ooo masallah asmıssın kendını fuarlar falan :)
ben zaten kımlıktekı halıme hıç benzemıyorum şuan :)çakmazlar kım gırse olur
o kadar çalışıyormuşum benı atyrlarmış sınavdan bu yazılanlardan dolayı benzemıyorumda gerçekten kımlıktekı resme baskasını soktum sanmasınlar boşa çalışmayım :roflol:
şaka biryana çalışırım merak etme yuzunu kara çıkartmayacagım:lepi:eyvahedigeldismile
tabiki yanlış anlamam siteye üye olduğumdan beri sorularımı hep yanıtladın ilgilendin teşekkür ederim.biliyorum bu psikolojiden çıkmam lazım ama ben çıksam da eşim çıkamadı her defasında mama verme sevdasından :1no2: kurtulamadı bu çocuk aç mi?deyip duruyor.çişili bezi 6 dan fazlaya çıkmıyor böyle olunca da beslenmiyor kaygısıyla mamaya sarılıyoruz.geceleri sabaha kadar işemiyor.mama verip uyututoruz.gece uyanınca mama tekrar veriyoruz.sabah 10 a kadar ara rar uyanıyor ben de emziriyıorum .çişini 10 kadar hiç yapmıyor.bizde beslenemedi sütüm yetmiyor diye tekrar kaygılanıyoruz.sence bu normal mi?çocuklar geceleri işemez mi?
günde 4 defa çişli bez alıyorsan sütün yetiyor demekmiş, doktor söyledi, sen hiç moralini bozma lütfen, yetmiyor mu sütüm diye düşündükçe daha çok azalacak sütün, geceleri işeyip işemediğini bilmiyorum ama annem gece altını kesinlikle alma diyor bana, gece bezini almazsan tuvalet terbiyesi verirken geceleri yatağa işemez dedi, büyüklerin vardır bir bildiği diye gece kaka yapmadığı için bende bezini almıyorum...
Nilgün canım oğlumu 2 gün medicana da yatırdık.ondan sonra da oranın dr nu takip ettirdim.açıkcaı şu an başka dr arayışındayım.özel olmasına rağmen dr hiç bilgilendirii değil.sadece boyunu kilosunu yani rıtin kontrollerini yapıyor.ağzından kerpetenle laf alıyorsun resmen. prof ama hiç memnun değilim dr arayışı içindeyim.özellik bayan tercih ediyorum. tavsiye edceğin bir dr var mı?
burcuuu ben burdayııımzemuszemus
biraz huysuzlandı ama gece yine saatinde uyudu .çok şükür tyani tam 03:00 te ömer elma emmiş he??? ay afiyet bal olsun sepetehihoyyyt ayyyy arzucummm hoşgeldinnn???
nasılsın?
geceyi nasıl geçirdiniz?
biraz huysuzlandı ama gece yine saatinde uyudu .çok şükür tyani tam 03:00 te ömer elma emmiş he??? ay afiyet bal olsun sepete
bizde geçenlerde çikolata yiyoduk eşimle kayınvalidemlerde, eşim tuttu ağzına cop cop nasıl emiyo görsen ağzı yüZü çikolata oldu çok şirindi..evet çok komikti bi de ekşi elmalardan emiyo yüzünü buruşturuyo sepet :)))
ohh aman MAŞALLAH Ardaya
bizde geçenlerde çikolata yiyoduk eşimle kayınvalidemlerde, eşim tuttu ağzına cop cop nasıl emiyo görsen ağzı yüZü çikolata oldu çok şirindi..
tabiki yanlış anlamam siteye üye olduğumdan beri sorularımı hep yanıtladın ilgilendin teşekkür ederim.biliyorum bu psikolojiden çıkmam lazım ama ben çıksam da eşim çıkamadı her defasında mama verme sevdasından :1no2: kurtulamadı bu çocuk aç mi?deyip duruyor.çişili bezi 6 dan fazlaya çıkmıyor böyle olunca da beslenmiyor kaygısıyla mamaya sarılıyoruz.geceleri sabaha kadar işemiyor.mama verip uyututoruz.gece uyanınca mama tekrar veriyoruz.sabah 10 a kadar ara rar uyanıyor ben de emziriyıorum .çişini 10 kadar hiç yapmıyor.bizde beslenemedi sütüm yetmiyor diye tekrar kaygılanıyoruz.sence bu normal mi?çocuklar geceleri işemez mi?
rica ederim demkkı vakıt bulmuşumda yazmışım cvp vermeyenlere veya bende vermezsem bozulma sakın ya gerıde kalmış atlanmıştır mesaj yada vakıt olmamıştır okunup geçilmiştir hemen girince yenı mesajlar görülüp onlarla ilgili yazılmıştır onemlı bişey sordugunda cvp alamazsan sorunu tekrarla gören olur elbet mina gece yapıyor çişini ben hatta emmeye kalktıgında altını degiştirmiyorum uykusu kaçmasın dıye kaka yapsa degiştiririm tabi sabah iyice doluyor ama her çocuk kendıne özgu karşılaştırmamak lazım baskasıyla dıyorlar ınatla doktorlar senın en önemlı krıterın kılo almasını takıp etmek olacak bence mama vercelım dıye tutturacagına eşin bebe tartısı alsın tartın bebişi anlayın kılo alımından doyup doymadıgını
malesef pelin ya.. ben de şimdi arıycaktım seni.. ayarlayabilsem ben oraya kadar ikinizide bırakırdm zaten diyo, o şekilde aklım kalır olmaz diyo annem de destek verince ben ortada kaldım ne dediysem olmadı.. artık bir arada bende görüşürüz..arzu ıkna ettınmı eşini
kızlar acil yardım nolur emir meme emmıyo 3 gundur zorla verıyorum agzına kafasını geri atıyo,zorla tutturunca da memeyı sunduruyo aglayarak bırakıyo napacamı sasırdım,her yolu denedim aama bı tek gece uykuda verebılıyorum.mama verırsem memeyı tamamen bırakır dıye de korkuyorum.psikolojik acıdan da üzüldüm valla oglum beni istemıomus gibi
hijyene,temızlıgıme falan da cok dıkkat ederım ama var mı bı bılgısı olan neden olabılır ki ?
arkaaşlar sizin bebişleriniz gözlerini hala şaşı yapıyor mu?Bide benim kızın bıngılgağının üstündeki saçlar hareket ediyor neden olabilir ki?
arkaaşlar sizin bebişleriniz gözlerini hala şaşı yapıyor mu?Bide benim kızın bıngılgağının üstündeki saçlar hareket ediyor neden olabilir ki?