2009 Aralık Anneleri

inşallah canım inşallah zorlanmadan verirsin, merakla sonucu bekliyorum...

ben de sana bir doktor tavsiye edebilirim :) prof dr saadet arsan, mesanın yanındaki ak plazada yeri...ben çok memnunum çok şefkatli bir kadın...herşeyine çok çok detaylı bakıyo...istersen telefonunu veririm...

bilmiyorumkismile

:umursamaz:

alsanaalsanasmile

sempatiksalakcinni

yoksunuz yaaaaa....cuma gecesi die gezmeleremi gittiniz????

:hulya:
kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile
olumunekankayizsmile

guclubacismile

eyvahedigeldismile
lmaz:

kafamçokkarıştı
laelaelaelaelae

ayyyy bunnar çok eğlenceli madem yoksunuz bende smilelerle oynarımmmmm...................

biraz huysuzlandı ama gece yine saatinde uyudu .çok şükür tyani tam 03:00 te ömer elma emmiş he??? ay afiyet bal olsun sepete

evet çok komikti bi de ekşi elmalardan emiyo yüzünü buruşturuyo sepet :)))

ohh aman MAŞALLAH Ardaya

evet çok komikti bi de ekşi elmalardan emiyo yüzünü buruşturuyo sepet :)))

ohh aman MAŞALLAH Ardaya
bizde geçenlerde çikolata yiyoduk eşimle kayınvalidemlerde, eşim tuttu ağzına cop cop nasıl emiyo görsen ağzı yüZü çikolata oldu çok şirindi..

arkaaşlar sizin bebişleriniz gözlerini hala şaşı yapıyor mu?Bide benim kızın bıngılgağının üstündeki saçlar hareket ediyor neden olabilir ki?

arzu ıkna ettınmı eşini
malesef pelin ya.. ben de şimdi arıycaktım seni.. ayarlayabilsem ben oraya kadar ikinizide bırakırdm zaten diyo, o şekilde aklım kalır olmaz diyo annem de destek verince ben ortada kaldım ne dediysem olmadı.. artık bir arada bende görüşürüz.. ((((( moralim bozuldu zaten

kızlar acil yardım nolur emir meme emmıyo 3 gundur zorla verıyorum agzına kafasını geri atıyo,zorla tutturunca da memeyı sunduruyo aglayarak bırakıyo napacamı sasırdım,her yolu denedim aama bı tek gece uykuda verebılıyorum.mama verırsem memeyı tamamen bırakır dıye de korkuyorum.psikolojik acıdan da üzüldüm valla oglum beni istemıomus gibi
hijyene,temızlıgıme falan da cok dıkkat ederım ama var mı bı bılgısı olan neden olabılır ki ?

üzülmeeeee.....çok büyük ihtimal istediği randımanda gelmiyo süt...ömerde öle maalesef son 2 gündür...annem doymadığı için yapıyo dio...hatta kızıyo bana sinirli yapıcaz biraz mama verelim die..ben ısrarla veriyorum ama hakikaten eskisi kadar çok yutkunmuyo (( sonumuz hayır olsun...:bbo:

arkaaşlar sizin bebişleriniz gözlerini hala şaşı yapıyor mu?Bide benim kızın bıngılgağının üstündeki saçlar hareket ediyor neden olabilir ki?

yapıyo canım daha göz kasları çok oturmadıda ondan....bıngıldak konusu içimi kaldırıyo benim, orda damarlar var onlar atıyo kalp gibi ondan hareket ediyordur saçları...eyvahedigeldismile

Bizimki geçen aya kadar arada sırada yapıyordu. Artık düzeldi. Bıngıldakta damar atabilirmiş. Normalmiş. Okumuştum bir yerlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…