayol bana doğumumda bile bişey almadı benim koca okadarda yüzsüzlük edip söyledim ama bişey yok:))

öznurcum bizdede yağmur ormanı dönence var şahane müzikler eşliğinde :))) dan dan dan dandanadannnn şeklinde kaydirigubbakcemile3

ne güzelmiş işte bizim dönencenin müziğinden içim bayıldı benim :))iyi geceler tatlııı bebeeeek iyi geceler minik ayaklaaaaar iyi geceler güzel elleeeeeer............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…