2009 Aralık Anneleri

bizde 2. ay kontrolümüze çarşamba günü gidicez aşımız var malum.. inşallah ateş filan yapmaz huysuzlandırmaz çocuğu.. korkuyorum ya.. resmen doğuma gşdecğim güün kadar heyecan ve panik duygusu yaşıyorum.. rota aşısını bende yaptırmak istiyorum acaba o gün onuda yaparlarmı

rotavirüsü aşısının ilk dozu ya 2. ay aşılarıyla aynı gün ya da 1 ay sonra yapılıomuş. yani 2. ay aşıları yapılırken rota aşısınıda eczaneden alıp doktoruna vurdurabilirsin. ya da 1 ay sonra yaptırırsın. ben 2. ay aşılarını yaptırırken rotavirüsü aşısını yaptırmadım,şimdi kızim 2,5 aylık, 15 beklicem, 15 gün sonra yaptırcam rotavirüsünü. 2.ay aşıları vurulurken bebegin baya ağlıcak, hazırlıklı ol. 3 tane aşı vuruyolar çünkü, arka arkaya hemde. hiç ara vermeden, önce koldan sonra 2 bacaktan. o gece huysuzluk yapıyo. aglıyo, sık sık uyanıyo falan.. ertesi günü bişey kalmıyo ama.

biz 3.ayda yaptırdık
bana hastanenin verdiği aşı defterinde 2. 4. ve 6. ayda rota aşısı yazıyor zaten
bizim doktor 2 doz olandan yaptı

bugün kızlar nerdeeeeeeeeeeeee
ben annemdeydım

Ben bugun yaptirdim
inşallah sorunsuz atlatırsınız bu geceyı

arzu calpol şurup verdim 6 saatte 1 hem agrısını aldı hem ateşini yukseltmedı mınanın

teşekkur ederım nazancım bende eşin ve mert efeyle mutluluklar dılıyorum sıze:1hug:

eyvahedigeldismileay canıım kıyamaamm. bizimki zaten durup dururken bile çok fena bağırıyo o gün napcam allah yardımcım olsun.. hepimizin tabi..

tamam pelin bende istiyim doktordan yazmasını.. direk eve gelince veriyosun he? aşı olur olmaz kiş etki etsin diye.. doğru mu anladım

tamam pelin bende istiyim doktordan yazmasını.. direk eve gelince veriyosun he? aşı olur olmaz kiş etki etsin diye.. doğru mu anladım

ewt arzu eve gelirgelmez verdım ben ve rutın 6 saat geçince hemen yenıden verdım 1 çay kaşıgı aşı yerlerı agrı yapmasın dıye içinde agrı kesıcıde var çunku
birde herzamankınden 1 kat ince giydırdım cnm ateşlenmedı böylece

ben nasıl giydirsem pelin bizim ev baya sıcak oluyor onun odası hele çok daha sıcak oluyor, ben çıtçıtlı badinin üzerine normal penye üst giydiriyorum ogün ne giydireyim sence.. bir de üşümesin karnı diye kilotlu çorap giydiriyordum üzerine alt o kadar.. o gün giydirmeyeyim demi kilotlu çorabı mesela

:) adım gülay. ben kendi kilomu yazarsam korkarsınız :kedi:
memnun oldum gulay
lutfen korkut benı çok ihtycm var :)
açtıgım konuya gıdınce sen korkmada

yok gydırme arzu bak atesıne yukselıyor gıbı olursa ustune ince bırşey örtersın herzamanınden

kızlar başım çok ağrıyo o gün sizlerden parolu duymuştum.. kullanabilirmiyim acaba bunu eşim şimdi gitti aldı geldi.. ben burda duydum diye parol aldırdım..üzeirnde şey yazıyor " parasetaloün süte geçip geçmediği bilinmemektedir o nedenle dikkatli kullanılmalıdır..""

calpol veya fıtıldede parasetomol var yanı bebişlerede doktor onu verdırıyor
kar zararı göze alarak kullanılıyor arzu çok kötuysen iç yani abartmadan

yanı herzaman ne örtuyorsan ondan daha ıncesıyle yatar demek ıstdm
ben penye battaniye örtüyodum olmaz sa o gün hiç örtmem üzerini çünkü odası baya bir sıcak yada o odanı peteğini biraz kısarım.. bizimki arakat mantolamada var çok sıcak oluyor o yüzden

ben penye battaniye örtüyodum olmaz sa o gün hiç örtmem üzerini çünkü odası baya bir sıcak yada o odanı peteğini biraz kısarım.. bizimki arakat mantolamada var çok sıcak oluyor o yüzden

petegı kısarsın bıraz o zaman ustu açık kalmasın ne bıleyım uyuyunca ustunu orterler ya hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…