2009 Aralık Anneleri

slm kızlar sizin sevgililer günüyle ilgili yazdıklarınızı okudumda kocamı çook sevmeye başladım değerini anladım valla dün eline ikigül almış gelmiş kahvaltıyı hazırlamış bana sbüprz yapmış biri kızının biri benim gülümmüş sofraya koyup bide not yazmış kalkınca int araştırıp güzel bişeyler yazmış benm eşimde hep bana bişey alınca bida yok der ama saolsun yine alır öteki zamanlar gelmeden bana kızım doğmadan 3gli telefonalmıştı bu hem doum hem sevgililer günü hediyen dedi ama yine dayanamıo alıyo bende biliom zaten ölesine dediini oda şımarık,dio:asigim: nese hepinizin sevgililer günü kutlu oolsun

ne güzel işte.. senin adına mutlu oldum canım

maşallah

bana ettiğiniz laflardan dolayı sizi kınıyorum kızlar hem maşallah hepiniz yavaş yavaş doğumdan önceki kilonuza dönüyorsunuz sizi kıskanç şişkolar :umursamaz:

yenı açtıgım konuya kendı kılosunu yazmayan hamılelıgının 9.ay kılosuna dönsun lülülülülülü

Tüm Aralık annelerine merhaba :) bende bir aralık annesiyim ve topiğiniz uzun süredir takip ediyorum. hepinizide ve tanıyorum :) Pelin' i Arzu' yu Burcu'yu Meral'i Bilge'yi, Nazan'ı Dilek' i, Berna'yı Melike'yi Öznur'u, Seray'ı yani hepinizden kaygılarınızdan sorunlarınızdan sevinçlerinizden doğumlarınızı nasıl ve ne şekilde yaptığıızdan kısacası herşeyden uzun süredir haberim var ama bugüne kadar niyeyse sadece okudum hemde hergün ne yaptılar diye merak ederek okudum ama Pelin yukarıdaki sözü " yani yazmayan herkes doğum kilosune geri dönsün" diyene kadar :) şimdi bende yazmaya karar verdim...

bende 3 Aralıkta 3230 gr bir erkek bebek doğurarak aralık annesi oldummmm :

şu andaki kilomu açtığın konuya üzülerek yazıyorum Pelinnnn

inşallah en kısa sürede aldığımız kiloları veririz

bu arada Melikeyi çok kıskandım nasıl döndün o kiloya hemen sırrını bizimlede paylaşır mısın acep ??????

oh pelin ne iyi yapıp yazmış yoksa gelmeyecektin aramıza hoşgeldin bebişin hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah canım ben hiçbir zaman kilo alamadım çooook yavaş yiyorum çok iştahlı değilim ve demekki yetecek kadar yiyorum
inşallah hepiniz eski kilonuza düşersiniz a.s.

hoşbuldum canım , ilk defa bir topiğe birşeyler yazıyorum ama ne yapayım burda bu kadar şey paylaşılınca dışarda kalmanın ne kadar anlamsız olduğunu anladım ( biraz geç olsa da )
aminnnnn inşallah :) hepimiz güle güle büyütelim.
süper birşey bu kilo alamamak bence , bizde alamasak üsyüne birde versek harika olur valla.
dur birde ben deneyeyim çok yavaş yemeyi inşallah becerebilirim, herşeyde o kadar tezcanlıyım ki yemek yerkende hemen yiyip kalkıyorum...

hosgellddiinn ilahiii nsil dayandin sadece okudun insan yazar iki kelimeolumunekankayizsmile

Oğlum 11 den beri uyuyor acaba uyadırsammı emzirmek için bilemedim :uhm:

ben hiç uyandırmıyorum canım zaten daha 3 saat olmuş birazdan kalkar benimkide huy edindi kızlar emiyor uyumuyor biraz sonra gene istiyor uyusa bile 1 saat sonra kalkıyor tekrar istiyor sütüm artık doyurmuyor mu acaba ayyyyyyyy resmen paranoyak olduk offf hiç böyle yapmazdı bebişim açmı kalıyor acaba kontrole de daha var 27 sinde nasıl anlayacağım

uyumuyor uyumuyor uyumuyoooorrrrrr..kızlar lütfen yardımcı olun.benzer durumda olan varmı.kızım dün sabah 7 den akşam 10 a kadar uyumadı.emziriyorum,altını değiştiriyorum ,alabilirsem eğer ağlamadan durursa gazını alıyorum ,kucağımda emerken uyuyor baygın bir şekilde yatırıyorum 5 dak sonra çığlık çığıla uyanıyor.kucağıma alıyorum sakinleştiriyorum emziriyorum emerken bu defa resmen inliyor.acaba rahatsızmı bir yerimi ağrıyor.gazı olsa bacaklarını çeker kıpır kıpır olur hiç durmaz kucağımda.ne oldu ya hergün huy değiştiriyor.ne yapacağımı şaşırdım.kucakmı istiyor.yoksa doymuyormu.dr da demişti ya kilo alımı iyi değil diye....?bugünde aynı senaryoyu tekrar oynuyoruz...

aynen canım ya bendede aynı durum söz konusu..ama benimkinin uykusu 1 saati bulmuyor.en fazla yarım saat.delikafadulden

merhabalar benım oglum 2aylık bugun yapmaya basladı elınden tutugum zaman kafasını kaldırıyor hatta emcegı zaman ben gogsumu acarken sabırsızlanıp kendını dogrultuyor sankı kalkcakmış gıbı bunlar ıcın daha erken degılmı sızın bebişlerde yapıyormu

ben bayadır yapıyorum onu:) elinden tutup kaldırıyorum zaten kendi kafasını kaldırıyor
oturma pozizyonuna getirip 1-2 sn öyle bırakıyorum tekrar yatırıyorum bunu hergün yapıyoruz.maşallh bebişlere artık büyüyorlar canım hareketler artıyor:)
bizimki ben beşiğin yanına gittiğim zaman kollarını çok hareket ettiriyor heyecanlanıyor kucağıma alayım diye

:)) bırtane buyutukte unutmusuz artık kucagımda kafasını dıktutup sagasola bayagı uzun sure bakabılıyorda 1aydan bu yana bunu yenı yaptı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…