bizim hemşiremiz çok iyiydi ayşegül adı, gece işi bitince şampuan felan getirip oğlumun saçlarını yıkadı hatta onun dışındada çok ilgiliydiler hiç sorun yaşamadım ve gerçekten memnun kaldım ben ama benim doktorum ve aneztezi uzmanım dışardandı
benim drmda dışardandı dr ve ekibi çok iyyidi ama ondan sonra ben sorunlar yaşadım.bebeğim 5.gün kontrolunde dehidrasyon teşhisiyle 2 gün küvezde yattı.meğer sütüm yetmemiş.halbuki sütün iyi dediler emzir gelir dediler.bueaya kadar herşey normal gelebilir.ama çocuğum çok ağlıyordu ben ilk anneliğim çok bilinçsizdim zaten bir yandan dikişlerimden eğilip doğrulamıyorum.doğumdan önce 2 gün sancı çektimuykusuzluğun verdiği yorgunluk doğumdan sonra emzireceğim diye 2 gece boyunca da uykusuzum çocuğumun sürekli husursuzluğunu görüp ilgilenmediler.belki hastanede biraz mama verselerdi ben de dinlenirdim sütüm de toplanırdı.hiç bişey yokemzir sütün geliyor gayet iyi deyip geçtiler.sonra da oğlumu 5 gün bakıp 5,gün elmden alıp akut böbrek yetmezliği teşhisiyle yoğun bakıma aldılar.gayet sağlıklı bir doğum yapmısken burnumdan geldi.sezeryan oldum ağrımı sızımı unuttum.oğlumun başında hastanelerde bekledim üzülüp ağladıkça sütüm iyice gitti.ilk doğduğunda mama takviyesi yapıp biraz daha ilgili olsalardı bunları yaşamazdım.yoksa sütüm az gelmesinde tabiki hastanenin hiç bir suçu yok ama biraz ilgili olsalardı 2 gün boyuncxa oığlum aç kalmazdı.kardeşin bayındır da yaptı orda ilk gecekardeşimi dinlendirdiler mama takviyesi yaptılar bebeğin altını değiştirdiler 2 gün boyunca çpk ilgiliydiler.kardeşimin yanında refakatçi kaldığım için iyi biliyorum.drmdan çok memnunum yine doğum yapsam ona gideri ama ancak doğumumu bır daha mesada değil bayındırda yaparım.mesa gibi 5 yıldızlı otel jonforubda değil ama hastene.işte takip ediyorsan siteyi ben de oğlumun aç kalma ve sütüm yetmiyor korkusu kaldı ve bir türlü kendime güvenemiyorum.şimdi hem mama hem süt devam ediyorum
resim ekledim bakmak isterseniz:)
bizim hemşiremiz çok iyiydi ayşegül adı, gece işi bitince şampuan felan getirip oğlumun saçlarını yıkadı hatta onun dışındada çok ilgiliydiler hiç sorun yaşamadım ve gerçekten memnun kaldım ben ama benim doktorum ve aneztezi uzmanım dışardandı
benim drmda dışardandı dr ve ekibi çok iyyidi ama ondan sonra ben sorunlar yaşadım.bebeğim 5.gün kontrolunde dehidrasyon teşhisiyle 2 gün küvezde yattı.meğer sütüm yetmemiş.halbuki sütün iyi dediler emzir gelir dediler.bueaya kadar herşey normal gelebilir.ama çocuğum çok ağlıyordu ben ilk anneliğim çok bilinçsizdim zaten bir yandan dikişlerimden eğilip doğrulamıyorum.doğumdan önce 2 gün sancı çektimuykusuzluğun verdiği yorgunluk doğumdan sonra emzireceğim diye 2 gece boyunca da uykusuzum çocuğumun sürekli husursuzluğunu görüp ilgilenmediler.belki hastanede biraz mama verselerdi ben de dinlenirdim sütüm de toplanırdı.hiç bişey yokemzir sütün geliyor gayet iyi deyip geçtiler.sonra da oğlumu 5 gün bakıp 5,gün elmden alıp akut böbrek yetmezliği teşhisiyle yoğun bakıma aldılar.gayet sağlıklı bir doğum yapmısken burnumdan geldi.sezeryan oldum ağrımı sızımı unuttum.oğlumun başında hastanelerde bekledim üzülüp ağladıkça sütüm iyice gitti.ilk doğduğunda mama takviyesi yapıp biraz daha ilgili olsalardı bunları yaşamazdım.yoksa sütüm az gelmesinde tabiki hastanenin hiç bir suçu yok ama biraz ilgili olsalardı 2 gün boyuncxa oığlum aç kalmazdı.kardeşin bayındır da yaptı orda ilk gecekardeşimi dinlendirdiler mama takviyesi yaptılar bebeğin altını değiştirdiler 2 gün boyunca çpk ilgiliydiler.kardeşimin yanında refakatçi kaldığım için iyi biliyorum.drmdan çok memnunum yine doğum yapsam ona gideri ama ancak doğumumu bır daha mesada değil bayındırda yaparım.mesa gibi 5 yıldızlı otel jonforubda değil ama hastene.işte takip ediyorsan siteyi ben de oğlumun aç kalma ve sütüm yetmiyor korkusu kaldı ve bir türlü kendime güvenemiyorum.şimdi hem mama hem süt devam ediyorum
