2009 Aralık Anneleri

gelmeyi min ol çok istiyorum da, eşim kesin bişey diyemem dedi.. kesinleşltirmeye çalışıyorum.. cumartesileri işinin ne zaman biteceği belli olmuyor.. birde karşı diye mırın kırın ediyo ne alakaysa işte... ayarlıcam inşllah.

ayarla mutlaka çok uzak değil ev zaten bi köprü geciceksiniz hemen köprü çıkışındayız..benim ablamda karşıda oturuyo 15 dk sürüyo gitmemiz

yesilköyde anne bebek çocuk ürünleri fuarı varmıs. bugun başladı, pazara kadar sürücekmiş. gitmeyi düşünenler var mı? bana kk tarzı bi siteden davetiye geldi ( sitenin adını vermıyım reklam olmasın:) eşimle gidicez bakalım.

Ben düşünüyorum yakın zaten ama davetiyesiz girilmiyormu ki ya da parayla mı giriliyor acaba?

Ben düşünüyorum yakın zaten ama davetiyesiz girilmiyormu ki ya da parayla mı giriliyor acaba?

valla bilmiyorum ki giriş ne şekil oluyo bilmiyorumkismile bana da davetiye gelmese gidemezdik zaten, ne işimiz var falan derdi kesin eşim :eek:klava:

Benimki gibi kucakta gezerek uyumak isteyen bebişi olan var mııı gece gündüz canım çıkıyor yaamafoldumben

Wenice de indirim varmış bizim burda yok zonguldakta var bebeğin duracağını bilsem haftasonu gidelim dicem eşime maksat gezmek hava almak aslında arabada da olsa.ama güvenemiyorum oralarda emecem diye çıldırır kaka yapar dışına çıkarır falan mazallahsempatiksalakcinni

Nazan canım öyle düşünme yaa. Umursamak ne demek.
Ben şahsım adına söyleyeyim genelde okuyorum pek katılamıyorum.
Çünkü Canberk bir saniye rahat vermiyor.
Uyurken kucağımda uyumazken ana kucağında mız mız mız.

Bizimki dolaşarak değil de illa ki memede uyuyacak. Biraz evvel uyuttum iyice de daldı yerine koyayım dedim iki dakika sürmedi gözlerini açması. Bir de cin gibi bakıyor ki sanki saatlerdir uyumuş uykusunu almış gibi o saatten beri de uyumuyor işte.
Vallaha yemek yapmayı bırak yiyecek bile vakit bulamıyorum dışardan döner söyledim o derece yani.

Kimse beni umursamaz oldu burdamafoldumben

kıyamam biraz önce tam yazıyodum sana bizim sepet ağladı :KK43: bence git canım zonguldağına :)) hiç bişi olmaz merak etme sanada değişiklik olur, bende cmt akçakocaya gitmeyi düşünüyorum....

Kimse beni umursamaz oldu burdamafoldumben

benim kızım öyleydi, çok zor bir bebekti bir daha bebek felan yapmam diyordum, ama geçecek sık dişini biraz, oğlum kızıma göre daha rahat bir bebek, gerçi oda kendi kendine uyumuyor ana kucağında uyutuyorum ben, Allahtan biraz emziğe alıştırdımda oda rahatladı bende...
sende emziğe alıştırmayı tekrar dene bence vazgeçme...

selam kızlar nasılsınız herkes idir umarım biz iiz c.tesi evimdeyim inş :))))))))

selam kızlar nasılsınız herkes idir umarım biz iiz c.tesi evimdeyim inş :))))))))

vay be geldın dogum yaptın kızı buyuttun dönuyorsun ha
zaman nasıl geçiyor birde sana sormak lazım tabıde
çok sevındım dönmene daha sık görüşürüz enıştede özlemiştir kızını senı

nazan asıl tercıhı minanın memede uyumak ama gazı olmasın dıye dolandırarak uyutmaya çalışıyorum bazende çok nadır ayakta uyuyor sallanırken zonguldagada gıt ya arabada emer uyur duruncada durmazsada durmaz aglarken babası dolandırr 5-10 dkda yaparsın alışverışını hızlı hareket etmeye alıştık bız bakma sen hiç olmadı araba yolculugu yapmış olursun gıt gel

benim kizda kucakta gezerek yada dizime agzi asagi yatarak uyumayi seviyo ha bide guya besik aldik bizim kiza hep aramizda yatiyo kokuma alisti besige yatirdimmi uyaniyo yanimda oldumu uyuyo birgun babasi pestilini cikaracak diye korkuyommbilmiyorumkismile

benim kizda kucakta gezerek yada dizime agzi asagi yatarak uyumayi seviyo ha bide guya besik aldik bizim kiza hep aramizda yatiyo kokuma alisti besige yatirdimmi uyaniyo yanimda oldumu uyuyo birgun babasi pestilini cikaracak diye korkuyommbilmiyorumkismile

ii masallah dilek ben hala yaırmıyrm yanıma korkuyrm ii cesaret edıp yatırmışsın

X