karnini zor doyuruyorum nerde biriktirmek . ıse baslayinca doktor en fazla 1 ay dedi
Ben de oğlana tekmele ve oyna oyun halısından sipariş vericem ama hepsi buradada kız için olanından kalmış. Bakayım başka hangi sitede var.
Hoşuna gider diye umut ediyorum. Ana kucağının oyuncaklarına bayılıyor çünkü.
donencede hoslarina gidiyor
Moralim çok bozuk. Doktordan geliyoruz. Oğlum bir ayda 350 gr almış sadece. Onu da ilk onbeş gün almış. On gün kadar önce götürdüğümüzde şu anki kilosundan 40 gr daha fazlaydı.
Açlıktan ölmüş yine çocuk yaa.
Yetiremiyorum işte sütü. Mama başladık yine günde üç sefer verilecek. Zaten gaz problemi çok bir de mama iyice beter edecek. Ne yapsam artıramadım sütümü bir ara ne güzeldi bir sağışta 120-130 cc çıkıyordu. Şu anda en fazla çıktığı iki memeden 70cc yetmiyor işte.
Oğluşum açlıktan aşıyı bile şapır şupur yaladı vallaha.
Rota aşımızla pnömoni aşısını olduk geldik. Bu pnömoni de ateş yapabilirmiş bakalım inşallah olmaz.
Ne güzel anne sütü veriyordum sadece bir aydır mamayı da kattık yine işin içine.
Geceleri bir buçuk saatte bir uyanıyordu bu aralar ben gazdan diyordum ama belki de açlıktan uyanıyormuş.
ben şuan çalışmıyorum ama yakında işe başlamayı düşünüyorum doktor neden 1 ay dedi ki acaba iş yerinde süt sağmaya devam etsek yinede azalırmıki kararsız kaldım iş konusunda şimdiBurcuk kullanıcısından alıntı
karnini zor doyuruyorum nerde biriktirmek . ıse baslayinca doktor en fazla 1 ay dedi
Dönenceler park yatağa takılmıyor diye biliyorum. Gerçi bizim oğlan bir kere bile yatağında yatmadı ama dönencenin hevesine yatar mı acabaCADIARZU
☞ Fisher Price 3-İn-1 Jimnastik Merkezi : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
Bir de şu linkteki gibi bir şey mi alsam diye düşünüyorum. Oturur pozisyonda da kullanılabiliyormuş ama bu küçük herhalde.
ben şuan çalışmıyorum ama yakında işe başlamayı düşünüyorum doktor neden 1 ay dedi ki acaba iş yerinde süt sağmaya devam etsek yinede azalırmıki kararsız kaldım iş konusunda şimdi
mama vermek kötü bişey değilki niye bu kadar üzülüyosun mama verirken bi yandan da sütünü arttırırsın petibör bisküvi denedinmi hiç boza dereotu ve rezene bunlar bende gerçekten işe yarıyo özelliklede boza ve petibör onları dene istersen canım
İnşallah bitmez Burcu. Sadece sağıp vererek bir sene falan götürenler de var benim bildiğim.Sagmakla emzirmek cok farkliymis maalesef bebek emmedikce yavas yavas azalirmis . Benim isyerinde arkadasin 10 gunde bitti sutu emzirmeyince
İnşallah bitmez Burcu. Sadece sağıp vererek bir sene falan götürenler de var benim bildiğim.
Burcuk kullanıcısından alıntı
Sagmakla emzirmek cok farkliymis maalesef bebek emmedikce yavas yavas azalirmis . Benim isyerinde arkadasin 10 gunde bitti sutu emzirmeyince
ınşallah bitmez Burcu. Sadece sağıp vererek bir sene falan götürenler de var benim bildiğim.
Gaz problemini daha da artırır diye üzülüyorum. Bir de hiç olmazsa birkaç ay sadece anne sütü alsaydı güzel olurdu bağışıklık sistemi açısından ama ne yapalım hiç alamayanlarda var sonuçta. Gerektiği zaman mama da vereceğiz tabii ki.
Şimdi rezene, ısırgan, anason, tane kimyon ve ıhlamurdan oluşan bir çay yaptım onu deniycem geçen doktorum programında vermişlerdi tarifi.
Petibör, boza, komposto, rezene çayı her şeyi denedim. Bir ara coşmuştu sonra yine azaldı. Bakalım belki terar artar.
Dereotunu hiç sevmiyorum ama onu da kaynatıp suyunu içmek gaza çok iyi geliyormuş sanırım.
Ebru sabun donenceye bayildi :)
nazancım benimkide 3gündür kaka konusunda sıkıntılı,eskiden her bezi kakalı olurdu şimdi 1 kere yapıyo o da sıkıyo tabii yavrucakları...:bbo:
He heh Sallanıyor ya dikkat et üstündekileri avlamaya kalkmasın.