e sen bayağı sorun yaşamışsın haklı olarak memnun kalmamışsın ama benimkide sezeryan ilk iki gün mama takviyesi yapıldı.hiç sorun yaşamadım ben ama sen onlar yüzünden kendine güvenmemezlik yapma bence şimdi aylık kontroller için nereye götüyorsun oğlunu
zor şeyler yasamışsın benımde çok zordu ben mınayı 9 gun emzıremedım yogunbakımdaydı ama yanlış anlamada o psikolojıden çık doymuyormu yetıyormu psikolojısınden dahada artar sutun ben hep emzırecegım kızımı dedım 10 gun yogunbakımda yatmasına bıberonla sutumu vermelerıne ragmen çok şukurde emdı yettı
ebru o meshur kıtabıda atsana çantana bakayım begenırsem alırım :)
Hangi kitabı?
Tracy i mi?
nilgünnnnn teşekkur ederım tekrardan
ablamın kendı şirketı yarın ona ulaşır o zaman çok sagol valla
bak dogru tespıt yarın evde yokuz gezmedeyız inşallah iyiki o adresı vermişim
hiç önemi yok canım , inşallah işine yararda bitirirsin bu sene sınava kadar Mina'yı emzirirken günde 15 dk baksan garanti veriyorum geçersin, yinede yardım edebileceğim birşey olursa burdayım :)
ewt satınalmak ıstıyordum bende bakayım sendede ona göre alırım
benım yerıme sınava gırsen :1ninca:
Tamam canım.
.ben bugün anne bebek fuarına gittim. Çok aman bir şey yok.
Belki doğumdan önce daha fazla işe yarayabilirdi.
Pusettir ana kucağıdır onları bir arada görmek açısından.
olur valla :) hala aklımda sorular ve cevaplar :) ama stres yapma sen benim gönderdiğim sorulaı okuyup cevaplarını aklında tut yeter, zaten aynı soruları okuya okuya bir kaç gün sonra soruyu görünce cevabı yapıştırıyorsun.
maşallah canım ne güzel gözleri var zeynepciğinnisabeyza
resim ekledim bakmak isterseniz:)
zor şeyler yasamışsın benımde çok zordu ben mınayı 9 gun emzıremedım yogunbakımdaydı ama yanlış anlamada o psikolojıden çık doymuyormu yetıyormu psikolojısınden dahada artar sutun ben hep emzırecegım kızımı dedım 10 gun yogunbakımda yatmasına bıberonla sutumu vermelerıne ragmen çok şukurde emdı yettı
tabiki yanlış anlamam siteye üye olduğumdan beri sorularımı hep yanıtladın ilgilendin teşekkür ederim.biliyorum bu psikolojiden çıkmam lazım ama ben çıksam da eşim çıkamadı her defasında mama verme sevdasından :1no2: kurtulamadı bu çocuk aç mi?deyip duruyor.çişili bezi 6 dan fazlaya çıkmıyor böyle olunca da beslenmiyor kaygısıyla mamaya sarılıyoruz.geceleri sabaha kadar işemiyor.mama verip uyututoruz.gece uyanınca mama tekrar veriyoruz.sabah 10 a kadar ara rar uyanıyor ben de emziriyıorum .çişini 10 kadar hiç yapmıyor.bizde beslenemedi sütüm yetmiyor diye tekrar kaygılanıyoruz.sence bu normal mi?çocuklar geceleri işemez mi?
Nilgün canım oğlumu 2 gün medicana da yatırdık.ondan sonra da oranın dr nu takip ettirdim.açıkcaı şu an başka dr arayışındayım.özel olmasına rağmen dr hiç bilgilendirii değil.sadece boyunu kilosunu yani rıtin kontrollerini yapıyor.ağzından kerpetenle laf alıyorsun resmen. prof ama hiç memnun değilim dr arayışı içindeyim.özellik bayan tercih ediyorum. tavsiye edceğin bir dr var mı?