2009 Aralık Anneleri

helal sana canım yaaaa tam takipteymişsin herşeyi hatırlıyorsun dayanamaman iyi olmuş :))))) hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn

bende fil hafızası var Melike :)

senin bebişin kıyafetleri annendeydi, hatta kardeşin askerden izine geldiği için bayağı geç aldın kıyafetleri.
Arzu ve senin kardeşin hemen hemen aynı zamanda izne geldi hatta,
Minanın erken doğmasını Pelinin zor günlerini ( dua ederek ), bilgenin yoğurt meyve saatlerini hatırlatmasını, Burcunun son güne kadar çalışıp, hatta nerdeyse işte doğuracak olmasını, diğer Burcunun Ankara sevgisini, Durusunu, Ömer'ini, Meral'in Öyküsünü, Arzunun oğluna Arda ve Eren adını koyarken yaşadığı stresi, daha buraya yazamadığım birçok şeyi.

neyse hepsini yazmaya kalkarsam işimiz var, şimdilik kızımdan ve oğlumdan fırsat bulduğum kadar burdayım ...

tekrar hoşbuldummmmm :)))[/QUOTE]
Benimle ilgili birşey hatırlamıyor musun yani küstüm işte bende:sinifsinif:

Bu akşam misafir geldi arkadaşlar hiç giremedim bugün.oğlum da sağolsun hiç durmadı akşam onlar varken doğru dürüst oturamadım bile bi oraya bi buraya koştum durdum ay deli oldummmmmmmm
onlar gidince de durmadı oğlum tam uyuyor derken yine bağıra bağıra uayndı.en son iyi uyudu derken bir cooortt sesi amanın bi kaka yaptıki sırtından çıktı derdi varmış meğerse oğlumunkaydirigubbakcemile3
Mutfağa girdim toparladım anck oturdum bakmadan yatamadım uyusam ya bebiş uyurken olmaz biraz bakmadan yatamayacağım..

Bir şeye çok canım sıkıldı kızlar ya biliyorum çok saçma ama çok sinir oldum eşime hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden şuan.eşim benden 8.5yaş büyük.gelenlerden birisi -gelenlerin hepsi işyerinden tanıdıklarıydı- eşim yaşında ve bekar sanırım kıskandım eşimden onu ya sinir ooldum neler yazıyorum ben ya.birşey olduğundan değil de işte.şimdi eşimin akşam çektiği fotolara baktım da ay ne çok çekmiş onu gelen çocuklarla benim oğlumla falan deli oldum ya beni da hatırlatmamla çekti 2kez:KK43: boğasım varr onu şuan

kızllarrr bihter son 2-3 saattır sapur supur elını emmeye basladı
aranızda bunu yasayan varmı
ay esımle sok ıcındeyız daha neler gorucez bakalım bu bebışlerle allahım
hatta elıını yumruk yapıyor hepsını agzına sokmaya calısıyo sokamayıncada basıyor cıglıgı
nasıl garıpsedım bu durumu sıze anlatamam

benim kız da elini bi emiyo ki sorma, sanırsın ki günlerdir aç:) cok cok ses çıkarıo bide delikafadulden

Bir şeye çok canım sıkıldı kızlar ya biliyorum çok saçma ama çok sinir oldum eşime hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden şuan.eşim benden 8.5yaş büyük.gelenlerden birisi -gelenlerin hepsi işyerinden tanıdıklarıydı- eşim yaşında ve bekar sanırım kıskandım eşimden onu ya sinir ooldum neler yazıyorum ben ya.birşey olduğundan değil de işte.şimdi eşimin akşam çektiği fotolara baktım da ay ne çok çekmiş onu gelen çocuklarla benim oğlumla falan deli oldum ya beni da hatırlatmamla çekti 2kez:KK43: boğasım varr onu şuan

biz kadınlar alemiz öküzün altında buzağı arıyorsun sende ( bende yapıyorum aynı şeyi ) eşim iş yerinde ki çocuk izinli olunca bir defa araziye kızla çıkmış hala sinirleniyorum üzerinden 2 yıl geçti kız evlendi takma kafana üzme kendini lohusa paikolojisi :teselli:

