- 4 Mayıs 2007
- 3.254
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde 2. ay kontrolümüze çarşamba günü gidicez aşımız var malum.. inşallah ateş filan yapmaz huysuzlandırmaz çocuğu.. korkuyorum ya.. resmen doğuma gşdecğim güün kadar heyecan ve panik duygusu yaşıyorum.. rota aşısını bende yaptırmak istiyorum acaba o gün onuda yaparlarmı
biz 3.ayda yaptırdıkbenim kızım 2,5 aylık oldu. geç mi kaldım acaba yaa? arkadsım cocuguna rotavirüsü aşısını yaptırmamıs, çocukta o mikrobu almış nerden aldıysa, çok agır geçmiş hastalıgı. doktorda kızmıs nıye yaptırmadın dıye. aşı olmayan çocukta hastalık 4 ya da 5 kez kesin tekrarlarmış. sorması ayıp kaça yaptırdın sen? 100civarı sanırım degıl mı?
bizim doktor 2 doz olandan yaptıbana hastanenin verdiği aşı defterinde 2. 4. ve 6. ayda rota aşısı yazıyor zaten
ben annemdeydımbugün kızlar nerdeeeeeeeeeeeee
inşallah sorunsuz atlatırsınız bu geceyıBen bugun yaptirdim
bizde 2. ay kontrolümüze çarşamba günü gidicez aşımız var malum.. inşallah ateş filan yapmaz huysuzlandırmaz çocuğu.. korkuyorum ya.. resmen doğuma gşdecğim güün kadar heyecan ve panik duygusu yaşıyorum.. rota aşısını bende yaptırmak istiyorum acaba o gün onuda yaparlarmı
Aynen bizde sevgililer gününü kutlamadık.sevgili eşim doğum hediyesi olarak telefon almıştı onu da geç vermişti bu hem doğum hem de sevgililer günü hediyesi olur demişti sanırım öyle düşünüyor.saçma buluyormuş böyle günleri o da...insan kırılıyor yaa.
Pelincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun eşinle bebişinle mutlu huzurlu bir ömür diliyorum
eyvahedigeldismileay canıım kıyamaamm. bizimki zaten durup dururken bile çok fena bağırıyo o gün napcam allah yardımcım olsun.. hepimizin tabi..rotavirüsü aşısının ilk dozu ya 2. ay aşılarıyla aynı gün ya da 1 ay sonra yapılıomuş. yani 2. ay aşıları yapılırken rota aşısınıda eczaneden alıp doktoruna vurdurabilirsin. ya da 1 ay sonra yaptırırsın. ben 2. ay aşılarını yaptırırken rotavirüsü aşısını yaptırmadım,şimdi kızim 2,5 aylık, 15 beklicem, 15 gün sonra yaptırcam rotavirüsünü. 2.ay aşıları vurulurken bebegin baya ağlıcak, hazırlıklı ol. 3 tane aşı vuruyolar çünkü, arka arkaya hemde. hiç ara vermeden, önce koldan sonra 2 bacaktan. o gece huysuzluk yapıyo. aglıyo, sık sık uyanıyo falan.. ertesi günü bişey kalmıyo ama.
tamam pelin bende istiyim doktordan yazmasını.. direk eve gelince veriyosun he? aşı olur olmaz kiş etki etsin diye.. doğru mu anladımbiz 3.ayda yaptırdık
bizim doktor 2 doz olandan yaptı
ben annemdeydım
inşallah sorunsuz atlatırsınız bu geceyı
arzu calpol şurup verdim 6 saatte 1 hem agrısını aldı hem ateşini yukseltmedı mınanın
tamam pelin bende istiyim doktordan yazmasını.. direk eve gelince veriyosun he? aşı olur olmaz kiş etki etsin diye.. doğru mu anladım
yazdım pelin.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2arzu yenı konu açtım hadi orayada yaz hemen
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...lerinin-aylik-kilo-takibi-2.html#post11601195
ben nasıl giydirsem pelin bizim ev baya sıcak oluyor onun odası hele çok daha sıcak oluyor, ben çıtçıtlı badinin üzerine normal penye üst giydiriyorum ogün ne giydireyim sence.. bir de üşümesin karnı diye kilotlu çorap giydiriyordum üzerine alt o kadar.. o gün giydirmeyeyim demi kilotlu çorabı meselaewt arzu eve gelirgelmez verdım ben ve rutın 6 saat geçince hemen yenıden verdım 1 çay kaşıgı aşı yerlerı agrı yapmasın dıye içinde agrı kesıcıde var çunku
birde herzamankınden 1 kat ince giydırdım cnm ateşlenmedı böylece
gülaycım arzu benim adım da.. ben doğumdan sonra hala 12 kilo fazlam var.. kimse korkmaz merak etme herkes aynı durumda melike hariç:))):) adım gülay. ben kendi kilomu yazarsam korkarsınız :kedi:
memnun oldum gulay:) adım gülay. ben kendi kilomu yazarsam korkarsınız :kedi:
ben nasıl giydirsem pelin bizim ev baya sıcak oluyor onun odası hele çok daha sıcak oluyor, ben çıtçıtlı badinin üzerine normal penye üst giydiriyorum ogün ne giydireyim sence.. bir de üşümesin karnı diye kilotlu çorap giydiriyordum üzerine alt o kadar.. o gün giydirmeyeyim demi kilotlu çorabı mesela
memnun oldum gulay
lutfen korkut benı çok ihtycm var :)
açtıgım konuya gıdınce sen korkmada
yok gydırme arzu bak atesıne yukselıyor gıbı olursa ustune ince bırşey örtersın herzamanınden
kızlar başım çok ağrıyo o gün sizlerden parolu duymuştum.. kullanabilirmiyim acaba bunu eşim şimdi gitti aldı geldi.. ben burda duydum diye parol aldırdım..üzeirnde şey yazıyor " parasetaloün süte geçip geçmediği bilinmemektedir o nedenle dikkatli kullanılmalıdır..""
ben penye battaniye örtüyodum olmaz sa o gün hiç örtmem üzerini çünkü odası baya bir sıcak yada o odanı peteğini biraz kısarım.. bizimki arakat mantolamada var çok sıcak oluyor o yüzdenyanı herzaman ne örtuyorsan ondan daha ıncesıyle yatar demek ıstdm
ben penye battaniye örtüyodum olmaz sa o gün hiç örtmem üzerini çünkü odası baya bir sıcak yada o odanı peteğini biraz kısarım.. bizimki arakat mantolamada var çok sıcak oluyor o yüzden
yok abartmam kıs, bi tane içsem kser eminim. içeyim oazamncalpol veya fıtıldede parasetomol var yanı bebişlerede doktor onu verdırıyor
kar zararı göze alarak kullanılıyor arzu çok kötuysen iç yani abartmadan