2009 Aralık Anneleri

Ayağında sallayıp uyutanlara nasıl özeniyorum. Güya ban alıştırmam diyordum. Şimdi de alışsın diye ugraşıyorum ama boş. ılla memede uyuyacak.
Hatta şimdi uykudan ölüyor gözleri kızarmış babası sallıyor kollarında gezdiriyor yok uyumuyor. Sürekli emzirmekte istemiyorum. Gazı artar diye.
Demin biraz dedim ki şöyle oğlan olmadan yatayım yayıla yayıla yatakta içeri gittim uyuyordu ana kucağında daha beş dakika olmadan başladı ciyaklamaya.

evet cnm valla çok zor geçti zaman eşimde cok özledi artık çok şükür geldi vakit hayırlısıyla evimize gidecez inş senin şekerde 3 aylık oldu pelin zaman çok çabuk geçio :))

çok zor işin ebru valla ya sureklı kucakta uyuması Allah yardımcın olsun

evet cnm valla çok zor geçti zaman eşimde cok özledi artık çok şükür geldi vakit hayırlısıyla evimize gidecez inş senin şekerde 3 aylık oldu pelin zaman çok çabuk geçio :))

geçsin valla canan yaz gelsın bahar geelsın
ee yazamı tekrar gelirsin turkıyeye
şimdide annane babane alıştı onlara zor olacak

canan kızın huysuzmu enışte yalnızlıga alıştı sessizliğe
özlem giderip geri yollamasın sızı Balıkesıre :)

kızlar arda 2 gün durup 3.gn kaka yapıyordu dün sabah mesela yapmıştı bu akşamda iki kere yaptı tuhafıma gitti.. inşallah bişey yoktur

Canım ne bileyim zor giriyorum zaten hızlı hızlı yazışmak istedim cevap gelmeyince üzüldüm birden sanırım sıkıntıdan ne yaptığımı da ne dediğimi de bilmiyorum..kocam da bıktı benden kaçacak yakında çekilmez bişey oldum çıktım(((
gün boyunca kaç kez emiyor gaz çıkıypr bez değişiyor bilmiyorum bende çk bunalıyorum bazen ağlayacak duruma geliyorum özellikle geceleri..
kıyamam biraz önce tam yazıyodum sana bizim sepet ağladı bence git canım zonguldağına :)) hiç bişi olmaz merak etme sanada değişiklik olur, bende cmt akçakocaya gitmeyi düşünüyorum....
ctsi hava güzel olacakmış ondan heves etmiştim ama eşim de annem de olmaz dedi yarın da aşı olacak ben de oyüzden vazgeçtim sanırım birazda gözüm yemiyor açıkcası emince 2saat falan ağlamasa dursa ama nerdeee.pazar günü kahvaltıya davetliyiz bebek görmek için çağırıldık kadın ben bilirim eziyet gibi birde ona hazırlık hizmet yaptıramam demiş bizi çağırmış sağolsun sevindim valla hem değişiklik olur aman ne değişiklik
bende diyordum bebek görmek için gelmeseler de evlere çağırsalar ne iyi olurdu diye birisi akıl ettiii
ben hep kardeş olsun 2çocuk olsun derdim kızları çok severim hem ama sanırım.. çok zor ya aşırı ağlamıyor aslında ama derdi meme meme aüzında dursa 24 saat ses çıkarmaz herhalde diye düşünüyorum..emziği verince öğürüyor cnm ya
selam kızlar nasılsınız herkes idir umarım biz iiz c.tesi evimdeyim inş :))))))))
ay canm gözün aydın özledik de seni.
Annem ve eşim olmaz kışın zorun ne dediler bana eşim de bebek arabamız bile yok henüz kucaktamı dolaştıracam dedi haklı aslında..
Ben de hiç yanımda yatırmadım bir ka.ç kez gündüz uzandım yanına ama o da uyandı hemen:S alışır diyorlar da alışmış zaten baksana..artık o orda yatar sizde kanepene falan

