2009 Aralık Anneleri

Aşılardan sonra gecemiz korktuğum kadar kö tü geçmedi şurubu içince yarım saat sonra falan rahatladı uyudu oğlum öğlen de verdim şimdi uyuyo :ecrin_bebek:

gecmıs olsun nazancım.butun asıları boyle rahat atlatır ınsaallah kuzucuk...

ben kullandım ama hıc bı etkısını gormedım.1.aydan ıtıbaren kullanıyo ve acıldıktan sonra 3 hafta içinde tuketmelısın.artanı kullanmıyosun...

kızlar oglumu emzıkden vaz gecırmeye calısıyorum...
sıpa 1 ayın içinde bu kadar mı mudavımı oldu be yalancı memenin...sabahtan beri o kadar mutsuzki mum tutturdu hepımıze uyumadı bı turlü...ben sıgarayı bırakırken bıle boyle olmamıstım bu nasıl tıryakılık anlamadım...
cok rahat oluyodu emzik kendı kendıne uyuyodu huysuzlanmıyodu ama napıyım baska carem kalmadı

handecim neden ayırmak istiyorsun emzikten herkes alıştırmak isterken bırak emsin biraz daha
kizlar kizimi kokos yapip resmini cektim albumdee

ay dilekçim ne şeker olmuş öyle maşallah sılaya

kizlar kizimi kokos yapip resmini cektim albumdee

canım masallah cok tatlı:) allah nazarlardan korusun benim oglumunda bugun huysuzlugu ustundeydı nazar degdı galıba bebegımebilmiyorumkismile bıde yaklasık 15 gundur yeşil dıskı yapıyor doktora gorudum ama bı enfeksıyon falan cıkmadı.normal kendılıgınden duzelır dedı ama hala duzelmedı bu neden olabılır bılen var mı arkadaslar

günaydınlar herkese!!! umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.
kızlar tam 9'da depremle uyandık ev ahalisi olarak. 99 depremini de yaşamış biri olarak ilk defa korktum. Arya'yla sarılıp uyuyorduk. elim ayağıma dolaştı valla dolabın mı kapının mı yanına gitsem diye... Allah en ufak bi korku yaşatmasın ya. ne fena evladını koruyamamak!

eee ufaklıklar nasıllar bakalım?

gunaydın
ay bernacım korkulmazmı
Allah yasatmasın bırdaha
çok şiddetlimiyfi
bende daha geçen eşime dedım mınaya bır deprem çantası hazırlmaka lazım dıye çok korkuyorum valla

öznurcum dun için tekrar teşekkurler sana ve ablana zahmet verdık
herşey çok guzeldı nasıl vakıt geçti anlamadım
ekliyorum şimdi resimleri bendeki

alışır sen hiç merak etme
mesela öznurda dun durmadı 2 saatten önce verdım uykusudu bırde mısafırlıkteyız dıye verdım ama o zaman bile baktım 1 saatten önce istemedı 1 saat 15 dk falan geçince basladı ıstemeye demekkı bunyesıde alışmş dedim

hainler yine mi buluşma ayarladınız ! ??

yazın ben de gelicem bak aşerdim şincik..

deprem de 3.8 imiş ama beşik gibi salladı ya. ona uyandık yani. aman tü tüüüü Allah korusunn!

deprem de 3.8 imiş ama beşik gibi salladı ya. ona uyandık yani. aman tü tüüüü Allah korusunn!

gel arkadasım gel beklerız valla
az da degilşmiş berna şiddetı

canımmm geçmiş olsun...korkmuşsundur tabii Allaha emanet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…