2009 Aralık Anneleri

ne gıcıklık yapıyorsun ben alırım eylulle burcuyu basar gelirim 3 saate burcu bakar eylulle mınaya korkutma benı ereglıye gelmekle lülülülülülü:eek:lmaz:

gelde görelimmmm bakalımmmmm sempatiksalakcinni havalar düzeldiği ilk fırsatta bekliyorum canım :KK66: sositososito

oh ne guzel kızlar yaa yıne bulusmussunuz
keske bende aranızda olsaydım
esım bugun bıle işe gıttı offfffffff sıkıntıdan catlıycam artık
burda havalar zaten kuzey kutbu gıbı soguk YAZ GELSIN ARTIKKKKKKKKKKKKKK
dunde yıne kayınvaldemler eltımler vardı gelenden gıdenden iş yapmakdan evde oturmakdan BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ GELDIIIIII
sıyırıyorum sanırım artık cok mutsuzum

oh ne guzel kızlar yaa yıne bulusmussunuz
keske bende aranızda olsaydım
esım bugun bıle işe gıttı offfffffff sıkıntıdan catlıycam artık
burda havalar zaten kuzey kutbu gıbı soguk YAZ GELSIN ARTIKKKKKKKKKKKKKK
dunde yıne kayınvaldemler eltımler vardı gelenden gıdenden iş yapmakdan evde oturmakdan BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ GELDIIIIII
sıyırıyorum sanırım artık cok mutsuzum

arada sizin gibi bizde toplansaydık, süper olurdu, en azından karşındaki de senin gibi olduğu için derdinden anlardı biraz. kimse halinden anlamıyor
al bendende o kadar :KK43: banada sıkıntı bastı artık, gelen giden ev işi, iki çocuk şikayet etmiyorum aslında ama nede olsa bir süre sonra insan bunalıyor işte . biraz önce annem ablam teyzem kuzenlerim toplanıp tiyatroya gittiler, kızımda babasıyla yüzmeye gitti, ben ev bekliyorum. şimdi bebeği emziriyorum, biraz sonra kalkıp ev işi yapmak zorundayım.
sabah gökay bey altını değiştirirken yatağıma iki defa çiş yaptı, herşeyi söktüm makinada yıkanıyorlar, ütü var yemek var, kızım gelince banyosu var, var Allah var işte....

ayyy yazarken bile sıkıntı bastı beni :1no2: :gitme:

arada sizin gibi bizde toplansaydık, süper olurdu, en azından karşındaki de senin gibi olduğu için derdinden anlardı biraz. kimse halinden anlamıyor
al bendende o kadar :KK43: banada sıkıntı bastı artık, gelen giden ev işi, iki çocuk şikayet etmiyorum aslında ama nede olsa bir süre sonra insan bunalıyor işte . biraz önce annem ablam teyzem kuzenlerim toplanıp tiyatroya gittiler, kızımda babasıyla yüzmeye gitti, ben ev bekliyorum. şimdi bebeği emziriyorum, biraz sonra kalkıp ev işi yapmak zorundayım.
sabah gökay bey altını değiştirirken yatağıma iki defa çiş yaptı, herşeyi söktüm makinada yıkanıyorlar, ütü var yemek var, kızım gelince banyosu var, var Allah var işte....

ayyy yazarken bile sıkıntı bastı beni :1no2: :gitme:

senı o kadar ıyı anlıyorum kımafoldumben
esım cocuk hasta olcak dıye hıcbır yere goturmuyor
arkadaslarım bana kızıyor onlar dogumdan sonra hep gezdıkler bebıslerıylebilmiyorumkismile
hayatta tek amacım geyşalık sankı yıka temızle topla sureklı aynı sey ve hıc bıtmıyor
bundan once calısan bırısı olarak zaten eve alısık degılım saatlerce aglamak gelıyor ıcımden
bende sıkayetcı degılım bebeklerımız saglıklı olsun yeter ama bızde ınsanız ve bazen deşarj olmak gerek yoksa ınsan tukenıyor

hakkaten yaa.. burda da ev hamam dışarısı buz. benim de eşim hava değişimi olmasın diye bebeğin dışarı çıkmasına iyi bakmıyor. annemle ben de evde otur otur patlıyoruz. bu hafta ben başladım okula da biraz insan gördüm. anneme olan oluyo. kadıncağız hala evde hapis...

kızlar bişey sorucam,
elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyorum manuel olan pek randımanlı değil çalışırken, Burcu medela nın mini elektrikli modelini kullanmış memnun kalmış. bi de lansinoh manuel var. hepsiburada'da baya övgü almış.
lansinoh kullanan var mı? gerçi ben elektrikliye karar vericem gibi..

