- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyumuyor uyumuyor uyumuyoooorrrrrr..kızlar lütfen yardımcı olun.benzer durumda olan varmı.kızım dün sabah 7 den akşam 10 a kadar uyumadı.emziriyorum,altını değiştiriyorum ,alabilirsem eğer ağlamadan durursa gazını alıyorum ,kucağımda emerken uyuyor baygın bir şekilde yatırıyorum 5 dak sonra çığlık çığıla uyanıyor.kucağıma alıyorum sakinleştiriyorum emziriyorum emerken bu defa resmen inliyor.acaba rahatsızmı bir yerimi ağrıyor.gazı olsa bacaklarını çeker kıpır kıpır olur hiç durmaz kucağımda.ne oldu ya hergün huy değiştiriyor.ne yapacağımı şaşırdım.kucakmı istiyor.yoksa doymuyormu.dr da demişti ya kilo alımı iyi değil diye....?bugünde aynı senaryoyu tekrar oynuyoruz...
:)) bırtane buyutukte unutmusuz artık kucagımda kafasını dıktutup sagasola bayagı uzun sure bakabılıyorda 1aydan bu yana bunu yenı yaptı :)
minanın resmını ekledım 1 tane
ne zaman burası kalabalıklaşacak acaba
bakıyorum kımsecıler ugramaz oldu
arada birde bir kafa atıyor bende ellerinden tutup kaldırıyorum fazla zorlamadan kendi kaldırıyor
canım gördüm sultanı abla oldu çok tatlı Allah nazarlardan saklasın
hoşgeldin bebiş hayırl olsun artık yaz ama baslangıç olsun bu adından basla yazmaya :)bebişinadı nehoşbuldum canım , ilk defa bir topiğe birşeyler yazıyorum ama ne yapayım burda bu kadar şey paylaşılınca dışarda kalmanın ne kadar anlamsız olduğunu anladım ( biraz geç olsa da )
aminnnnn inşallah :) hepimiz güle güle büyütelim.
süper birşey bu kilo alamamak bence , bizde alamasak üsyüne birde versek harika olur valla.
dur birde ben deneyeyim çok yavaş yemeyi inşallah becerebilirim, herşeyde o kadar tezcanlıyım ki yemek yerkende hemen yiyip kalkıyorum...
uyandırma sakın masallah bız uyutacagız dıye ugrasıyoruz sen uyndırma barıOğlum 11 den beri uyuyor acaba uyadırsammı emzirmek için bilemedim :uhm:
ga sıkıntısına benzıyor bence doktor emdıkten hemen sonra bırkaç kere agzdn çıkarmalı dmişti banauyumuyor uyumuyor uyumuyoooorrrrrr..kızlar lütfen yardımcı olun.benzer durumda olan varmı.kızım dün sabah 7 den akşam 10 a kadar uyumadı.emziriyorum,altını değiştiriyorum ,alabilirsem eğer ağlamadan durursa gazını alıyorum ,kucağımda emerken uyuyor baygın bir şekilde yatırıyorum 5 dak sonra çığlık çığıla uyanıyor.kucağıma alıyorum sakinleştiriyorum emziriyorum emerken bu defa resmen inliyor.acaba rahatsızmı bir yerimi ağrıyor.gazı olsa bacaklarını çeker kıpır kıpır olur hiç durmaz kucağımda.ne oldu ya hergün huy değiştiriyor.ne yapacağımı şaşırdım.kucakmı istiyor.yoksa doymuyormu.dr da demişti ya kilo alımı iyi değil diye....?bugünde aynı senaryoyu tekrar oynuyoruz...
merhabalar benım oglum 2aylık bugun yapmaya basladı elınden tutugum zaman kafasını kaldırıyor hatta emcegı zaman ben gogsumu acarken sabırsızlanıp kendını dogrultuyor sankı kalkcakmış gıbı bunlar ıcın daha erken degılmı sızın bebişlerde yapıyormu
hosgellddiinn ilahiii nsil dayandin sadece okudun insan yazar iki kelimeolumunekankayizsmile
merhaba kızlar,
dün ankaraya gittim psikiyatriste ve maalesef depresyonda olduğum kesinleşti....postpartum ve burn out denilen bir durum...kayınvalide çok büyük bir etken dedi ve bissürü şeyler....( hep insanların mutluluğu için yaşamışsın daha ne kadar sürücek dedi...aliylede konuştu...
hafif bi antidepresan başlattı...sütü etkilemeyen....
benden haberler böle.....
,nolur sizler iyi olun herkese hak ettiği cevabı anında yapıştırın içinize atmayın nolurrrrrrrrrrrrr.....
bizde 2. ay kontrolümüze çarşamba günü gidicez aşımız var malum.. inşallah ateş filan yapmaz huysuzlandırmaz çocuğu.. korkuyorum ya.. resmen doğuma gşdecğim güün kadar heyecan ve panik duygusu yaşıyorum.. rota aşısını bende yaptırmak istiyorum acaba o gün onuda yaparlarmı
merhaba kızlar,
dün ankaraya gittim psikiyatriste ve maalesef depresyonda olduğum kesinleşti....postpartum ve burn out denilen bir durum...kayınvalide çok büyük bir etken dedi ve bissürü şeyler....( hep insanların mutluluğu için yaşamışsın daha ne kadar sürücek dedi...aliylede konuştu...
hafif bi antidepresan başlattı...sütü etkilemeyen....
benden haberler böle.....
,nolur sizler iyi olun herkese hak ettiği cevabı anında yapıştırın içinize atmayın nolurrrrrrrrrrrrr.....
çalışırken fırsatım olmuyordu, evdeykende girip okuyup çıkıyordum. walla bende anlamadım nasıl dayandığımı :) sonunda dayanamdım işte ...
sen uzaktasın diye doğum zamanı ne yapacaksın diye çok düşünmüştüm seni, melike, hande ve sen sona kalmıştınız :)))
arkadaşlar tabi bu bebekten bebeğe göre değişir elbet ama merak ettim kaç saatte bir emiyorlar
evlilik yıldönümün kutlu olsun.eşinle birlikte nice yıllara.biraz geç oldu ama.
arkadaşlar tabi bu bebekten bebeğe göre değişir elbet ama merak ettim kaç saatte bir emiyorlar
hoşgeldin bebiş hayırl olsun artık yaz ama baslangıç olsun bu adından basla yazmaya :)bebişinadı ne
hoşbuldummm :) adım Nilgün
bebiş erkek,adı Gökay
32 yaşındayım birde kızım var 8 yaşında oda Nilay
sezeryanla doğum yaptım 39. haftada aldılar...çalışıyorum maalesef doğum iznindeyim 3 Mart'ta iznim bitiyor ama peşinden süt iznini toplu alacağım....