2009 Aralık Anneleri

aslında en mantıklısı o gelıyor at makınaya yıka ama kayar dıye istemem gibi geliyor

oturma odasınında açık renktı gıttım koyu renk aldım açık rengı mısafır gelecegı zaman sermeye karar verdım hem temız bır halı yedekte ii oldu
hıı kızlar sız gelınce seremedım vakıt yok şuan halı kaldır degiştire :)

kokoş şey ödun vermıyor kokoşluktan saten pijamalar falan ben esofmanla dolanıyorum valla senın saçlar falanda bakımlıdır :roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen pelin ben zaten onun doğum fotolarını görünce şaşırdım makyajlar takılar filan:)) ben bitap durumdaydım doğumdan çıktığımda:))
arzu pek bi bakımlı maşallah

Ben halının üzerine polar battaniyelerden aldım onunla kaplıyorum halıyı arada yıkıyorum kolay oluyor yoksa ben de açık renk almışım başedemedim yıkatmakla.ancak özel misafirler geleceği zaman kaldırıyorum poları.
Aynen ben de konuşamaz oldum bile.geçen birşey anlatacam kelimeler gelmşyor aklıma saçmaladım durdum bunak gibi ama uykusuzluk da neden oluyor sanırım.
kokoş şey ödun vermıyor kokoşluktan saten pijamalar falan ben esofmanla dolanıyorum valla senın saçlar falanda bakımlıdır :roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafadulden ben de valla eşofman altı üstümde de kocaman tişörtler.bir omzumda hep kusmuklu geneldekaydirigubbakcemile3

aslında en mantıklısı o gelıyor at makınaya yıka ama kayar dıye istemem gibi geliyor
ben halı koymadım pelin şu bambu kilim gibi şeyler varya onlardaan aldım koçtaştan çok rahat oluyo temizlemeside kolay.. gerçi benim mutfak zaten d..t kadar bişey koymasanda oluyo:)

ewt ewt kusmugu unutmuşum
kız arzu sende bu kokoşlukla kusmukta olmaz murat enişte gelecegı zaman arınıyorsundur sen kusmuktan falan bayanssulusmile

ben halı koymadım pelin şu bambu kilim gibi şeyler varya onlardaan aldım koçtaştan çok rahat oluyo temizlemeside kolay.. gerçi benim mutfak zaten d..t kadar bişey koymasanda oluyo:)

:)
benımkı buyuk ışte sorun o yoksa altı kaymaz metre işi satılan leke tutmayan halı almış görumcem kendınede bana onun enı dar olur

taze foto koydummmmmm..............bakıverin :)) boshayallersmilebilmiyorumkismilezemuszemussempatiksalakcinni

kokoş şey ödun vermıyor kokoşluktan saten pijamalar falan ben esofmanla dolanıyorum valla senın saçlar falanda bakımlıdır :roflol::roflol::roflol:
sabah arda uyanmadan ki dk saçlarımı düzeltip makyajımı tazeliyorum :roflol:napim aynaya bakınca kenddimi birde öyl görürsem iyice kötü olurum diye..

benimki kaymıyo olduki kaydı altına bş kaydırmaz koyrsın

aynen pelin ben zaten onun doğum fotolarını görünce şaşırdım makyajlar takılar filan:)) ben bitap durumdaydım doğumdan çıktığımda:))
arzu pek bi bakımlı maşallah
zaten sabah hastaneye giderkene yapmıştım öçok hafif.. akşam iyice toparlanınca makyaj çantam yanımdaydı yine üstünden geçtim.. ee gelen giden oluyo filan.. :))))

ewt ewt kusmugu unutmuşum
kız arzu sende bu kokoşlukla kusmukta olmaz murat enişte gelecegı zaman arınıyorsundur sen kusmuktan falan bayanssulusmile
kokoş olduğumu kabul ediyom kızlar.. bu halde nekadar olunursa artık.. valla öyle yapıyom.. ya birde kızım olsaydı benim herkes onu diyor onuda kendine benzetirdin diyolar.. şaka bir yana da yok kıslar ya ben kendimi ezik gibi hissediyom.. böyle perperişan..

taze foto koydummmmmm..............bakıverin :)) boshayallersmilebilmiyorumkismilezemuszemussempatiksalakcinni

maaşallah oğluşuna adam olmuş senin sepetin :) fotoya yorum yapacaktım ama mesaj sayım 100 olmadan onuda yapamıyor musum

ay ben kalkayım artık çamaşırları asıcam daha saatlerdir makinada duruyorlar( kocada işten gelicek malum..
dün temizlik yapıldı sözde evin durumunu görmeniz lazım sanki harp çıkmış evde biraz düzelteyim bari..

iyi akşamlar herkese..
pelin tarifi ben iyi yapamam diye eşimi bekliyorum göndericem adresi o gelince

sen tam benim kıza göresin Arzu :)) bazen okuluna gideceğim zaman makyaj yapta gel , ayağına topuklu ayakkabı giy diye direktif veriyor bana ...kız süslü seviyor, hiç bana çekmemiş :)

arzucannnn,

biz senle burda arkadaş deilmiydik ya??? yoksa silmişmiydin beni...alsanaalsanasmile

arzuu geliyosun sende dimi
gelmeyi min ol çok istiyorum da, eşim kesin bişey diyemem dedi.. kesinleşltirmeye çalışıyorum.. cumartesileri işinin ne zaman biteceği belli olmuyor.. birde karşı diye mırın kırın ediyo ne alakaysa işte... ayarlıcam inşllah.

yesilköyde anne bebek çocuk ürünleri fuarı varmıs. bugun başladı, pazara kadar sürücekmiş. gitmeyi düşünenler var mı? bana kk tarzı bi siteden davetiye geldi ( sitenin adını vermıyım reklam olmasın:) eşimle gidicez bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…