helal sana canım yaaaa tam takipteymişsin herşeyi hatırlıyorsun dayanamaman iyi olmuş :))))) hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
kızllarrr bihter son 2-3 saattır sapur supur elını emmeye basladı
aranızda bunu yasayan varmı
ay esımle sok ıcındeyız daha neler gorucez bakalım bu bebışlerle allahım
hatta elıını yumruk yapıyor hepsını agzına sokmaya calısıyo sokamayıncada basıyor cıglıgı
nasıl garıpsedım bu durumu sıze anlatamam
Bir şeye çok canım sıkıldı kızlar ya biliyorum çok saçma ama çok sinir oldum eşime hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden şuan.eşim benden 8.5yaş büyük.gelenlerden birisi -gelenlerin hepsi işyerinden tanıdıklarıydı- eşim yaşında ve bekar sanırım kıskandım eşimden onu ya sinir ooldum neler yazıyorum ben ya.birşey olduğundan değil de işte.şimdi eşimin akşam çektiği fotolara baktım da ay ne çok çekmiş onu gelen çocuklarla benim oğlumla falan deli oldum ya beni da hatırlatmamla çekti 2kezboğasım varr onu şuan
kızllarrr bihter son 2-3 saattır sapur supur elını emmeye basladı
aranızda bunu yasayan varmı
ay esımle sok ıcındeyız daha neler gorucez bakalım bu bebışlerle allahım
hatta elıını yumruk yapıyor hepsını agzına sokmaya calısıyo sokamayıncada basıyor cıglıgı
nasıl garıpsedım bu durumu sıze anlatamam
benim kızımda 1 haftadır emiyo ama iyi birşey bebekler kendini tanımaya başlarken yaptıkları şeylermiş ....
Desenize 3 tane 3 Aralık annesi varbende 3 aralıkta dogum yaptım. ayn gün dogurmuşuz ne güzell, benimde kızım var :ecrin_bebek:
benim kız da elini bi emiyo ki sorma, sanırsın ki günlerdir aç:) cok cok ses çıkarıo bide delikafadulden
Desenize 3 tane 3 Aralık annesi var
benim kızımda 1 haftadır emiyo ama iyi birşey bebekler kendini tanımaya başlarken yaptıkları şeylermiş ....
tatlım oyleymıs bende arkadaslar yazınca ogrendım
büyüyolarrr işdeeee
tum aralık bebeklerı ellere saldırmıs durumda sanırımmmyerimseniben
yerim ben o aralık bebeklerini çok şeker bunlar maşallah ( görmemişin bebeği olmuş modundayım )kaydirigubbakcemile3
biz kadınlar alemiz öküzün altında buzağı arıyorsun sende ( bende yapıyorum aynı şeyi ) eşim iş yerinde ki çocuk izinli olunca bir defa araziye kızla çıkmış hala sinirleniyorum üzerinden 2 yıl geçti kız evlendi takma kafana üzme kendini lohusa paikolojisi :teselli:
aynen canım ya bızde sok olduk nerdeyse elini yutacak bihtereyvahedigeldismile
ben ılk basda doymadımı acaba dedım ama sonradan anladık durumu:ecrin_bebek:
Evet ben de öküz altında buzağı arıyorum herhalde dedim:)gece yattım uyuyamıyorum ay içim içimi yedi sonra eşim bana sarılmaya çalıştı elini itince uyandı bende tetikte bekliyordum zatensempatiksalakcinni tartıştım hem kızdı hem sevdi beni ben de bi yandan ağladım.ay çok sinirlerim bozuldu sanırım yorgunluk uykusuzluk evde hapis gibi durmak falan bunaldım iyice .çatacak yer arıyorum.barıştık öyle uyudum ancakohaoldumsmile