Benimde oğlumda aynı emmek istemiyo bende uykuya dalmadan önce gözleri kapandığı gibi uyandıktan sonra uykusu açılmadan emziriryorum sende öyle dene işe yarıyo
nazan aynı şeylerı bende yasadım hatta eylulun annesı burcu ıyı bılır hep konuştuk o zaman
mina hep emmek ıstıyor kafayı yıycem dıyordum şuana kucagı bızım çok işimize yaradı oyalanıyor onda ilk zamanlar aglıyordu sonra alıştı 5 dk oturuyordu eskıden şimdi yarım saat duruyor onda gidip gelip arada sallıyorum olmadı basında sallıyorum ama memede durmasından daha ıı
çok zor durumun çok ıı bılıyorum birebir yasadım mınaya kıyabilsem çekip gidesım geldi biryerlere esımı eve geldiğinde 5 dk geç ilgilense mınayla bogasım geldi kavga çıkardım hep ama inan gecıcı
4 yuz diye bır grup varmış tesduf onun şarkısını buldum dandını dıye onu açıp kucakta tutup mınayı evde bıroyana bır buyana dolandım hızlı hızlı dans ettım bende o şarkıyı ezberledım artık :) ilk 5-10 dk aglıyor sonra dıkkat kesılıyor veya sızıp uyuyor o 5-10 dk aglayınca dayanamayıp meme vermeyeceksın ama sabır edıp aglasada dansa yurumeye devam inan sen galip geleceksın
şu benım kendımde buldugum hata oldu sende düşün bakalım sendede varmı eger varsa yukarda anlattıgım şekilde ilk yarım saat sonra 45 dk sonra 1 saat derken 15 dk arayla 2 saate kadar çıkaracaksın emın ol zaten bir muddet sonra yarım saat duruyor 15 dk geçsin diye bakar oluyorsun sonra 1 saat duruyor yarım saat idare etmek zorunda kalıyorsun benım hatam mına aglayınca dayanamayıp meme vermem her agladıgında beynım kaldırmıyor dıye verdım sustu bedenen gezdırmekten yoruluyrm dıye meme verdım sustu acıdım aglamasına katılacak sandım verdm meme sustu anlayacagın ben alıştırdım mecbrdum cahıldım yalnızdım ama emın ol o alışkanlık kalıcı degil 1 hafta 10 gunde yeni duzene alışıyorlar çok yoruldum alışana kadar ama eskı duzende daha çok yoruluyordum hep memede oldugu için ne gezıyordum ne insan içine çıkıyordum
Canım benm çok sağol uzun uzun da açıklama yapmışsın şimdi bakabildimolumunekankayizsmileel emme neymiş 1 ay sonra göreceksınız dedı pelin dersiniz bende ayy elini emiyor dıyordum 1 ay önce şimdi resmen sömürüyor :) enf-gel olmak mumkun degil elini emerekde oyalanıyor bıraz :) vakıt geçiyor nazancım
canım sütünü sağıp biberon ya da kaşıkla vermeyi denedinmi.birde bebek sırt üstü yatarken sen onun üstüne doğru eğilip emzirmeyi dene.. bi ark.bebeği sadece böyle emiyorduher yolu denıyorum bende
uykuda,altı acıkken yattıgı yerde keyfı yerındeyken,ayakta dolasırken ama yokkk...
sans eseri tutsa bıle once sündürüyo meme ucunu sonra cıglık cıglıga aglıyo delirtecek bu çocuk beni :bbo:
bizim doktorumuzda erkekprof. hacettepede ben muayenehanesine götürüyorum, çok sakin bir adam aşılarınıda kendi eliyle yapıyor, ilk gittiğimde bana da tuhaf gelmişti ama proflar öyle oluyor biraz, ikinci götürmede daha iyiydi, 3.de daha iyi oldu, bizimki aynı zamanda immunologmuş o yüzden götürmeye devam ettim şimdi alıştık birbirimize...
