2009 Aralık Anneleri

Ereğli benim de çok hoşuma gidiyor. Google earth ten bakmıştım ben de.
Parkı bahçesi yeşilliği bol bir yere benziyor.

kızlar bişey sorucam,
elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyorum manuel olan pek randımanlı değil çalışırken, Burcu medela nın mini elektrikli modelini kullanmış memnun kalmış. bi de lansinoh manuel var. hepsiburada'da baya övgü almış.
lansinoh kullanan var mı? gerçi ben elektrikliye karar vericem gibi..

CEVAP BEKLİYORUUMMMM

CEVAP VERİYORUMMMMMMMMM sempatiksalakcinni

tez zamanda medela alına Arya ma bol bol süt sağıla ve içirile .....kaydirigubbakcemile

Ereğli benim de çok hoşuma gidiyor. Google earth ten bakmıştım ben de.
Parkı bahçesi yeşilliği bol bir yere benziyor.

evet ebrucum avrupanın 2.güzel sahili seçilmiş olan bir yer, başka bişi yok ama sahili çok çok güzel...bi de ben varım gezilip görülecek tabii....sempatiksalakcinni ebrucum sizi de beklerim :))

Son düzenleme:
eregli 2 gunluk gidilecek daha sonrasında sıkılınacak bıryer
2 gunde kısa mesafe oldugu için yeter adama ordan isteyen bartına devam eder 2 gunde o cıvarı gezer buluşma duzenleyelım ereglıde o zaman ali eniştede kk indirimi yapsın sırnaşık şey
posbıyık hala baskanmı burcu tanıtım ucretı istiyim geldiğimde :lepi:

nedemek pelincim asıl ben geldiğiniz için çok memnun oldum.bol dedikodulu keyifli bi gündü bebişlere rağmen.. ablamın hakkınıda ödeyemem gerçekten çok yardımcı bana her konuda .
burcu (24,5 olan) sende olmalıydın kaynanaları kaynattık bol bol :))
yine yapalım böyle bi toplanma ben işe başlamadan..
bu arada resimlere çok güzel çıkmış tşkkr pelin.

ohhh ne güzel öznurcum oturmuşsunuz, konuşmuşsunuz rahatlamışsınızdır... fotolarda çok güzel :nazar:

bi dahakini ereğli de yaparız kayınvalideciğimide çağırırız hemde akannehir

burcuuuuu netten otele baktım, çok şık bir o kadarda sıcak görünüyor resimlerden, ereğlide görülecek ve gezilecek yerler var mı? yaz geldiğinde hafta sonları yapacak birşeyler arıyoruz, benim koca gezmeyi çok severde:) 2.5 saat sürüyormuş arabayla Ankara'dan hafta sonu taili için ideal görünüyor, Gökay beyimiz biraz büyünce gezmeye gelelim....

çok teşekkürler nilgüncüm, otelimiz küçük, butik, sevimli bir otel ohaoldumsmile

ereğlide gezilecek tarihi yerler falan yok ama dediğim gibi sahili, tabiatı doğası çok güzeldir...
her zaman bekleriz...gökayın büyümesine gerek yok nisan falan burda havalr düzeliyo, bekleriz ve çok memnun oluruz...:1hug:

2 gunde kısa mesafe oldugu için yeter adama ordan isteyen bartına devam eder 2 gunde o cıvarı gezer buluşma duzenleyelım ereglıde o zaman ali eniştede kk indirimi yapsın sırnaşık şey

:))))) evet bende 2 günlüğüne gelmiştim otele bundan 11 yıl önce o gün bugündür burdayım eyvahedigeldismile

evet walla çok güzel olur buluşma işi indirim ne demekmiiş canım paramı alıcaz benim canım arkadaşlarımdan :1hug: olumunekankayizsmile

evet canım posbıyıkcım görev başında hala :))) hatta onun da dediği gibi,

DENİZİN MAVİSİ, ORMANIN YEŞİLİ, GÜNEŞİN SARISI DÜNYADA BİR TEK EREĞLİDE ORJİNAL RENKLERİNDEDİR VE EREĞLİYİ GÖRMEDEN ÖTEKİ DÜNYAYA GİTMEK EKSİKLİKTİR ........:eek:

CEVAP VERİYORUMMMMMMMMM sempatiksalakcinni

tez zamanda medela alına Arya ma bol bol süt sağıla ve içirile .....kaydirigubbakcemile
hı hıı , pekii baaşım gözüm üstüne
evet ebrucum avrupanın 2.güzel sahili seçilmiş olan bir yer, başka bişi yok ama sahili çok çok güzel...bi de ben varım gezilip görülecek tabii....sempatiksalakcinni ebrucum sizi de beklerim :))

Ali bırakırsa seni de gezeriz :KK70:

