2009 Aralık Anneleri

uuuuuuuuuu amma kalabalık burası
kızlar oğluşla ilk defa bir alışver,ş merkezine gittik bugün arabasına koyup iyi geçti sürekli uyudu bu aralar akşamları çok uyuyor bir sorun olabşlirmi acabaya ağlamasına o kadar alışmışım kiş uyuyunca tuhafıma gidiyor ya

kızlar oğluşla ilk defa bir alışver,ş merkezine gittik bugün arabasına koyup iyi geçti sürekli uyudu bu aralar akşamları çok uyuyor bir sorun olabşlirmi acabaya ağlamasına o kadar alışmışım kiş uyuyunca tuhafıma gidiyor ya

maşallah ardaya arzucum..bende çok uyuduğu zaman bi garip hissediyorum kendimi sürekli kontrol ediyorum ama aslında çok uyumaları lazım uyuyup büyüyecekler ya sözde..

kocalardan konuşulmuş.. benim genelde yanımda annem olduğu için pek bişey diyemiycem..
annemin gelmediği sıralarda da öyle aman aman ilgilenmiyo tabi.. altını temizler hemde benden daha hünerlidir o konuda çok güzel bezliyo.. bazen uyutmaya çalışır.. kucağında gezdirir.. hele baba oğul bir boks yapmaları var görmenizi isterdim.. arda muratı görür görmez kollarını kaldırıp ellerini yumruk yapıyo... çok tatlılar yaa..ü

a bu sabah babası altını temizlerken iki dklık dalgınlığımıza geldi önümü döndüğümde arda kendi yüzüne işiyordu... hemde çişi fışş diye direk ağzına gözüne kulaklarına saçlarına doldu.. bir yandan işiyo bir yandan da noluyo dercesine bakıyordu.. sonra biz kahkahalarla gülünce o da güldü hemde ağzı kulaklarına vararak.. çok tatlılar ya

maşallah kuzlarınıza kızlar korkmayın bişey olmaz ALLAH IN izniyle daha ne halleri olcak sizi ne günler bekliyor bi günü bi gününe uymuycak korkutma anlamında değil kızlar yanlış anlamayın sakın herkse hayırlı geceler bol sütlü günler...

maşallah ardaya arzucum..bende çok uyuduğu zaman bi garip hissediyorum kendimi sürekli kontrol ediyorum ama aslında çok uyumaları lazım uyuyup büyüyecekler ya sözde..
evet öznur aslında öyle ama, açlıktan içi geçermi diye korkuyorum.. o kadar alışmışım ki zırt pırt emmesine galiba düzene giriyor bu aralar ben zorlamadan o kendiliğinden 2 saatte bir bazen bir saatte emmeye başladı

selam bugün kızım hiç durmadı hep ağladı nerdeyse karnı ağrıyo sanırım memeyi bile almak istemiyo ağzını geri çeviriyo yoksa memeyi bırakıcak mı anlamadım zaten 350 gram almış bi de bugün doğru düzgün ememedi ağlamaktan napıcam ben ya

kocalardan konuşulmuş.. benim genelde yanımda annem olduğu için pek bişey diyemiycem..
annemin gelmediği sıralarda da öyle aman aman ilgilenmiyo tabi.. altını temizler hemde benden daha hünerlidir o konuda çok güzel bezliyo.. bazen uyutmaya çalışır.. kucağında gezdirir.. hele baba oğul bir boks yapmaları var görmenizi isterdim.. arda muratı görür görmez kollarını kaldırıp ellerini yumruk yapıyo... çok tatlılar yaa..ü

a bu sabah babası altını temizlerken iki dklık dalgınlığımıza geldi önümü döndüğümde arda kendi yüzüne işiyordu... hemde çişi fışş diye direk ağzına gözüne kulaklarına saçlarına doldu.. bir yandan işiyo bir yandan da noluyo dercesine bakıyordu.. sonra biz kahkahalarla gülünce o da güldü hemde ağzı kulaklarına vararak.. çok tatlılar ya

valla maasallah kızlar kocalarınızın kıymetını bılın.benımkı tam ömür torpusu hayatta ılgılenmez,nadiren kucagına alıyo,cocuk aglamaktan yırtılsa nıye aglıyo dıye sormadıgı gıbı televızyonun sesını duyamadıgı için sinirlenıp sonuna kadar açıyo...
amaaan gerçi çocukla ilgili dusuncelerını zaten gecmısten hatırlayan hatırlar yazmıstım,bu konuda çok hassasım çok ilgisizz çookk...

