2009 Aralık Anneleri

nilgünnnnn teşekkur ederım tekrardan
ablamın kendı şirketı yarın ona ulaşır o zaman çok sagol valla
bak dogru tespıt yarın evde yokuz gezmedeyız inşallah iyiki o adresı vermişim

canım benim de ekip dışardandı...prof acar koç benim doktorum...meltem ameliyat hemşiremizdi sonra da ayşegül ilgilendi bizimle o kadar tatlı bi kızdıki ömerinde saçlarını yıkadı yazık hatta benim sırtımı bile ovdu kızcağız....

Son düzenleme:

nilgünnnnn teşekkur ederım tekrardan
ablamın kendı şirketı yarın ona ulaşır o zaman çok sagol valla
bak dogru tespıt yarın evde yokuz gezmedeyız inşallah iyiki o adresı vermişim

hiç önemi yok canım , inşallah işine yararda bitirirsin bu sene sınava kadar Mina'yı emzirirken günde 15 dk baksan garanti veriyorum geçersin, yinede yardım edebileceğim birşey olursa burdayım :)

ewt satınalmak ıstıyordum bende bakayım sendede ona göre alırım

Tamam canım.
.ben bugün anne bebek fuarına gittim. Çok aman bir şey yok.
Belki doğumdan önce daha fazla işe yarayabilirdi.
Pusettir ana kucağıdır onları bir arada görmek açısından.

benım yerıme sınava gırsen :1ninca:

olur valla :) hala aklımda sorular ve cevaplar :) ama stres yapma sen benim gönderdiğim sorulaı okuyup cevaplarını aklında tut yeter, zaten aynı soruları okuya okuya bir kaç gün sonra soruyu görünce cevabı yapıştırıyorsun.

Tamam canım.
.ben bugün anne bebek fuarına gittim. Çok aman bir şey yok.
Belki doğumdan önce daha fazla işe yarayabilirdi.
Pusettir ana kucağıdır onları bir arada görmek açısından.

ooo masallah asmıssın kendını fuarlar falan :)

ben zaten kımlıktekı halıme hıç benzemıyorum şuan :)çakmazlar kım gırse olur
o kadar çalışıyormuşum benı atyrlarmış sınavdan bu yazılanlardan dolayı benzemıyorumda gerçekten kımlıktekı resme baskasını soktum sanmasınlar boşa çalışmayım :roflol:
şaka biryana çalışırım merak etme yuzunu kara çıkartmayacagım:lepi:eyvahedigeldismile

Nilgün canım oğlumu 2 gün medicana da yatırdık.ondan sonra da oranın dr nu takip ettirdim.açıkcaı şu an başka dr arayışındayım.özel olmasına rağmen dr hiç bilgilendirii değil.sadece boyunu kilosunu yani rıtin kontrollerini yapıyor.ağzından kerpetenle laf alıyorsun resmen. prof ama hiç memnun değilim dr arayışı içindeyim.özellik bayan tercih ediyorum. tavsiye edceğin bir dr var mı?

tracy hoggun kitabı bende var arkadaşım tavsiye etmişti çok memnun kalmıştı bende aldım hamileyken ama daha yeni yeni okumaya başladım keşke daha önceden okusaymışım(

bizim doktorumuzda erkek prof. hacettepede ben muayenehanesine götürüyorum, çok sakin bir adam aşılarınıda kendi eliyle yapıyor, ilk gittiğimde bana da tuhaf gelmişti ama proflar öyle oluyor biraz, ikinci götürmede daha iyiydi, 3.de daha iyi oldu, bizimki aynı zamanda immunologmuş o yüzden götürmeye devam ettim şimdi alıştık birbirimize...

illada bayan dersen tanıdık bir doktor var ismi Alev, giden herkes çok memnunmuş, herşeyi ince ince anlatıyormuş.istersen irtibatına ulaşayım. ben şimdi diğerine immunolog olduğu için devam ediyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…