- 13 Kasım 2008
- 2.699
- 0
- 43
ay içim ürperdı kardeşimde bana sorunlar yasamıştık ya testlerde o zaman demişti gerçekten amniosentez sonucu kötu çıkarsa normal dogumla bebegı alırlar dıye ayy hatırlamak bıle ıstemıyorummm saglıklı olsunlarda herşeylerine katlanılır dermansız dert degil bunlar huysuzluktan aglasınlar acıdan degil yeterkı
canım benim ağlattın beni valla çok şükür allahım gönlüne göre vermiş rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bundan daha zor bişey yoktur herhalde
ben bereni 25 günlükken götürdümm alışveriş merkezine hiç sesi çıkmadı. şimdi de ışıklar dikkatini çeki,yor uyumuyor orda bakınmaktan. heleki mağazalara :)) annesi gibi gezmeyi alışverişi sevicek. ne de olsa kız :))) bir alışveriş canavarı daha yetişiyor sanırım ::)))
havalandırdım açtım heryanı neyse kızım da gözlerini açtıda rahatladım ya bazen herşey ne kadar pamukipliğine bağlıymış gibi geliyo
kızlar bısey sorucam bebegınıze su verıyomusunuz?
esım bıkac gundur tutturdu su verelım dıye herkes verıyomus oyle duymusda
evde olup yavrunuza bakmak ne güzel dimi? benim elimden tel düşmüyor sürekli annemi arıyorum. çok da özlüyorum çok zormuş kızlar yaa. bu aralar yeni sustum hergün ağlıyordumm. öğlen 12 de gidiyorum 1 buçuğa kadar. 4 buçukta da süt iznim başlıyor. Allah'tan bu izinler var gidip görüyorum kızımı. birazdan da çıkıcam.
evde olup yavrunuza bakmak ne güzel dimi? benim elimden tel düşmüyor sürekli annemi arıyorum. çok da özlüyorum çok zormuş kızlar yaa. bu aralar yeni sustum hergün ağlıyordumm. öğlen 12 de gidiyorum 1 buçuğa kadar. 4 buçukta da süt iznim başlıyor. Allah'tan bu izinler var gidip görüyorum kızımı. birazdan da çıkıcam.
benimde kayınvaldem tutturuyor hep,su verelım dıye. ama ben vermedım hiç. vermeyıde dusunmuyorum. doktorumuz agzına süt ve d vıtamınınden baska bısey koyma dedı. mama verenler su vermelı, ben sadece anne sütü verıyorum.
herkese ii akşamlar kızlar yavrularıınızı öpün byee
bebişi sar battanıyeye üşümesin havalandır guzelce evı mutlaka
bu bılgı yettı bana :)
maşallah bahar ya sende iyi vermişsin meralde 15 kılo verdım dedı telde ben 8 de kaldım yaw
meralede soramadım canım sıkılmasın dıye kaç kılo almıştı toplamda diye 17 falansa 2 kılosu kalmışsa kıskanmayayım dıye :roflol:
bencede mınanın agzına 2 lokma girsın yeter agladıgında ilaç bile verınce susuyor :)
gerçi buyuk konuşmayalım o zaman kadar ne huylar cıkacak basımıza buda uyu oyna sev tekrar yat hayalıne dönmesın
benimde çok az kaldı bahar mart 17 de dönücem işe nasıl olcak bakalım...
kızlar kalça ya yapılan aşı yerlerinde şişlik var hafiften izlerde de var mıydı
ebru boşver şimdi kiloları filan bu halde tabi veremeyiz kiloları yiyip içip oturduğumuz yerde bebişleri emziriyoruz yürüyüş yok hareket yok doğru dürüst ev işlerini bile yapıp yorulmuyoruz ki.. inşallah zamanla bebişler biraz büyüdüklerinde onlarla beraber çıkıp arabalrına koyup yürüyüş filan yaprsak belki verebiliriz.. o yüzden moralini bozma lütfen.. bol su içmeye devam et..Aynen benimki de öyle. Gaz ilacını veriyorum şapur şupur içiyor vallaha.
Aman aman iştahsız çocukla uğraşmakta çok zormuş.
Yaaa benim de üstüme yapıştı kilolar yaa. Almıyorum da ama bir gram bile veremedim.
haklısın pelin su çok önemli.. vücuttaki ödemi söküp atıyor..düşünsene çürümeye yüz tutmuş bir çiçeği koyduk geçen annemle suya ki azcık canlanırsa toprağa dikeriz diye o çürük çiçek bile capcanlı oldu yeşerdi hiç birşeyi kalmadı.. bir reklam vardı ya SU HAYATTTIRsanırım çok su içenler daha çok kılo verdı