2009 Aralık Anneleri

canım dıkkat et kendıne hayatta en önemlı kışı sensın gibi davran sen ıyı olacaksın kı duru ve ömer bıde ali enişte ıı olacak tınlama mılat yap kendıne kendını düşün ilk önce ve bıranönce dön buraya özluyoruz senı :1hug:

yorucu bır haftasonundan sonra merhaba arkadaslar
pazar gunu aksam 15 kısı mısafırım vardı 4 ü cocuk
ayyy ev curcunaya döndü.gelenler cok yakın arkadaslarımız onlarla bırlıkde kutladık sevgılıler gununu anlayacagınız.ama ne sevgılıler gunu kımı aglar kımı acıkır kımı kırar döker offfff fecıydı ama eglencelıydı.
tabı acaıp yoruldum o yuzden dunde anneme gıttım sagolsun ona gıdınce cok dınlenıyorum bugunde camasır vs evde ıslerım vardı.gercı iş hıc bıtmıyorda bır kısmını hallettım dıyelım.
bızde durumlar boyle umarım

oo sen tecrubelı anneymışsın gelseydınerken bılgınden faydalanırdık
artık gıtme bari :)

uzun zaman geçtiği için unutmuşum birçok şeyi ama şu bir gerçek ikincide daha rahat oluyorsun. benim kızım kolikti, oğlumda gazlı ama kızımdaki kadar stres yapmıyorum kendime.

gitmem gitmem :) yeter çok uzak durdum zaten niyeyse :lülülülülülü

Son düzenleme:

geçmiş olsun Burcu....

En azından Duru ve senin deyiminle sepet Ömer için bir an önce toparlaman gerekiyor,
inşallah bir an önce atlatırsın. ((((

Burcu,

cok gecmis olsun canim. Haddim olmayarak depresyon tanisi icin ilac kullanmadan once biraz arastirma yapmani tavsiye edecegim. Ben depresyon konusunda klinik arastirmalar yapan bir merkezde calisiyorum ve bu ilaclarin yarardan cok zarar verdigini sana soyleyebilirim. Senin durumun gordugum kadariyla klinik vak'a degil. tedavisi cok basit.

Yerinde olsam seni strese sokan butun etkenleri cevremden uzaklastiririm oncelikle. bu kayinvalideyse senden uzak duracak, esinse senin suyuna gidecek, cocuklarinsa bir baskasi onlarla ilgilenecek. sonra da dogal yontemlerle tedavi olmaya calis. eger firsatin varsa icinde bulundugun ortamdan 1-2 haftaligina uzaklas. temiz hava alabilecegin, spor yapabilecegin, dogal beselenebilecegin, dinlenebilecegin bir yere git. Eger yer tavsiyesi istersen Kusadasi'nda Natur-Med'den cok memnun kalacagini soyleyebilirim. cocuklarinla da gidebilirsin buraya.

Dedigim gibi, ilac konusunda dikkatli ol lutfen...

Sevgiler

helal sana canım yaaaa tam takipteymişsin herşeyi hatırlıyorsun dayanamaman iyi olmuş :))))) hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

bende fil hafızası var Melike :)

senin bebişin kıyafetleri annendeydi, hatta kardeşin askerden izine geldiği için bayağı geç aldın kıyafetleri.
Arzu ve senin kardeşin hemen hemen aynı zamanda izne geldi hatta,
Minanın erken doğmasını Pelinin zor günlerini ( dua ederek ), bilgenin yoğurt meyve saatlerini hatırlatmasını, Burcunun son güne kadar çalışıp, hatta nerdeyse işte doğuracak olmasını, diğer Burcunun Ankara sevgisini, Durusunu, Ömer'ini, Meral'in Öyküsünü, Arzunun oğluna Arda ve Eren adını koyarken yaşadığı stresi, daha buraya yazamadığım birçok şeyi.

neyse hepsini yazmaya kalkarsam işimiz var, şimdilik kızımdan ve oğlumdan fırsat bulduğum kadar burdayım ...

tekrar hoşbuldummmmm :)))

helal sana canım yaaaa tam takipteymişsin herşeyi hatırlıyorsun dayanamaman iyi olmuş :))))) hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn

senin bebişin kıyafetleri annendeydi, hatta kardeşin askerden izine geldiği için bayağı geç aldın kıyafetleri.
Minanın erken doğmasını Pelinin zor günlerini ( dua ederek ), bilgenin yoğurt meyve saatlerini hatırlatmasını, Burcunun son güne kadar çalışıp, hatta nerdeyse işte doğuracak olmasını, diğer Burcunun Ankara sevgisini, Durusunu, Ömer'ini, Meral'in Öyküsünü, Arzunun oğluna Arda ve Eren adını koyarken yaşadığı stresi, daha buraya yazamadığım birçok şeyi.

