- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
kızlar arda 2 gün durup 3.gn kaka yapıyordu dün sabah mesela yapmıştı bu akşamda iki kere yaptı tuhafıma gitti.. inşallah bişey yoktur
kızlar yeni kızımın yeni resimlerini koydum bende :)
el emme neymiş 1 ay sonra göreceksınız dedı pelin dersiniz bende ayy elini emiyor dıyordum 1 ay önce şimdi resmen sömürüyor :) enf-gel olmak mumkun degil elini emerekde oyalanıyor bıraz :) vakıt geçiyor nazancım
benimki 1,5 aydan beri günde sadece bir kez yapıyor ama dolu dolu bazen belinin üstüne çıkıyor.saatinide hiç şaşmaz akşam 7 dedikmi kaka zamanı:roflol:asıdanda olabilir ama olmaydblır kaka ne zaman yapıp ypmyckları bellı olmuyo arzu korkma
ayy sorma çok üzülüo hepsi :)geçsin valla canan yaz gelsın bahar geelsın
ee yazamı tekrar gelirsin turkıyeye
şimdide annane babane alıştı onlara zor olacak
gece leri uyumuyo cnm ya birde ağlamaya başlayınca avunmuyo yıkıyo ortalığı bakalım evimize gidince nasıl olcak bayanssulusmilecanan kızın huysuzmu enışte yalnızlıga alıştı sessizliğe
özlem giderip geri yollamasın sızı Balıkesıre :)
ay canm gözün aydın özledik de seni.
D
günaydın burcu ay yerim ben o sepeti maşallah canım fotolara baktım çok güzel çocukların ben oraya yorum yapamıyom 100 msj olmadı daha
elmayı seven ömeri sevsınler zemuszemus
prettybaby
masallah annesı pek guzel bır kız cokda sevımlı
Ya kizlar sizinki de tukurugunden tikaniyor mu boguluyor mu bu cadi benim odumu patlatti sabah
Ayağında sallayıp uyutanlara nasıl özeniyorum. Güya ban alıştırmam diyordum. Şimdi de alışsın diye ugraşıyorum ama boş. İlla memede uyuyacak.
Hatta şimdi uykudan ölüyor gözleri kızarmış babası sallıyor kollarında gezdiriyor yok uyumuyor. Sürekli emzirmekte istemiyorum. Gazı artar diye.
Demin biraz dedim ki şöyle oğlan olmadan yatayım yayıla yayıla yatakta içeri gittim uyuyordu ana kucağında daha beş dakika olmadan başladı ciyaklamaya.
bendede oluyo arada cok tukuruk oluyo yutmuyo agzinda biriktiiyo sonrada tikaniyooo...buarada kizlar 3 tane yeni resim ekledimm
teşekkür ederiz teyzesi senin bebişinde çok şeker maşallah dişim kaşındı resmen :))opuyorumnanaktan
boguluyp gibi mi
bendede oluyo arada cok tukuruk oluyo yutmuyo agzinda biriktiiyo sonrada tikaniyooo...buarada kizlar 3 tane yeni resim ekledimm
canım bızdede oluyor bu ay agız tukuruklerını toplamayı ogreneceklermıs ondan oluyomus
cok gelınce tukuruk benım kızım oksuruyor
slm kızlar umarım iyisiniz uzun zaman oldu oğlumdan fırsat bulup giremedim foto ekledim bakmak isterseniz....
cabuk ogrensin :=) sabah odumu patlattı genizine kactı nefessiz kaldi