malesef pelin ya.. ben de şimdi arıycaktım seni.. ayarlayabilsem ben oraya kadar ikinizide bırakırdm zaten diyo, o şekilde aklım kalır olmaz diyo annem de destek verince ben ortada kaldım ne dediysem olmadı.. artık bir arada bende görüşürüz..((((( moralim bozuldu zaten
üzülmeeeee.....çok büyük ihtimal istediği randımanda gelmiyo süt...ömerde öle maalesef son 2 gündür...annem doymadığı için yapıyo dio...hatta kızıyo bana sinirli yapıcaz biraz mama verelim die..ben ısrarla veriyorum ama hakikaten eskisi kadar çok yutkunmuyo(( sonumuz hayır olsun...:bbo:
1-anne baba renklı gözlumu de zeynep bu renk göze sahıp
2-çok guzel gözunun rengı masallah
3-nerde hemşiresin şimdi dikkatımı çektı bebek hemşiresi olsan keskede bızı bılgılendırsen ne guzel olurdu
maşallah canım ne güzel gözleri var zeynepciğin
normal cnmarkaaşlar sizin bebişleriniz gözlerini hala şaşı yapıyor mu?Bide benim kızın bıngılgağının üstündeki saçlar hareket ediyor neden olabilir ki?
ya arzu eşimde ereglıye gidecekmış ben öznura gıdecegım dıye gıtmıyor :)malesef pelin ya.. ben de şimdi arıycaktım seni.. ayarlayabilsem ben oraya kadar ikinizide bırakırdm zaten diyo, o şekilde aklım kalır olmaz diyo annem de destek verince ben ortada kaldım ne dediysem olmadı.. artık bir arada bende görüşürüz..((((( moralim bozuldu zaten
acaba parfum falanmı sıktın degişik geldi kokun bir pof.tvde demıştı aklımda kalmış ama CADIARZUkızlar acil yardım nolur emir meme emmıyo 3 gundur zorla verıyorum agzına kafasını geri atıyo,zorla tutturunca da memeyı sunduruyo aglayarak bırakıyo napacamı sasırdım,her yolu denedim aama bı tek gece uykuda verebılıyorum.mama verırsem memeyı tamamen bırakır dıye de korkuyorum.psikolojik acıdan da üzüldüm valla oglum beni istemıomus gibi
hijyene,temızlıgıme falan da cok dıkkat ederım ama var mı bı bılgısı olan neden olabılır ki ?
şöyle başlıyım canım; ikimizinde gözleri kahve zeynep nasıl böyle oldu bilinmez Allahın takdiri ama sülalede var , hemşire değilim canım meslek gruplarında başka bişey yoktu ben bile unutmuşum hemşireyi seçtiğimi ben radyoloji teknikeriyim yani röntgenciyim
Selam arkadaşlar aşıları oldu oğlum bugün rotarix i de yaptırdım.çok ağladı yapılırken katıldı tıkandı hatta aklım gitti kan ter içinde kaldım birde bana tutturdular elim ayağım karıştıcalptol verdim 2kez yarım ölçk ateşi yok şuan ama kaç saattir uyumadı mızır mızır annem sallıyor şimdi.şu geceyi bir atlatsaydık
Selam arkadaşlar aşıları oldu oğlum bugün rotarix i de yaptırdım.çok ağladı yapılırken katıldı tıkandı hatta aklım gitti kan ter içinde kaldım birde bana tutturdular elim ayağım karıştıcalptol verdim 2kez yarım ölçk ateşi yok şuan ama kaç saattir uyumadı mızır mızır annem sallıyor şimdi.şu geceyi bir atlatsaydık[
Nazancım çok geçmiş olsun Mert efeme :çok üzgünüm: rotayıda yaptırdın demek...(anadoludamı yaptırdın onu) kıyamam çok sarsılmıştır.umarım rahat geçirirsiniz geceyi.... :Saruboceq:
ya bazı arkadaslar albumlerını herkese görunur yapmış mesela dilek arzu nisabeyza vb.....bunları sadece arkadaslarım görebılır dıye degiştirsenız bizde masallah demeyen yok ama bakıp geçenlerden masallahı atlayan olabilir bence yanı sız bilirsiniz yınede
bende anne sutu aldıgı ıcın vermek taraftarı degılım ama dun esım bır arkadasıyla konusmus onlarında 3,5 aylık bebegı
bız su verıyoruz demıs ıyı oluyomus felan fılan demıs
esımde eve geldı dıkıldı tepeme hadı su verelım hadı su verelım dıye
bende merak ettım sızler verıyomusunuz dıye saolun kızlar
benim kizda kucakta gezerek yada dizime agzi asagi yatarak uyumayi seviyo ha bide guya besik aldik bizim kiza hep aramizda yatiyo kokuma alisti besige yatirdimmi uyaniyo yanimda oldumu uyuyo birgun babasi pestilini cikaracak diye korkuyommbilmiyorumkismile
acaba parfum falanmı sıktın degişik geldi kokun bir pof.tvde demıştı aklımda kalmış ama CADIARZU
yok pelıncım yaa bende duymustum bebeklerın sadece anne tenının kokusunu ıstedıgını o yuzden tenıme sıkmıyorum emirden sonra.denemedıgım tek bısey var emzık;belkı tuhaf gelecek ama emzığı bıraktırıcam.çunku onu oyle bı emıyo kı cok cok sankı tıryakı...normal memeye gelınce emmıyo sınır kırızlerı gecırıyo,illakı yalancı memeyı ıstiyo,onu alınca sakınlıyo uyuyo,resmen kendınden gecıyo oyle bi sömürüyo ki gormen lazım.uzuluyorum bende hıc mı acıkmıyo bu çoçuk koluma yatırır yatırmaz anlıyo sankkı meme verecegımı basıyor cıglıgı sonra ıkımızde kan ter içinde ve her seferınde inatcı oglum galıp gelıyo...ne yapacagımı sasırdım valla mafoldumben