:))))) evet bende 2 günlüğüne gelmiştim otele bundan 11 yıl önce o gün bugündür burdayım eyvahedigeldismile

evet walla çok güzel olur buluşma işi indirim ne demekmiiş canım paramı alıcaz benim canım arkadaşlarımdan :1hug: olumunekankayizsmile

evet canım posbıyıkcım görev başında hala :))) hatta onun da dediği gibi,

DENİZİN MAVİSİ, ORMANIN YEŞİLİ, GÜNEŞİN SARISI DÜNYADA BİR TEK EREĞLİDE ORJİNAL RENKLERİNDEDİR VE EREĞLİYİ GÖRMEDEN ÖTEKİ DÜNYAYA GİTMEK EKSİKLİKTİR ........:eek:

ben arkadaslar için dedim
ben belmoşta kalcam zaten :roflol:
oglu o yemeklerı yapıyorsa belmoşu düşünemiyıyorumcokacimcoook
e belmoşumda sureklı sızde nasıl olsa bol bol görüşmüş oluruz :içelim:

ben arkadaslar için dedim
ben belmoşta kalcam zaten :roflol:
oglu o yemeklerı yapıyorsa belmoşu düşünemiyıyorumcokacimcoook
e belmoşumda sureklı sızde nasıl olsa bol bol görüşmüş oluruz :içelim:

Allah iyiliğini versin ::))))))))))))))))))) belmuşun yaptığı tek yemek vardır pirinç lapası ve paket çorba :))))) kal tabii naftalin kokulu evde belmuşla .....minaya yıllar sonra anlatacağın hatıran olur sempatiksalakcinni

bişi sorucam önemliiiii.....:1shok:

sizin uşaklar kafalarını tam tutmaya başladımı ??? benimki tam tutamıyo hala :KK43:((

Geliriz vallaha daha ne olsun.

Evet evet Ereğli'den başlayıp Amasra, soonraaa o sahilden Sinop'a kadar devam ederiz.
Sinop'ta da biz ağırlarız sizi. Ne güzel olur. zemuszemus

bişi sorucam önemliiiii.....:1shok:

sizin uşaklar kafalarını tam tutmaya başladımı ??? benimki tam tutamıyo hala :KK43:((

Bizimki de daha tam tutamıyor. Bazen tutuyor bazen de hani arabaların arkasına konan köpekler vardır ya kafaları sallanır bir o yana bir bu yana aynen öyle sallayıp duruyor.
Bir de kafa atıyor ara sıra.

Allah iyiliğini versin ::))))))))))))))))))) belmuşun yaptığı tek yemek vardır pirinç lapası ve paket çorba :))))) kal tabii naftalin kokulu evde belmuşla .....minaya yıllar sonra anlatacağın hatıran olur sempatiksalakcinni

mafoldumbeneyvahedigeldismile
ne korkutuyon benı yaw bebem var benım sutum kesılır bilmiyorumkismile
belmuşa niyet burcuya kısmet der sana yerleşirim o zaman ben 10 dk da :eek:
yada senın annecıgının orda oldugu vakıtse minayla annenın odasına otelde olabilir mumkunse kocayıda getirmem o zaman
mına emın ellerde ohh :nazar:

minada kafa atıyor bazen bana
eşim beşiktas-gs macına gıttı hemde bızı anneme bırakacaktı tlfn gelince bırakmadan gitti
umarım yenilipte gelir neymış bekleyemezmiş 40 saat hazırlanmamı
ama ben şimdi hazırlanıp gdcm anneme ona mahkum olmadıgımızı görsun :umursamaz:

Bizimki de daha tam tutamıyor. Bazen tutuyor bazen de hani arabaların arkasına konan köpekler vardır ya kafaları sallanır bir o yana bir bu yana aynen öyle sallayıp duruyor.
Bir de kafa atıyor ara sıra.

sırnaşık şey bizde aynı şeyi demiştik. oğlum da kafa atıyor bol bol yaa bazen de sert çarpıp ağladı birkaç kez:KK43: şimdide kaka yaptı temizliyim diye bekliyor hemde yeni taktığım temiz beze anında yaptı herzamanki gibifisfisfis
ereğli muhabbeti var tam anlayamadım ama gelin yaaa ne güzel olurrrrrkaydirigubbakcemile2

kızlar bişey sorucam,
elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyorum manuel olan pek randımanlı değil çalışırken, Burcu medela nın mini elektrikli modelini kullanmış memnun kalmış. bi de lansinoh manuel var. hepsiburada'da baya övgü almış.
lansinoh kullanan var mı? gerçi ben elektrikliye karar vericem gibi..

CEVAP BEKLİYORUUMMMM
canım ben manuel almıştım bebedordu hiç biişe yaramamıştı kolumu koparmıştı sadece.sonra medela elektrikli aldık memnunum ben ama acıtıyor birazbilmiyorumkismile
nedemek pelincim asıl ben geldiğiniz için çok memnun oldum.bol dedikodulu keyifli bi gündü bebişlere rağmen.. ablamın hakkınıda ödeyemem gerçekten çok yardımcı bana her konuda .
burcu (24,5 olan) sende olmalıydın kaynanaları kaynattık bol bol :))
yine yapalım böyle bi toplanma ben işe başlamadan..
bu arada resimlere çok güzel çıkmış tşkkr pelin.
bensiz mi görüşeceksiniz:eek:lmaz:alsanaalsanasmile:1no2:Çok üzgünüm çoook:sinifsinif:
günaydınlar herkese!!! umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.
kızlar tam 9'da depremle uyandık ev ahalisi olarak. 99 depremini de yaşamış biri olarak ilk defa korktum. Arya'yla sarılıp uyuyorduk. elim ayağıma dolaştı valla dolabın mı kapının mı yanına gitsem diye... Allah en ufak bi korku yaşatmasın ya. ne fena evladını koruyamamak!

eee ufaklıklar nasıllar bakalım?
Canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.

X