- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
pelin kalça diyorum ya akıl mı kaldı ki artıkın.. bacak bacak..kalçamı bacak ve koldan olduk bız ası
pelin kalça diyorum ya akıl mı kaldı ki artıkın.. bacak bacak..
ay korktum biran.. sağol pelindoktora gtmıştık asıdan 4 gun sonra bıraz var demişti normal demişti
ay korktum biran.. sağol pelin
iyi çok şukur
verme artık arzu yeterlı boşuna verırsek ihtycı olunca işe yrmaz ilaç ama sabah vermekle ıyı etmişsin
hepsine :)
yaramazmı atıyorum özelden hemen adresı
ankaranın neresındesınkı sen
etlikte oturuyorum ben, bizim buranın pazarıydı bugün oğlanıa anneme bırakıp mevye ve yeşillik almak için çıkmıştım yeni geldim, gördüm mesajını ben toparlayıp gönderirim sana
boyun dedinde gıdısının altında çaprazda bir kızarıklık oldu ya.. sıcaktan da olabilir ev çok güneş alıyo kombide yanınca acayip sıcak oluyo kapadım kombiyi filan.. üzerinde tek çıtçıtlı badi var.. acaba aşıdan mı sıcaktanmı nasıl anlıycam bilmiyorumkismilekoltukaltı ve boyun şişmesın oarayı takıp et dendı verem asısından sonra bıze
bu arada 4.ay ası 2.ayın tekrarıymış 2 bacaktan yanı tetanoz asısına gdınce sordm
iyi çok şukur
verme artık arzu yeterlı boşuna verırsek ihtycı olunca işe yrmaz ilaç ama sabah vermekle ıyı etmişsin
etlikte oturuyorum ben, bizim buranın pazarıydı bugün oğlanıa anneme bırakıp mevye ve yeşillik almak için çıkmıştım yeni geldim, gördüm mesajını ben toparlayıp gönderirim sana
hadı ya benım kardeşimde gata da
istanbuldan gelirken otobandan o çıkıştan çıkıyorum etliğin içinden tam geçiyordum
çok sagol iyiki yazmaya karar vermişsin :)
Kim bakacak bebişe öznur?
Benim de 15 şubat iş başı yapmam lazımdı. Ücretsiz izin aldım. Bakıcak kimse yok çünkü.
boyun dedinde gıdısının altında çaprazda bir kızarıklık oldu ya.. sıcaktan da olabilir ev çok güneş alıyo kombide yanınca acayip sıcak oluyo kapadım kombiyi filan.. üzerinde tek çıtçıtlı badi var.. acaba aşıdan mı sıcaktanmı nasıl anlıycam bilmiyorumkismile
ya bu tetanozda ne zman gideceğimi unuttum ben.. sanırım bebek 15 günlükken gel demişti.. yanlış mı hatırlıyorum acaba ben 2 doz oldum.. 3. varsa geç mi kaldım acabakoltukaltı ve boyun şişmesın oarayı takıp et dendı verem asısından sonra bıze
bu arada 4.ay ası 2.ayın tekrarıymış 2 bacaktan yanı tetanoz asısına gdınce sordm
eyvahedigeldismileben manyaklaştım pelin :kedi:kafamçokkarıştısıcaktansa geçer asıdansa geçmez ama şişlik dedım kızarıklık demedımkı arzu panik yapma
ya bu tetanozda ne zman gideceğimi unuttum ben.. sanırım bebek 15 günlükken gel demişti.. yanlış mı hatırlıyorum acaba ben 2 doz oldum.. 3. varsa geç mi kaldım acaba
hadı ya benım kardeşimde gata da
istanbuldan gelirken otobandan o çıkıştan çıkıyorum etliğin içinden tam geçiyordum
çok sagol iyiki yazmaya karar vermişsin :)
gataya çok yakın benim evim :) kızımın okuluda gatanın karşısında ben gönderdiğimde haber veririm sana inşallah işine yarar.
gataya çok yakın benim evim :) kızımın okuluda gatanın karşısında ben gönderdiğimde haber veririm sana inşallah işine yarar.
görüşürüz umarım birgeldiğimizde sanırım kardeşimin çocugu oldugunda gelirim anca bu gıdışle :) daha çocuk falanda yok ortada :)
musıt oldugunda yollarsan ve işime yararsa çok sevınecegım valla :Saruboceq:
benim halım shaggy ydi kaldırdım dediğin gibi açık renkti birde sirekelemezsen temizlenmiyordu.. kayınvalideye dedim bana kilim aldı çok hoş durmuyor tabi de, başka çare de yoktu.. makinada yıkanabiliyo yumuşak kilim desenli bişey iştemutfak halısından memnun olan tavsıye edebilecek varmı aranızda leke tutmayan pahallı olmayan guzel desenlı canlı renklı halı olursa sevınırım :)
benım açık renk yıkamacıya vermekten gına geldı
yok yok iyi değilim ben evde dura dura beynime oksijen gitmedi tabi.. ayağımda terliklerim üstümde saten pijamalarım bi çare ev hanımı oldum boshayallersmile
oğlumun kölesiyim.. anti sosyalleştim iyice ne konuştuğumu ne denileni anlamıyorum.. :1ninca:
mutfak halısından memnun olan tavsıye edebilecek varmı aranızda leke tutmayan pahallı olmayan guzel desenlı canlı renklı halı olursa sevınırım :)
benım açık renk yıkamacıya vermekten gına geldı