kızlar bihterin el emme olayı baya abardı uykuda bıle elını emmeye calısıyor ememeyınce uyanıp aglıyor
bende emzık verdım oyle uyutabıldım işin ilginç yanı emzıkden mıdesı bulanan cocuk cukcukcuk emıyor sasdım kaldım
yarın nolcak acaba?emzıgi mi alacak elını mi emmeye calısacak
huyu suyu gun gun degısıyor bu bebelerın yawww
daraldımmmm

evet arda da çok emiyor, yeni başladı son hafta yani.. ellerini sık sık yıkamak gerek arkadaşlar.. cork cork emiyolar allah korusun mikrop filan kaparlar

benim kız da emiyor ellerini, bebelerimiz aynı zaman el emmeye başladılar demekki sırnaşık şey elinden bal damlıyo sanki, cok cok cok ses cıkarıo bide kaydirigubbakcemile3

günaydınnn kızlarrrr,,

nasılsınız,kuzular nasıl???

arzucum bişi olmaz aşı tetikliyo kaka işini ömerde aşı olduğu gün ve ertesi gün ishal oldu....bu aada nasıl geçirdiniz geceyi??
ben naptım biliyomusunuz biraz önce ömere elma yalattım çok sevdi sepet:)))

günaydın burcu ay yerim ben o sepeti maşallah canım fotolara baktım çok güzel çocukların ben oraya yorum yapamıyom 100 msj olmadı daha

nazan aynı şeylerı bende yasadım hatta eylulun annesı burcu ıyı bılır hep konuştuk o zaman
mina hep emmek ıstıyor kafayı yıycem dıyordum şuana kucagı bızım çok işimize yaradı oyalanıyor onda ilk zamanlar aglıyordu sonra alıştı 5 dk oturuyordu eskıden şimdi yarım saat duruyor onda gidip gelip arada sallıyorum olmadı basında sallıyorum ama memede durmasından daha ıı
çok zor durumun çok ıı bılıyorum birebir yasadım mınaya kıyabilsem çekip gidesım geldi biryerlere esımı eve geldiğinde 5 dk geç ilgilense mınayla bogasım geldi kavga çıkardım hep ama inan gecıcı
4 yuz diye bır grup varmış tesduf onun şarkısını buldum dandını dıye onu açıp kucakta tutup mınayı evde bıroyana bır buyana dolandım hızlı hızlı dans ettım bende o şarkıyı ezberledım artık :) ilk 5-10 dk aglıyor sonra dıkkat kesılıyor veya sızıp uyuyor o 5-10 dk aglayınca dayanamayıp meme vermeyeceksın ama sabır edıp aglasada dansa yurumeye devam inan sen galip geleceksın
şu benım kendımde buldugum hata oldu sende düşün bakalım sendede varmı eger varsa yukarda anlattıgım şekilde ilk yarım saat sonra 45 dk sonra 1 saat derken 15 dk arayla 2 saate kadar çıkaracaksın emın ol zaten bir muddet sonra yarım saat duruyor 15 dk geçsin diye bakar oluyorsun sonra 1 saat duruyor yarım saat idare etmek zorunda kalıyorsun benım hatam mına aglayınca dayanamayıp meme vermem her agladıgında beynım kaldırmıyor dıye verdım sustu bedenen gezdırmekten yoruluyrm dıye meme verdım sustu acıdım aglamasına katılacak sandım verdm meme sustu anlayacagın ben alıştırdım mecbrdum cahıldım yalnızdım ama emın ol o alışkanlık kalıcı degil 1 hafta 10 gunde yeni duzene alışıyorlar çok yoruldum alışana kadar ama eskı duzende daha çok yoruluyordum hep memede oldugu için ne gezıyordum ne insan içine çıkıyordum

el emme neymiş 1 ay sonra göreceksınız dedı pelin dersiniz bende ayy elini emiyor dıyordum 1 ay önce şimdi resmen sömürüyor :) enf-gel olmak mumkun degil elini emerekde oyalanıyor bıraz :) vakıt geçiyor nazancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…