2009 Aralık Anneleri

ayyy koptum ya ablamın kızı mail atmış 9 yasında
teyze bızım sınıfın internet sıtesı açıldı kadınlar kulubundekı kızlara söylede onlarda girsin daha çok tanınsın
sırnaşık şey

koltukaltı ve boyun şişmesın oarayı takıp et dendı verem asısından sonra bıze
bu arada 4.ay ası 2.ayın tekrarıymış 2 bacaktan yanı tetanoz asısına gdınce sordm
boyun dedinde gıdısının altında çaprazda bir kızarıklık oldu ya.. sıcaktan da olabilir ev çok güneş alıyo kombide yanınca acayip sıcak oluyo kapadım kombiyi filan.. üzerinde tek çıtçıtlı badi var.. acaba aşıdan mı sıcaktanmı nasıl anlıycam bilmiyorumkismile

Kim bakacak bebişe öznur?
Benim de 15 şubat iş başı yapmam lazımdı. Ücretsiz izin aldım. Bakıcak kimse yok çünkü.

babaanne bakıcak ebru.. çok yakınız ama çok sıkıldım inan çalışırkende bende bakıcaklar zeynebi sürekli evimde başkalarının olacağını bilmek şimdiden düşündürüyor beni(

sıcaktansa geçer asıdansa geçmez ama şişlik dedım kızarıklık demedımkı arzu panik yapma

koltukaltı ve boyun şişmesın oarayı takıp et dendı verem asısından sonra bıze
bu arada 4.ay ası 2.ayın tekrarıymış 2 bacaktan yanı tetanoz asısına gdınce sordm
ya bu tetanozda ne zman gideceğimi unuttum ben.. sanırım bebek 15 günlükken gel demişti.. yanlış mı hatırlıyorum acaba ben 2 doz oldum.. 3. varsa geç mi kaldım acaba

ya bu tetanozda ne zman gideceğimi unuttum ben.. sanırım bebek 15 günlükken gel demişti.. yanlış mı hatırlıyorum acaba ben 2 doz oldum.. 3. varsa geç mi kaldım acaba

en son asıdan 6 ay sonrasına vermişler bana gun agustosta olmuştum şubatta gel yazıyordu aşı kartında ona bakıp gittim ben

mutfak halısından memnun olan tavsıye edebilecek varmı aranızda leke tutmayan pahallı olmayan guzel desenlı canlı renklı halı olursa sevınırım :)
benım açık renk yıkamacıya vermekten gına geldı

yok yok iyi değilim ben evde dura dura beynime oksijen gitmedi tabi.. ayağımda terliklerim üstümde saten pijamalarım bi çare ev hanımı oldum boshayallersmile
oğlumun kölesiyim.. anti sosyalleştim iyice ne konuştuğumu ne denileni anlamıyorum.. :1ninca:

benim halım shaggy ydi kaldırdım dediğin gibi açık renkti birde sirekelemezsen temizlenmiyordu.. kayınvalideye dedim bana kilim aldı çok hoş durmuyor tabi de, başka çare de yoktu.. makinada yıkanabiliyo yumuşak kilim desenli bişey işte

kokoş şey ödun vermıyor kokoşluktan saten pijamalar falan ben esofmanla dolanıyorum valla senın saçlar falanda bakımlıdır :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben halıyı kaldırdım pazardan kilim aldım ohhhh kırlendıkce makıneye atıp yıkıyorum tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…