valla maasallah kızlar kocalarınızın kıymetını bılın.benımkı tam ömür torpusu hayatta ılgılenmez,nadiren kucagına alıyo,cocuk aglamaktan yırtılsa nıye aglıyo dıye sormadıgı gıbı televızyonun sesını duyamadıgı için sinirlenıp sonuna kadar açıyo...
amaaan gerçi çocukla ilgili dusuncelerını zaten gecmısten hatırlayan hatırlar yazmıstım,bu konuda çok hassasım çok ilgisizz çookk...

hatırlamazmıyız kocatanı

aaaa peliiin hayatııımmm özledim seni ya burda karşılaşamıyoz pek.. naber mina napıyo

canım bir doktorunu arasan varsa numarası çok daha doğru olur.. iştahsız filan desen..

canım doktorumuza sordum zaten emerken ağlıyo diye karnından sesler geliyo dedim karnı ağrıyodur dedi 3.ayda filan geçiyo sanırım çok zor ya kilo alsın diye biberondan ağzına damla damla veriyorum memeden veriyorum ama bugün gerçekten zor bi gündü offffffffff

ayyyy yok vallahi yaa.. almayayım günahını :KK70:

Ezel vaktidir.. var mı izleyen?
masallah de kız kocana

delikafadulden laelaelaelaelae çok güldürdün beni pelin :))))))
kaydirigubbakcemile3
kızlar benım gogsumun bırı dıgerınden daha aktif desem ınanırmısınız ? sol gogsumde sag gogsume gore verım daha yüksek :p nasıl oluosa var mı bı fıkrı olan ?? kafamçokkarıştı
aynen benımde öyle

kızım çok ağladı bu akşam nerdeyse bende ağlayacaktım o ağlarken.. yavrum memeyi bile gözü görmedi ağrıdan. çok üzüldüm yaa nezaman geçecek bu ağrıları dayanamıyorum ben onun ağlamasına..bi fitil attıkta sakinleşip uyudu biraz kuzum..inşallah böyle ağlamaz bidaha:KK43:(
kıyamam ya
huysuz aglamaları baska böyle birşey olmuş canı acıyo gibi aglamaları baska 2.sindekınde ınsanın içi acıyor resmen

En nefret ettigim sorular :

Esim isten gelir Eylül aglar her zamanki gibi. Soru gelir " Ac mi Eylül ? " Iste o an atlayasim gelir

Normalde hergun dus alan ben simdi haftada 2 kere alinca mutlu oluyorum . O iki dusa bile girerken " Cabuk cikarsin degil mi ? " Yok hayir kuveti doldurup keyif yapcam diyesim geliyor .

Bi kere dustayim yeni emzirmistim hatta cok agladi eylül iceri girdi esim 2 firt verde sussun dedi takdir ettim kendisini

Benimde sag taraf aktif. Hastane Eylül almadi once sol gogsumu . Hemsire sagi daha cok sevcek dedi ki gercekten ordan daha cok sut geliyor . Sagdigimda en az 20-30 cc farkeder

Geccek Oznur geccek ama bizde kendimizden geccez...

ahh ahhhhhhhhhhh

masallah de ogluna çabuk şunu agzınızdan eksıt etmeyın artık alışkanlık olsun :mymeka:
hepinize diyorum:eek:klava:

maşallah kuzlarınıza kızlar korkmayın bişey olmaz ALLAH IN izniyle daha ne halleri olcak sizi ne günler bekliyor bi günü bi gününe uymuycak korkutma anlamında değil kızlar yanlış anlamayın sakın herkse hayırlı geceler bol sütlü günler...

teşekkur ederizzz
selam bugün kızım hiç durmadı hep ağladı nerdeyse karnı ağrıyo sanırım memeyi bile almak istemiyo ağzını geri çeviriyo yoksa memeyi bırakıcak mı anlamadım zaten 350 gram almış bi de bugün doğru düzgün ememedi ağlamaktan napıcam ben ya
gazı olunca memeyı bile almıyorlar genelde
Allah yardımcın olsun

:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava: kocatanına bunlar

bu arada benım zeytıne emzıgı bıraktıramadım.gun boyunca cok mutsuzdu dudagını buzup buzup baktı yuzume dayanamadım ana yureği :p geri verdim.ama benım memelerle ılgılı sorunu hala devam edıyo
gecıcı bı surecmıs ama bakalım...

X