2009 Aralık Anneleri

el emme neymiş 1 ay sonra göreceksınız dedı pelin dersiniz bende ayy elini emiyor dıyordum 1 ay önce şimdi resmen sömürüyor :) enf-gel olmak mumkun degil elini emerekde oyalanıyor bıraz :) vakıt geçiyor nazancım

napcaz bu el emme işini .benım kız resmen delırıyor.ınternnette mudahale etmeyın dıyor annemler parmagı ıncelır dıyor napcaz yaaaabilmiyorumkismile

geçsin valla canan yaz gelsın bahar geelsın
ee yazamı tekrar gelirsin turkıyeye
şimdide annane babane alıştı onlara zor olacak
ayy sorma çok üzülüo hepsi :)
canan kızın huysuzmu enışte yalnızlıga alıştı sessizliğe
özlem giderip geri yollamasın sızı Balıkesıre :)
gece leri uyumuyo cnm ya birde ağlamaya başlayınca avunmuyo yıkıyo ortalığı bakalım evimize gidince nasıl olcak bayanssulusmile
ay canm gözün aydın özledik de seni.

D

bnde sizi özledim nazan yarından sonra görüşrüz artık bol bol bebişleirnizi öpün bnm için ii bakın kendinizezemuszemusolumunekankayizsmile

elmayı seven ömeri sevsınler zemuszemus

ÖMER meme sever
ÖMER rezene sever
ÖMER elma sever
ÖMER banyo sever
ÖMER açıktan çiş yapmayı sever
ÖMER dönence sever
ÖMER elini emmeyi sever

annesi de ÖMER sever....
pelin tezesi de ÖMER sever olumunekankayizsmile

Ya kizlar sizinki de tukurugunden tikaniyor mu boguluyor mu bu cadi benim odumu patlatti sabah

Ayağında sallayıp uyutanlara nasıl özeniyorum. Güya ban alıştırmam diyordum. Şimdi de alışsın diye ugraşıyorum ama boş. İlla memede uyuyacak.
Hatta şimdi uykudan ölüyor gözleri kızarmış babası sallıyor kollarında gezdiriyor yok uyumuyor. Sürekli emzirmekte istemiyorum. Gazı artar diye.
Demin biraz dedim ki şöyle oğlan olmadan yatayım yayıla yayıla yatakta içeri gittim uyuyordu ana kucağında daha beş dakika olmadan başladı ciyaklamaya.

Ebru ne kadar cok tukurdugumuzu yaladik degil mi ? Ben diyodum ayakta sallamam simdi dedigin gibi keske alissada ellerim bosta kalsa. Yatagina koyarim diyodum kendi kendine alissin simdi kolumda bile uyusa sukrediyorum . Odasina alissin hemen odaya koycam diyodum simdi benle yatiyor ahh ahh...

slm kızlar umarım iyisiniz uzun zaman oldu oğlumdan fırsat bulup giremedim foto ekledim bakmak isterseniz....

cabuk ogrensin :=) sabah odumu patlattı genizine kactı nefessiz kaldi

onlar herseyı ogrencek ama sonunda bız perte cıkcaz anlasılanakannehir
gercekden cocuk buyutmek zormus
ne yapsalar korkuyoruz onlar acemı bız acemı
onlar ılk defa bebek oluyor bız ılk kez anneeolumunekankayizsmile

X