illada bayan dersen tanıdık bir doktor var ismi Alev, giden herkes çok memnunmuş, herşeyi ince ince anlatıyormuş.istersen irtibatına ulaşayım. ben şimdi diğerine immunolog olduğu için devam ediyorum,
Selam arkadaşlar aşıları oldu oğlum bugün rotarix i de yaptırdım.çok ağladı yapılırken katıldı tıkandı hatta aklım gitti kan ter içinde kaldım birde bana tutturdular elim ayağım karıştıcalptol verdim 2kez yarım ölçk ateşi yok şuan ama kaç saattir uyumadı mızır mızır annem sallıyor şimdi.şu geceyi bir atlatsaydık
acaba parfum falanmı sıktın degişik geldi kokun bir pof.tvde demıştı aklımda kalmış ama CADIARZU
yok pelıncım yaa bende duymustum bebeklerın sadece anne tenının kokusunu ıstedıgını o yuzden tenıme sıkmıyorum emirden sonra.denemedıgım tek bısey var emzık;belkı tuhaf gelecek ama emzığı bıraktırıcam.çunku onu oyle bı emıyo kı cok cok sankı tıryakı...normal memeye gelınce emmıyo sınır kırızlerı gecırıyo,illakı yalancı memeyı ıstiyo,onu alınca sakınlıyo uyuyo,resmen kendınden gecıyo oyle bi sömürüyo ki gormen lazım.uzuluyorum bende hıc mı acıkmıyo bu çoçuk koluma yatırır yatırmaz anlıyo sankkı meme verecegımı basıyor cıglıgı sonra ıkımızde kan ter içinde ve her seferınde inatcı oglum galıp gelıyo...ne yapacagımı sasırdım valla mafoldumben
biliyorum Alev Kutlu yu diyorsun. kardeşimin oğlunun doktoru.zaten ona da bu olaylar olunca 2 defa gittim.. gerçekten çok iyi bir doktor.karşısına seni oturtup herşeyi tek tek anlatıyor bir kağıda not alıyor bir yandanda yapman gerekenleri yazıyor.ben düzenli olarak tahlillerimi yaptıracağım hastanede çalışan bir dr arıyorum.çünkü dışarda tahlil yaptırmak çok yük oluyor.medicana da herşey düzenli ama dr hiç konuşmuyorki ölçümlerimizi yapıp gönderiyor.
evet onu diyorum kadınıda tanımayan yok maaşallh :) evet sende haklısın nerde oturuyorsun ? birde subayevleri çocuk kliniği var 24 saat açık tahlilde yapıyorlar.sgk ile anlaşması var mı bilmiyorum ama, Akay hastanesi için sorayım ben oaraya götüren arkadaşlar vardı öğrenince yazarım sana
arkadaşlar demir takviyesine kaçıncı ayda başlanıyor?bir de gaz giderici olrak zinco damla kullanıyordum.sağlık bakanlığı zinco tableti yasakladığını duyunca biraz korktum.Nurse herway diye bir gaz giderici var kullananlar var mı? kaçıncı aydan itibaren kullanılıyor acaba?
zincoyu bende kullanıyorum arada sırada...doktorumuz aksi bişi demedi....nurse harveysi doğumdan itibaren kullanabilirsin, kızımda kullanmıştık uzunca bir süre....yanlız piyasada çakması çok fazla güvenilir bir yerden alman çok önemli...
çok tatlısınız yaakızlar,
bugün fisherprice ın adasını aldım oğluma jimnastik merkeziymiş :))) bence çok eğlenceli ama, ömerce çok deil....
tesekkür edrim.demir ilacını ne zaman kulacağız ?bebeklerimiz yakın birbirine.benimki 6 aralık doğumlu.
çok tatlısınız yaa
oyun halısı mı o bende kızıma prenses diye bi oyun halısı varmış ondan almayı düşünüyorum da ama nasıl bişey olduğunu görmedim sadece duymuştum...