neyse hepsini yazmaya kalkarsam işimiz var, şimdilik kızımdan ve oğlumdan fırsat bulduğum kadar burdayım ...

tekrar hoşbuldummmmm :)))[/QUOTE]

olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

helal sana canım yaaaa tam takipteymişsin herşeyi hatırlıyorsun dayanamaman iyi olmuş :))))) hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn

ya vallahi helal olsun herşeyi bu kadar mı hatırlar bir kk üyesikaydirigubbakcemile5 hoşgeldin o halde

hoşgeldinkaydirigubbakcemile3

bende 3 aralıkta dogum yaptım. ayn gün dogurmuşuz ne güzell, benimde kızım var :ecrin_bebek:

aynen caNım sana katılıyorum bende öyle yapıyorum ve acaip işe yarıyor nekadar ağlasada sarıp kucağımda biraz sallayınca susuyor hemen ..

kızllarrr bihter son 2-3 saattır sapur supur elını emmeye basladı
aranızda bunu yasayan varmı
ay esımle sok ıcındeyız daha neler gorucez bakalım bu bebışlerle allahım
hatta elıını yumruk yapıyor hepsını agzına sokmaya calısıyo sokamayıncada basıyor cıglıgı
nasıl garıpsedım bu durumu sıze anlatamam

selam herkese pek kimseler yok ama:))
1 haftadır pek gelemiyorum hergün okuyorum ama merak etmeyin:))
zeynep gün geçtikçe daha iyi oluyo gibi sizinkilerde varmı değişiklikler? artık oyuncaklarla filan daha çok ilgileniyo dönencesine bakı bakım gülücükler atıyo yarım saat filan oyalanıyo onunla sanki biraz gazıda azaldı çok şükür inşallah yine eskiye dönmeyiz .. akşamki huysuzluıkları devam ediyo ama uyuyana kadar mızır mızır hep. onada alıştık artık ama daha rahat geçiriyoruz biraz bezini açıyorum öyle rahat rahat tepiniyo çok mutlu oluyo biraz pilates topunda zıplıyoruz biraz sallıyorum sonrada 12 gibi yogun düşüyo bende uyutuyorum..
bugün 2.ay kontrolümüz ve aşılarımız vardı..920 gr almış kızım boyuda 60 cm olmuş. gelişimi gayet iyi dedi doktor amcası ama bakıyorumda bazı bebişler baya kilo almış bizimki zayıf onların yanında....
aşılarımızıda olduk sadece verem aşısı kaldı onuda cuma yapıyorlarmış gidip yaptırıcaz. inşallah ateşi olmaz kuzumun gerçi ilaçlarını verdim ama bakalım ilerleyen saatler göstericek durumu.

bu arada arzu burcu ve pelin c.tesi bekliyorum ona göre bi aksilik olmaz umarım..

size güzel bide habeeer kardeşimde hamileymiş ekim annesi olacak oda binşallah ben çok sevindim sanki kendiminmiş gibi sizinlede paylaşayım istedim:)))))

zeynepte aynı canım merak etme yumruk ağzında yalanıp duruyo bide sesler çıkarıyo çok komik ve çok sevimli..

zeynepte aynı canım merak etme yumruk ağzında yalanıp duruyo bide sesler çıkarıyo çok komik ve çok sevimli..

evet gercekten seslerde tavırlarda cok komık
bu arada kardesının bebegı hayırlı olsun allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın
artık sen tecrubelısın ona daha ıyı yardımcı olursun ne guzel

cok normal! ve de cok iyi! el kol koordinasyonu gelisiyor demek bu. sakin engellemeye calismayin emsin elini, bu emzige alismasini da engeller. kendi kendini sakinlestirmeyi de bu sekilde ogrenir!

:ecrin_bebek:

cok normal! ve de cok iyi! el kol koordinasyonu gelisiyor demek bu. sakin engellemeye calismayin emsin elini, bu emzige alismasini da engeller. kendi kendini sakinlestirmeyi de bu sekilde ogrenir!

:ecrin_bebek:

hergun buyuyorlar hergun yenı bırsey kesfedıyorlar onlarla bırlıkte bızde tabı
zaten emzık vermıyorum daha dogrusu denedım ama almadı bende ugrasmadım
tesekkurler yorumun ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…