Nazan canım öyle düşünme yaa. Umursamak ne demek.
Ben şahsım adına söyleyeyim genelde okuyorum pek katılamıyorum.
Çünkü Canberk bir saniye rahat vermiyor.
Uyurken kucağımda uyumazken ana kucağında mız mız mız.
Bizimki dolaşarak değil de illa ki memede uyuyacak. Biraz evvel uyuttum iyice de daldı yerine koyayım dedim iki dakika sürmedi gözlerini açması. Bir de cin gibi bakıyor ki sanki saatlerdir uyumuş uykusunu almış gibi o saatten beri de uyumuyor işte.
Vallaha yemek yapmayı bırak yiyecek bile vakit bulamıyorum dışardan döner söyledim o derece yani.
Canım ne bileyim zor giriyorum zaten hızlı hızlı yazışmak istedim cevap gelmeyince üzüldüm birden
sanırım sıkıntıdan ne yaptığımı da ne dediğimi de bilmiyorum..kocam da bıktı benden kaçacak yakında çekilmez bişey oldum çıktım
(((
gün boyunca kaç kez emiyor gaz çıkıypr bez değişiyor bilmiyorum bende çk bunalıyorum bazen ağlayacak duruma geliyorum özellikle geceleri..
kıyamam biraz önce tam yazıyodum sana bizim sepet ağladı
bence git canım zonguldağına :)) hiç bişi olmaz merak etme sanada değişiklik olur, bende cmt akçakocaya gitmeyi düşünüyorum....
ctsi hava güzel olacakmış ondan heves etmiştim ama eşim de annem de olmaz dedi
yarın da aşı olacak ben de oyüzden vazgeçtim sanırım birazda gözüm yemiyor açıkcası emince 2saat falan ağlamasa dursa ama nerdeee.pazar günü kahvaltıya davetliyiz bebek görmek için çağırıldık kadın ben bilirim eziyet gibi birde ona hazırlık hizmet yaptıramam demiş bizi çağırmış sağolsun sevindim valla hem değişiklik olur aman ne değişiklik
bende diyordum bebek görmek için gelmeseler de evlere çağırsalar ne iyi olurdu diye
birisi akıl ettiii
benim kızım öyleydi, çok zor bir bebekti bir daha bebek felan yapmam diyordum, ama geçecek sık dişini biraz, oğlum kızıma göre daha rahat bir bebek, gerçi oda kendi kendine uyumuyor ana kucağında uyutuyorum ben, Allahtan biraz emziğe alıştırdımda oda rahatladı bende...
sende emziğe alıştırmayı tekrar dene bence vazgeçme...
ben hep kardeş olsun 2çocuk olsun derdim kızları çok severim hem ama sanırım.. çok zor ya aşırı ağlamıyor aslında ama derdi meme meme aüzında dursa 24 saat ses çıkarmaz herhalde diye düşünüyorum..emziği verince öğürüyor cnm ya
selam kızlar nasılsınız herkes idir umarım biz iiz c.tesi evimdeyim inş :))))))))
ay canm gözün aydın özledik de seni.
nazan asıl tercıhı minanın memede uyumak ama gazı olmasın dıye dolandırarak uyutmaya çalışıyorum bazende çok nadır ayakta uyuyor sallanırken zonguldagada gıt ya arabada emer uyur duruncada durmazsada durmaz aglarken babası dolandırr 5-10 dkda yaparsın alışverışını hızlı hareket etmeye alıştık bız bakma sen hiç olmadı araba yolculugu yapmış olursun gıt gel
Annem ve eşim olmaz kışın zorun ne dediler bana
eşim de bebek arabamız bile yok henüz kucaktamı dolaştıracam dedi haklı aslında..
benim kizda kucakta gezerek yada dizime agzi asagi yatarak uyumayi seviyo ha bide guya besik aldik bizim kiza hep aramizda yatiyo kokuma alisti besige yatirdimmi uyaniyo yanimda oldumu uyuyo birgun babasi pestilini cikaracak diye korkuyommbilmiyorumkismile
Ben de hiç yanımda yatırmadım bir ka.ç kez gündüz uzandım yanına ama o da uyandı hemen:S alışır diyorlar da alışmış zaten baksana..artık o orda yatar sizde kanepene falan