- 23 Ağustos 2008
- 820
- 204
Oğlum da bir kaç gün önce başladı elini emmeye gece bir uyandım biryandan elini emiyor cork cork diye,biryandan da mızırdıyor içim gitmişti ne kadar çok acıkmış diye.o günden beri de emiyor.midesi de bulanmıyor yahıu emzik veriyorum onu alınca öğürüyor ama.
annem de alışmasın parmağı incelirmiş diyo ama ya
Biran önce yaz gelsede atsak kendimizi dışarı,bende rüyamda eşimin beni aldattığını görüdüm.sabah kalktım eşime kızıyorum adamcık ne olduğunu bile anlamadı sonra telefonda gülüyor bana sabah bunları söyledin diye:roflol:hepımız aynı moddayız sanırım yazık yaaa valla eşlerımızedealkisalkisalkis
benım askım artık bana hıc bulasmıyor desem yerı varvereliniortak
ne desem pekı hayatım olur dıyor sureklı alttan alma durumunda
boylee olunca ınsan kavgada cıkaramıyorrrkaydirigubbakcemile3
Evet ben de öküz altında buzağı arıyorum herhalde dedim:)gece yattım uyuyamıyorum ay içim içimi yedi sonra eşim bana sarılmaya çalıştı elini itince uyandı bende tetikte bekliyordum zatensempatiksalakcinni tartıştım hem kızdı hem sevdi beni ben de bi yandan ağladım.ay çok sinirlerim bozuldu sanırım yorgunluk uykusuzluk evde hapis gibi durmak falan bunaldım iyice .çatacak yer arıyorum.barıştık öyle uyudum ancakohaoldumsmile
hepımız aynı moddayız sanırım yazık yaaa valla eşlerımızedealkisalkisalkis
benım askım artık bana hıc bulasmıyor desem yerı varvereliniortak
ne desem pekı hayatım olur dıyor sureklı alttan alma durumunda
boylee olunca ınsan kavgada cıkaramıyorrrkaydirigubbakcemile3
evet kızlar incelir bi arkadaşın kızının başına geldi ama o pek emzirmiyordu çocuğunuaynı seyı az once de ablam soyledı bana
sureklı aynı parnagını felan emerse allah korusun ıncelırmıs emmekdenfisfisfis
ama engellenmemesıde gerekıyormusss napcazzz o zamannnn:bbo:
bende 3 aralıkta dogum yaptım. ayn gün dogurmuşuz ne güzell, benimde kızım var :ecrin_bebek:
Benimle ilgili birşey hatırlamıyor musun yani küstüm işte bende:sinifsinif:[/QUOTE]bende fil hafızası var Melike :)
senin bebişin kıyafetleri annendeydi, hatta kardeşin askerden izine geldiği için bayağı geç aldın kıyafetleri.
Arzu ve senin kardeşin hemen hemen aynı zamanda izne geldi hatta,
Minanın erken doğmasını Pelinin zor günlerini ( dua ederek ), bilgenin yoğurt meyve saatlerini hatırlatmasını, Burcunun son güne kadar çalışıp, hatta nerdeyse işte doğuracak olmasını, diğer Burcunun Ankara sevgisini, Durusunu, Ömer'ini, Meral'in Öyküsünü, Arzunun oğluna Arda ve Eren adını koyarken yaşadığı stresi, daha buraya yazamadığım birçok şeyi.
neyse hepsini yazmaya kalkarsam işimiz var, şimdilik kızımdan ve oğlumdan fırsat bulduğum kadar burdayım ...
tekrar hoşbuldummmmm :)))
Biran önce yaz gelsede atsak kendimizi dışarı,bende rüyamda eşimin beni aldattığını görüdüm.sabah kalktım eşime kızıyorum adamcık ne olduğunu bile anlamadı sonra telefonda gülüyor bana sabah bunları söyledin diye:roflol:
bu arada lohusa şerbeti çok süt yapıyor denedim test ettim haberiniz olsun
ama bu sadece bir parmağını değil bütün elini sokuyor ağzına bende bazen eldivenlerini takıyorum ama artık çıkartıyor onları ama şapkaya çok sinir oluyor gece uyurken bile anlıyor şapkanın kaydığını rüyasında kızıyor
evet kızlar incelir bi arkadaşın kızının başına geldi ama o pek emzirmiyordu çocuğunu
çokcuk hep açtık yazık...
benimki sadece acıktığı zaman emiyor.bazen elini eşofmanın içine sokuyorum sinirden deliriyor:roflol:
güle güle büyüt bebeğini 3 aralık ayn zamanda eşimin doğum tarihiydi, doğumda yanımdaydı :) ameliyathanede verdim doğum günü hediyesini bu vesileyle bu sene hediyeden yırttım yani :)
bende fil hafızası var Melike :)
senin bebişin kıyafetleri annendeydi, hatta kardeşin askerden izine geldiği için bayağı geç aldın kıyafetleri.
Minanın erken doğmasını Pelinin zor günlerini ( dua ederek ), bilgenin yoğurt meyve saatlerini hatırlatmasını, Burcunun son güne kadar çalışıp, hatta nerdeyse işte doğuracak olmasını, diğer Burcunun Ankara sevgisini, Durusunu, Ömer'ini, Meral'in Öyküsünü, Arzunun oğluna Arda ve Eren adını koyarken yaşadığı stresi, daha buraya yazamadığım birçok şeyi.
neyse hepsini yazmaya kalkarsam işimiz var, şimdilik kızımdan ve oğlumdan fırsat bulduğum kadar burdayım ...
ay ne kadar guzel bır hedıye ömür boyu unutamayacagı
bende cok ıstemısdım ama olmadı esım 28 kasım dogumlu kızım malesef 1 hafta sonra oldu 4 aralık
bende takıldım esıme hedıyenı 1 hafta gecıkmıs verıyorum dıye
ben 1 haftadır takmıyorum hıc eldıvenını
zaten elını emmeyede o yuzden eldıven cıkınca basladı sanırım
sapkayı sadece dısarı cıkarken takıyorum onuda basıyor cıglıgı nefret edıyor
bır suru bandana almıstım cııcılı bıcılı onlarıda takamıyorum hıc sevmıyor
sapkası kayınca gozune gelıyodur ona kızıyodur annesı
ya vallahi helal olsun herşeyi bu kadar mı hatırlar bir kk üyesikaydirigubbakcemile5 hoşgeldin o halde[/QUOTE]bende fil hafızası var Melike :)
evet canım süper oldu :) eşimin arkadaşı hatta ben olsam 20 sene hediye almam, 20 yıllık hediye yerine saysın dedi ama bizimki kabul etmedi :)
bu senede oğlanın ilk doğumgünü diye arada kaynatırım , sonraki sene Allah Kerim:) bakarız artık duruma göre....