Aşılardan sonra gecemiz korktuğum kadar kö tü geçmedi şurubu içince yarım saat sonra falan rahatladı uyudu oğlum öğlen de verdim şimdi uyuyo :ecrin_bebek:
arkadaşlar demir takviyesine kaçıncı ayda başlanıyor?bir de gaz giderici olrak zinco damla kullanıyordum.sağlık bakanlığı zinco tableti yasakladığını duyunca biraz korktum.Nurse herway diye bir gaz giderici var kullananlar var mı? kaçıncı aydan itibaren kullanılıyor acaba?
handecim neden ayırmak istiyorsun emzikten herkes alıştırmak isterken bırak emsin biraz dahakızlar oglumu emzıkden vaz gecırmeye calısıyorum...
sıpa 1 ayın içinde bu kadar mı mudavımı oldu be yalancı memenin...sabahtan beri o kadar mutsuzki mum tutturdu hepımıze uyumadı bı turlü...ben sıgarayı bırakırken bıle boyle olmamıstım bu nasıl tıryakılık anlamadım...
cok rahat oluyodu emzik kendı kendıne uyuyodu huysuzlanmıyodu ama napıyım baska carem kalmadı
kizlar kizimi kokos yapip resmini cektim albumdee
handecim neden ayırmak istiyorsun emzikten herkes alıştırmak isterken bırak emsin biraz daha
cnm benım oglan yalancıyla gercegın ayrımına varamadı.emzıgı gercek memeden ustun tutuyo sıpa.meme emmıyo emzıgı agzından cıkarıp kendı mememı veremıyorum...
handecim neden ayırmak istiyorsun emzikten herkes alıştırmak isterken bırak emsin biraz daha
cnm benım oglan yalancıyla gercegın ayrımına varamadı.emzıgı gercek memeden ustun tutuyo sıpa.meme emmıyo emzıgı agzından cıkarıp kendı mememı veremıyorum...
seninki tam tiryakiymiş hande haketmiş ozaman verme sıpaya:))
günaydınlar herkese!!! umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.
kızlar tam 9'da depremle uyandık ev ahalisi olarak. 99 depremini de yaşamış biri olarak ilk defa korktum. Arya'yla sarılıp uyuyorduk. elim ayağıma dolaştı valla dolabın mı kapının mı yanına gitsem diye... Allah en ufak bi korku yaşatmasın ya. ne fena evladını koruyamamak!
eee ufaklıklar nasıllar bakalım?
Canım benm çok sağol uzun uzun da açıklama yapmışsın şimdi bakabildimolumunekankayizsmile
İnan dediğin gibi delirecem sanıyorum bazen kaçıp gidesim var diye ben de birkaç kez yazmıştım burda.bende baştan cahillik ettim aslında haklıydım da sarılık olduğu zaman sürekli emzir ne kadar doyarsa okadar çabuk atar sarılığı dediler bize.kontrole gittiğimizde de bir kadın dr.a göstermiştik tahlil sonucunu o da eğer iyi beslenseydi şimdiye kadar atardı sarılığı dedi günde 2kez mma verdiğimiz halde ozaman.ben de kendimi kötü hissettim zaten sürekli emziriyordum daha da sık emzirdim. velhasıll kelam:) alıştı oğlum emmeye ve göğüste uyumaya:S
o grubun şarkısı nı bana atarmısın linkini ben de dinleteyim bakalım.oğlum emmek istediğinde mümkün dedil durmuyorki başka şekilde çok da ağlıyor.dr.çok kilo almış dedi zaten sakın mama verme dedi bilmiyoki sürekli emiyor.uğraşacaz ama bakalım herkes anladı artık sık emmemesi gerektiğini az mızırdasa eşim emzir diye getiriyordu bana..inş. ben de başederim uzatırım bu araları.dönenceyi benmkide seviyor anakucağında da bazen oyalanıyor ama keyfi geçince basıyor yaygarayı illa da emip susuyor ya.
el emmek yeni başladı geçen 4parmağını sokmaya çalışıyordu ağzına daha fazlası nasıl olur bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
hainler yine mi buluşma ayarladınız ! ??
yazın ben de gelicem bak aşerdim şincik..
deprem de 3.8 imiş ama beşik gibi salladı ya. ona uyandık yani. aman tü tüüüü Allah korusunn!
hainler yine mi buluşma ayarladınız ! ??
yazın ben de gelicem bak aşerdim şincik..
deprem de 3.8 imiş ama beşik gibi salladı ya. ona uyandık yani. aman tü tüüüü Allah korusunn!