yok burcu silermmiyim hiç noldu bende anlamadımarzucannnn,
biz senle burda arkadaş deilmiydik ya??? yoksa silmişmiydin beni...alsanaalsanasmile
gelmeyi min ol çok istiyorum da, eşim kesin bişey diyemem dedi.. kesinleşltirmeye çalışıyorum.. cumartesileri işinin ne zaman biteceği belli olmuyor.. birde karşı diye mırın kırın ediyo ne alakaysa işte... ayarlıcam inşllah.
yesilköyde anne bebek çocuk ürünleri fuarı varmıs. bugun başladı, pazara kadar sürücekmiş. gitmeyi düşünenler var mı? bana kk tarzı bi siteden davetiye geldi ( sitenin adını vermıyım reklam olmasın:) eşimle gidicez bakalım.
Ben düşünüyorum yakın zaten ama davetiyesiz girilmiyormu ki ya da parayla mı giriliyor acaba?
Ben düşünüyorum yakın zaten ama davetiyesiz girilmiyormu ki ya da parayla mı giriliyor acaba?
internet sitesine bak canım online davetiyesi olabilir
Kimse beni umursamaz oldu burdamafoldumben
Kızlar bende resim ekledim bakıınnnhihoyyyt
Kimse beni umursamaz oldu burdamafoldumben
sağol canım.hepimiznkini inşallahmaşallaah çok tatlı Allah nazarlardan saklasın inşallah :)
selam kızlar nasılsınız herkes idir umarım biz iiz c.tesi evimdeyim inş :))))))))
benim kizda kucakta gezerek yada dizime agzi asagi yatarak uyumayi seviyo ha bide guya besik aldik bizim kiza hep aramizda yatiyo kokuma alisti besige yatirdimmi uyaniyo yanimda oldumu uyuyo birgun babasi pestilini cikaracak diye korkuyommbilmiyorumkismile