CEVAP BEKLıYORUUMMMM

öznurcum dun için tekrar teşekkurler sana ve ablana zahmet verdık
herşey çok guzeldı nasıl vakıt geçti anlamadım
ekliyorum şimdi resimleri bendeki

nedemek pelincim asıl ben geldiğiniz için çok memnun oldum.bol dedikodulu keyifli bi gündü bebişlere rağmen.. ablamın hakkınıda ödeyemem gerçekten çok yardımcı bana her konuda .
burcu (24,5 olan) sende olmalıydın kaynanaları kaynattık bol bol :))
yine yapalım böyle bi toplanma ben işe başlamadan..
bu arada resimlere çok güzel çıkmış tşkkr pelin.

kızlar bişey sorucam,
elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyorum manuel olan pek randımanlı değil çalışırken, Burcu medela nın mini elektrikli modelini kullanmış memnun kalmış. bi de lansinoh manuel var. hepsiburada'da baya övgü almış.

CEVAP BEKLİYORUUMMMM

canım bende medela elektrikli kullanıyorum çok güzel.. bende söyleyeyim dedim:))

kızlar bişey sorucam,

CEVAP BEKLİYORUUMMMM

lansınohu bende duydum alanlar memnun ama ben kullanmıyorum o yuzden bılemıycem canım

teşekkür ederim kızlar.. manuel zaten var. normal zamanlar için eyvallah da çalışınca 5 saat yokum sağlam süt yapmam lazım. zaten zamanım kısıtlı kırk saat eğil bükül zor oluyor ya. e ufaklık da artık ufaklık değil, doymuyo öyle kolay. lansinoh merak ettim ama elektrikli daha kafama yatıyo. kısa sürede sırt ağrımadan olursa rahat ederim diye düşünüyorum.. öyyle işte. sipariş vericem ben de birazdan

Öznur medical park'ta da bunların elektriklisinden vardı. bi gece kaldık ya hanii. resmen saat başı sağdım verdim. hani 1 haftalıktık sütümüz boldu ama saat başı olunca bol olmuyo işte. ama o kadar kısa sürede sağım yaptı ki makine o yüzden elektrikli düşünüyorum. alayım di mi? yazdım durumu..

kızlar bişey sorucam,

CEVAP BEKLİYORUUMMMM

bende medela kullanıyorum elektrikli olanından, gayet memnunum ama lansinoh hakkında hiç bilgim yoki ama bnden başka medela kullananlardan da hiç şikayet duymadım. ben ilk bebeğimde manuel de kullandım ama elektrikli gibi randıman vermiyor hemde canın acıyor,

evet randıman az.. başta bilseydim direk alırdım.. iş görüyo ama zaman yok anacım... teşekkür ederim. bu arada ben Berna :KK70: bayadır yoktum piyasada...

evet randıman az.. başta bilseydim direk alırdım.. iş görüyo ama zaman yok anacım... teşekkür ederim. bu arada ben Berna :KK70: bayadır yoktum piyasada...

biliyorum seni, uzun zamandır takip ediyorum burayı ama hiç yazmıyordum yeni yeni yazmaya başladım ben :)

selam kzlar resimlere yaptiniz yorumlara tesekurler teyzelerii sizin bebislerede masallah

burcuuuuu netten otele baktım, çok şık bir o kadarda sıcak görünüyor resimlerden, ereğlide görülecek ve gezilecek yerler var mı? yaz geldiğinde hafta sonları yapacak birşeyler arıyoruz, benim koca gezmeyi çok severde:) 2.5 saat sürüyormuş arabayla Ankara'dan hafta sonu taili için ideal görünüyor, Gökay beyimiz biraz büyünce gezmeye gelelim....

X