Burcu bırak korkmayı, yazın gidiyoz mu Pelinlere?
hahahaaah önce ereğliye gelinsinde bakarız ...:umursamaz:
ne gıcıklık yapıyorsun ben alırım eylulle burcuyu basar gelirim 3 saate burcu bakar eylulle mınaya korkutma benı ereglıye gelmekle lülülülülülülmaz:
nilgün notlar elıme ulaştı çok teşekkur ederım tekrardan
oh ne guzel kızlar yaa yıne bulusmussunuz
keske bende aranızda olsaydım
esım bugun bıle işe gıttı offfffffff sıkıntıdan catlıycam artık
burda havalar zaten kuzey kutbu gıbı soguk YAZ GELSIN ARTIKKKKKKKKKKKKKK
dunde yıne kayınvaldemler eltımler vardı gelenden gıdenden iş yapmakdan evde oturmakdan BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ GELDIIIIII
sıyırıyorum sanırım artık cok mutsuzum
ne gıcıklık yapıyorsun ben alırım eylulle burcuyu basar gelirim 3 saate burcu bakar eylulle mınaya korkutma benı ereglıye gelmekle lülülülülülülmaz:
arada sizin gibi bizde toplansaydık, süper olurdu, en azından karşındaki de senin gibi olduğu için derdinden anlardı biraz. kimse halinden anlamıyor
al bendende o kadarbanada sıkıntı bastı artık, gelen giden ev işi, iki çocuk şikayet etmiyorum aslında ama nede olsa bir süre sonra insan bunalıyor işte . biraz önce annem ablam teyzem kuzenlerim toplanıp tiyatroya gittiler, kızımda babasıyla yüzmeye gitti, ben ev bekliyorum. şimdi bebeği emziriyorum, biraz sonra kalkıp ev işi yapmak zorundayım.
sabah gökay bey altını değiştirirken yatağıma iki defa çiş yaptı, herşeyi söktüm makinada yıkanıyorlar, ütü var yemek var, kızım gelince banyosu var, var Allah var işte....
ayyy yazarken bile sıkıntı bastı beni :1no2: :gitme:
öznurcum dun için tekrar teşekkurler sana ve ablana zahmet verdık
herşey çok guzeldı nasıl vakıt geçti anlamadım
ekliyorum şimdi resimleri bendeki
kızlar bişey sorucam,
elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyorum manuel olan pek randımanlı değil çalışırken, Burcu medela nın mini elektrikli modelini kullanmış memnun kalmış. bi de lansinoh manuel var. hepsiburada'da baya övgü almış.
lansinoh kullanan var mı? gerçi ben elektrikliye karar vericem gibi..
CEVAP BEKLİYORUUMMMM
kızlar bişey sorucam,
elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyorum manuel olan pek randımanlı değil çalışırken, Burcu medela nın mini elektrikli modelini kullanmış memnun kalmış. bi de lansinoh manuel var. hepsiburada'da baya övgü almış.
CEVAP BEKLİYORUUMMMM
kızlar bişey sorucam,
CEVAP BEKLİYORUUMMMM
evet randıman az.. başta bilseydim direk alırdım.. iş görüyo ama zaman yok anacım... teşekkür ederim. bu arada ben Bernabayadır yoktum piyasada...