öznur hayırlı olsun teyze oluyorsun ne güzel kuzenlerin arası fazla olmayacak ne güzel takıldığı konularda yardımcı olursun Allah analı babalı büyütsün tamamına erdirsin inşallah

bu arada lohusa şerbeti çok süt yapıyor denedim test ettim haberiniz olsun

1 çorba kaşığı ısırgan
1 çorba kaşığı ıhlamur
1 çorba kaşığı rezene
1 tatlı kaşığı tane kimyon
1 tatlı kaşığı anason
porselen demliğe koy üzerine 1 fincan kadar sıcak su ekle biraz beklet demlensin

kanal d de doktorumda doktor süt için bu tarifi verdi

ayrıca süt için bol su,salata,taze sebze ve meyva

kızllarrr bihter son 2-3 saattır sapur supur elını emmeye basladı
aranızda bunu yasayan varmı
ay esımle sok ıcındeyız daha neler gorucez bakalım bu bebışlerle allahım
hatta elıını yumruk yapıyor hepsını agzına sokmaya calısıyo sokamayıncada basıyor cıglıgı
nasıl garıpsedım bu durumu sıze anlatamam

benim kızımda 1 haftadır emiyo ama iyi birşey bebekler kendini tanımaya başlarken yaptıkları şeylermiş ....

benim kızımda 1 haftadır emiyo ama iyi birşey bebekler kendini tanımaya başlarken yaptıkları şeylermiş ....

bende doymuyor diye yapıyor sanıyordum o zaman emsin dursun ahhh birde bir iştahlı sesler çıkarıyor eşimle başlıyoruz gülmeye tabii diyor çok tatlı o yüzden eli de tatlı benim kızımın cok cok cok emiyor :ecrin_bebek:

benim kız da elini bi emiyo ki sorma, sanırsın ki günlerdir aç:) cok cok ses çıkarıo bide delikafadulden

aynen canım ya bızde sok olduk nerdeyse elini yutacak bihtereyvahedigeldismile
ben ılk basda doymadımı acaba dedım ama sonradan anladık durumu:ecrin_bebek:

tatlım oyleymıs bende arkadaslar yazınca ogrendım
büyüyolarrr işdeeee
tum aralık bebeklerı ellere saldırmıs durumda sanırımmmyerimseniben

tatlım oyleymıs bende arkadaslar yazınca ogrendım
büyüyolarrr işdeeee
tum aralık bebeklerı ellere saldırmıs durumda sanırımmmyerimseniben

yerim ben o aralık bebeklerini çok şeker bunlar maşallah ( görmemişin bebeği olmuş modundayım )kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba bende sürekli topiğe giriyorum okuyorum ama herzaman yazamıyorum. benim kızımda 2 aylık oldu pzt.aşıları var bu verem aşısı belli günlerde oluyormuş sanırım ben istanbuldayım ve şirinevlerdeki verem savaşa gidicem hangi günlerde yapıldığını bilen varmı aradım ama ulaşamadım.

biz kadınlar alemiz öküzün altında buzağı arıyorsun sende ( bende yapıyorum aynı şeyi ) eşim iş yerinde ki çocuk izinli olunca bir defa araziye kızla çıkmış hala sinirleniyorum üzerinden 2 yıl geçti kız evlendi takma kafana üzme kendini lohusa paikolojisi :teselli:

Evet ben de öküz altında buzağı arıyorum herhalde dedim:)gece yattım uyuyamıyorum ay içim içimi yedi sonra eşim bana sarılmaya çalıştı elini itince uyandı bende tetikte bekliyordum zatensempatiksalakcinni tartıştım hem kızdı hem sevdi beni ben de bi yandan ağladım.ay çok sinirlerim bozuldu sanırım yorgunluk uykusuzluk evde hapis gibi durmak falan bunaldım iyice .çatacak yer arıyorum.barıştık öyle uyudum ancakohaoldumsmile

aynen canım ya bızde sok olduk nerdeyse elini yutacak bihtereyvahedigeldismile
ben ılk basda doymadımı acaba dedım ama sonradan anladık durumu:ecrin_bebek:

Oğlum da bir kaç gün önce başladı elini emmeye gece bir uyandım biryandan elini emiyor cork cork diye,biryandan da mızırdıyor içim gitmişti ne kadar çok acıkmış diye.o günden beri de emiyor.midesi de bulanmıyor yahıu emzik veriyorum onu alınca öğürüyor ama.
annem de alışmasın parmağı incelirmiş diyo ama ya

Evet ben de öküz altında buzağı arıyorum herhalde dedim:)gece yattım uyuyamıyorum ay içim içimi yedi sonra eşim bana sarılmaya çalıştı elini itince uyandı bende tetikte bekliyordum zatensempatiksalakcinni tartıştım hem kızdı hem sevdi beni ben de bi yandan ağladım.ay çok sinirlerim bozuldu sanırım yorgunluk uykusuzluk evde hapis gibi durmak falan bunaldım iyice .çatacak yer arıyorum.barıştık öyle uyudum ancakohaoldumsmile

hepımız aynı moddayız sanırım yazık yaaa valla eşlerımızedealkisalkisalkis
benım askım artık bana hıc bulasmıyor desem yerı varvereliniortak
ne desem pekı hayatım olur dıyor sureklı alttan alma durumunda
boylee olunca ınsan kavgada cıkaramıyorrrkaydirigubbakcemile3

X