Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey sorucam,
elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyorum manuel olan pek randımanlı değil çalışırken, Burcu medela nın mini elektrikli modelini kullanmış memnun kalmış. bi de lansinoh manuel var. hepsiburada'da baya övgü almış.
lansinoh kullanan var mı? gerçi ben elektrikliye karar vericem gibi..
CEVAP BEKLİYORUUMMMM
Ereğli benim de çok hoşuma gidiyor. Google earth ten bakmıştım ben de.
Parkı bahçesi yeşilliği bol bir yere benziyor.
nedemek pelincim asıl ben geldiğiniz için çok memnun oldum.bol dedikodulu keyifli bi gündü bebişlere rağmen.. ablamın hakkınıda ödeyemem gerçekten çok yardımcı bana her konuda .
burcu (24,5 olan) sende olmalıydın kaynanaları kaynattık bol bol :))
yine yapalım böyle bi toplanma ben işe başlamadan..
bu arada resimlere çok güzel çıkmış tşkkr pelin.
ohhh ne güzel öznurcum oturmuşsunuz, konuşmuşsunuz rahatlamışsınızdır... fotolarda çok güzel
bi dahakini ereğli de yaparız kayınvalideciğimide çağırırız hemde akannehir
burcuuuuu netten otele baktım, çok şık bir o kadarda sıcak görünüyor resimlerden, ereğlide görülecek ve gezilecek yerler var mı? yaz geldiğinde hafta sonları yapacak birşeyler arıyoruz, benim koca gezmeyi çok severde:) 2.5 saat sürüyormuş arabayla Ankara'dan hafta sonu taili için ideal görünüyor, Gökay beyimiz biraz büyünce gezmeye gelelim....
eregli 2 gunluk gidilecek daha sonrasında sıkılınacak bıryer
2 gunde kısa mesafe oldugu için yeter adama ordan isteyen bartına devam eder 2 gunde o cıvarı gezer buluşma duzenleyelım ereglıde o zaman ali eniştede kk indirimi yapsın sırnaşık şey
posbıyık hala baskanmı burcu tanıtım ucretı istiyim geldiğimde :lepi:
hı hıı , pekii baaşım gözüm üstüneCEVAP VERİYORUMMMMMMMMM sempatiksalakcinni
tez zamanda medela alına Arya ma bol bol süt sağıla ve içirile .....kaydirigubbakcemile
evet ebrucum avrupanın 2.güzel sahili seçilmiş olan bir yer, başka bişi yok ama sahili çok çok güzel...bi de ben varım gezilip görülecek tabii....sempatiksalakcinni ebrucum sizi de beklerim :))
:))))) evet bende 2 günlüğüne gelmiştim otele bundan 11 yıl önce o gün bugündür burdayım eyvahedigeldismile
evet walla çok güzel olur buluşma işi indirim ne demekmiiş canım paramı alıcaz benim canım arkadaşlarımdan :1hug: olumunekankayizsmile
evet canım posbıyıkcım görev başında hala :))) hatta onun da dediği gibi,
DENİZİN MAVİSİ, ORMANIN YEŞİLİ, GÜNEŞİN SARISI DÜNYADA BİR TEK EREĞLİDE ORJİNAL RENKLERİNDEDİR VE EREĞLİYİ GÖRMEDEN ÖTEKİ DÜNYAYA GİTMEK EKSİKLİKTİR ........
ben arkadaslar için dedim
ben belmoşta kalcam zaten :roflol:
oglu o yemeklerı yapıyorsa belmoşu düşünemiyıyorumcokacimcoook
e belmoşumda sureklı sızde nasıl olsa bol bol görüşmüş oluruz :içelim:
Geliriz vallaha daha ne olsun.evet ebrucum avrupanın 2.güzel sahili seçilmiş olan bir yer, başka bişi yok ama sahili çok çok güzel...bi de ben varım gezilip görülecek tabii....sempatiksalakcinni ebrucum sizi de beklerim :))
eregli 2 gunluk gidilecek daha sonrasında sıkılınacak bıryer
2 gunde kısa mesafe oldugu için yeter adama ordan isteyen bartına devam eder 2 gunde o cıvarı gezer buluşma duzenleyelım ereglıde o zaman ali eniştede kk indirimi yapsın sırnaşık şey
posbıyık hala baskanmı burcu tanıtım ucretı istiyim geldiğimde :lepi:
bişi sorucam önemliiiii.....:1shok:
sizin uşaklar kafalarını tam tutmaya başladımı ??? benimki tam tutamıyo hala ((
Allah iyiliğini versin ::))))))))))))))))))) belmuşun yaptığı tek yemek vardır pirinç lapası ve paket çorba :))))) kal tabii naftalin kokulu evde belmuşla .....minaya yıllar sonra anlatacağın hatıran olur sempatiksalakcinni
bişi sorucam önemliiiii.....:1shok:
sizin uşaklar kafalarını tam tutmaya başladımı ??? benimki tam tutamıyo hala ((
Bizimki de daha tam tutamıyor. Bazen tutuyor bazen de hani arabaların arkasına konan köpekler vardır ya kafaları sallanır bir o yana bir bu yana aynen öyle sallayıp duruyor.
Bir de kafa atıyor ara sıra.
canım ben manuel almıştım bebedordu hiç biişe yaramamıştı kolumu koparmıştı sadece.sonra medela elektrikli aldık memnunum ben ama acıtıyor birazbilmiyorumkismilekızlar bişey sorucam,
elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyorum manuel olan pek randımanlı değil çalışırken, Burcu medela nın mini elektrikli modelini kullanmış memnun kalmış. bi de lansinoh manuel var. hepsiburada'da baya övgü almış.
lansinoh kullanan var mı? gerçi ben elektrikliye karar vericem gibi..
CEVAP BEKLİYORUUMMMM
bensiz mi görüşeceksinizlmaz:alsanaalsanasmile:1no2:Çok üzgünüm çoook:sinifsinif:nedemek pelincim asıl ben geldiğiniz için çok memnun oldum.bol dedikodulu keyifli bi gündü bebişlere rağmen.. ablamın hakkınıda ödeyemem gerçekten çok yardımcı bana her konuda .
burcu (24,5 olan) sende olmalıydın kaynanaları kaynattık bol bol :))
yine yapalım böyle bi toplanma ben işe başlamadan..
bu arada resimlere çok güzel çıkmış tşkkr pelin.
Canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.günaydınlar herkese!!! umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.
kızlar tam 9'da depremle uyandık ev ahalisi olarak. 99 depremini de yaşamış biri olarak ilk defa korktum. Arya'yla sarılıp uyuyorduk. elim ayağıma dolaştı valla dolabın mı kapının mı yanına gitsem diye... Allah en ufak bi korku yaşatmasın ya. ne fena evladını koruyamamak!
eee ufaklıklar nasıllar bakalım?