2009 Aralık Anneleri

peliin sabah kahvaltıya gitmiştik oğlum çok usluydu orda keşke hep öyle olsa.gitmeden evde emdi arabada uyudu gidince uyanmıştı kanepeye yatırdık uyuyakaldı bakarken hemen.sonra uyandı öyle baktı uslu durdu falan 2,5 saat de emmek istemedi ona şaşırdımzemuszemus hep öyle olsa bebek bakmakda hiç birşey yok ben de çok rahattım.gezmeyi sevecek herhalde.ne kadar uslu falan dediler ama evde öyle durmıyı

Bizimki de daha tam tutamıyor. Bazen tutuyor bazen de hani arabaların arkasına konan köpekler vardır ya kafaları sallanır bir o yana bir bu yana aynen öyle sallayıp duruyor.
Bir de kafa atıyor ara sıra.

aynen ebrucum bizimkide öle...kafa atmaya başladı acıktı bu çocuk dio ali de :)))

yay burcu BURCU =))) severler yaylar gezmeyi tozmayı... biz 3 saatlik yolda(doğumdan dönerken) gram sesimiz çıkmadı.. şaşırdık kaldık. gerçi hala sesimiz çıkmıyo

Burcum bizimki çakı hareketi vardır bilir misin? üst gövde ile bacaklar birbirine yakınlaşır falan... gövdesini başını kaldırmaya çalışıyor. hatta bu sabah Murat odadan çıkarken arkasından bakıp resmen kalkmak istedi =)))) pis bu kızlar yaa.. babacı oluyolar ya gıcık oldum bak şimdi!

nazancım ereğli muhabbeti benden çıktı, burcuların otele baktım netten çok hoşuma gitti, ona gelsek orada gezecek yerler var mı diye sormuştum, sonra laf taaaaa belmoşa ve belmoşun naftalin kokan evine kadar gittikaydirigubbakcemile3

nilgünnnnnn sobeeeee :))))

pelin gelsin de belmuşta naneli domatesli pirinç lapası yiyince kaşıntısı geçicek canım...kaydirigubbakcemile5

nilgünnnnnnnnnnnn face e foto koy bari acıcıkkkk :kedi:

tamam canım zıpa durmuyor bugün , onu sakinleştirir sakinleştirmez koyarım, burada bir kaç tane var resim bakarsan kızımda var eşimde oğlumda hihoyyyt

canım ben burdakileri bilmiyodum şimdi gördümmmmm ikiside çok güzellerrrr

gökay da süperrrrr tipppp :)))

alinin bugünkü menüsü:

paçanga böreği
menemen
bulgur pilavı(süt olsun die)
kıymalı karnıbahar

:teytey:

canım ben burdakileri bilmiyodum şimdi gördümmmmm ikiside çok güzellerrrr

gökay da süperrrrr tipppp :)))

ben ordan hala yorumlara cevap yazamıyorum yaaa çok tşk ederim iyi dileklerin için, aynısı benden sana ve burdaki herkese :)

alinin bugünkü menüsü:

paçanga böreği
menemen
bulgur pilavı(süt olsun die)
kıymalı karnıbahar

:teytey:

benım ali osmanın menusunu yazıyorum
beşiktas-gs macı 22:00 eve varış tv karsısına geçiş maç yorumları seyrediş
gece 03 yatış
benım alı osmanı senın ali ye yolluyayım azıcık
yemek yaptımı guzel yapar tas kebap falan ama gönlü olacak bızım içinden gelmek nasıl oluyor onu ögretsın :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…