bizim hemşiremiz çok iyiydi ayşegül adı, gece işi bitince şampuan felan getirip oğlumun saçlarını yıkadı hatta onun dışındada çok ilgiliydiler hiç sorun yaşamadım ve gerçekten memnun kaldım ben ama benim doktorum ve aneztezi uzmanım dışardandı
benim drmda dışardandı dr ve ekibi çok iyyidi ama ondan sonra ben sorunlar yaşadım.bebeğim 5.gün kontrolunde dehidrasyon teşhisiyle 2 gün küvezde yattı.meğer sütüm yetmemiş.halbuki sütün iyi dediler emzir gelir dediler.bueaya kadar herşey normal gelebilir.ama çocuğum çok ağlıyordu ben ilk anneliğim çok bilinçsizdim zaten bir yandan dikişlerimden eğilip doğrulamıyorum.doğumdan önce 2 gün sancı çektimuykusuzluğun verdiği yorgunluk doğumdan sonra emzireceğim diye 2 gece boyunca da uykusuzum çocuğumun sürekli husursuzluğunu görüp ilgilenmediler.belki hastanede biraz mama verselerdi ben de dinlenirdim sütüm de toplanırdı.hiç bişey yok
emzir sütün geliyor gayet iyi deyip geçtiler.sonra da oğlumu 5 gün bakıp 5,gün elmden alıp akut böbrek yetmezliği teşhisiyle yoğun bakıma aldılar.gayet sağlıklı bir doğum yapmısken burnumdan geldi.sezeryan oldum ağrımı sızımı unuttum.oğlumun başında hastanelerde bekledim üzülüp ağladıkça sütüm iyice gitti.ilk doğduğunda mama takviyesi yapıp biraz daha ilgili olsalardı bunları yaşamazdım.yoksa sütüm az gelmesinde tabiki hastanenin hiç bir suçu yok ama biraz ilgili olsalardı 2 gün boyuncxa oığlum aç kalmazdı.kardeşin bayındır da yaptı orda ilk gecekardeşimi dinlendirdiler mama takviyesi yaptılar bebeğin altını değiştirdiler 2 gün boyunca çpk ilgiliydiler.kardeşimin yanında refakatçi kaldığım için iyi biliyorum.drmdan çok memnunum yine doğum yapsam ona gideri ama ancak doğumumu bır daha mesada değil bayındırda yaparım.mesa gibi 5 yıldızlı otel jonforubda değil ama hastene.işte takip ediyorsan siteyi ben de oğlumun aç kalma ve sütüm yetmiyor korkusu kaldı ve bir türlü kendime güvenemiyorum.şimdi hem mama hem süt devam ediyorum