2009 Aralık Anneleri

benim de hoşuma gitti bakalım mağazalrı arıyorum izmirdeki inşallah bulurum internetten alırsam cuma ya da cumartesi gelir perşembeye yetişsin istiyorum.

bencede güzel bir oyuncak ebebekten farklı oyuncaklarda varmış bu sitede .Ebru bencede sonuna kadar bekle sonra böyle bir fırsat nerdeee hep calısacaksın kuzunun her anının tadını cıkar maddi olarak etkilenmiyeceksen bosver

bende gecen bakmıstım o gruplara pelin ben simdi buraya alıstım yazamam baska yere gibi geliyor

Bende pek yazamam buraya bile eskisi gibi vakit yok ama
Hirs yapmak motive olmak lazim eda ya cocuklar buyudu sisko kalmayalim yeni dgm yaptm da dymycgz artik

Ya ne bileyim maddi açıdan çok aşırı zaruret olmasa da tabii ki rahatlatır bizi şimdi kadında başladı ya onun da ücreti var ammaa velakin Sabiha P.nin kitabında okudum az önce anne 12-15. aylar arasında işe başlamasın diyor hatun. Ya bundan önce ya da sonra olsun diyor. O zaman 15.ayı beklemeli en iyisi.

Son düzenleme:
pelin gece nöbette olabilirsin o gün bizimkide 2 ye kadar oturdu bugünde 5 de uyudu 6 da ben uyandırdım basıma gelecekleri bildigim için

Nasil kasiklarim agriyo ya hayirdir insallah sanci seklinde acilen korkmadan doktora gitmem lazim artik :26:

arkadaşlarda yazmış gerçi ama kesinlikle başlama. sonra pişman olursun dersinki ah bir günüm olsaydıda oğlumla geçirseydim

zeynep hanımın so9n vukuatı dudağımı patlattı oyuncağıyla. şimdide hiç yanıma yanaşmıyo karşıdan bakışıyoruz:)

ayy geçmiş olsun ah bu turtalar ahhhh..

onları pek sevmedi canım ya.. pek oralı değil yani. öyle küçük oyuncakları sevmiyo benimki..

1 kol 1 bacak iki asi var sibel ama ates ve huzursuzluk yapmadi bizde darisi basiniza 13. Aydada iste yarin olck sucicegi asisi var mina asi olmasada dr muayene ederken basliyor aglamaya

ayy kıyamam kara kuzuya.. inşallah en az bişekilde sorunsuz geçer.. ay bu nası cümleydi :)) bakalım biz napıcaz nazla.. nası sustururum bilmiyorum. benimki canı yanınca ağlayamıyo katılıyo çok korkuyorum...

bizim son vukuatimiz şöyle akşam beraber oyuncaklarla oynuyoruz. engin aradı ben tel ile konuşurken bi başladı ağlama ama nası bi ağlamak aldım kucağıma sarıldım üstümde de beyaz tişört var. tişört kan olmasın mı!!!! aklım çıktı.. oyuncağı ağzına sokarken demir biyeri vardı orası artık ağzının neresini yırttıysa göstermedide susturamadım bi türlü.. hey allahım kaşla göz arası.. rabbim korusun allaha emanet hepsi..

bu arada akşam carrefoura gittik gitmişken tabi jokeri gezdim :)) aradığım oyuncağı buldum.. fisher priceın 2-7 yaş diyo ama eğitici piyano diye geçiyo. zaten naz onu görünce başından ayrılmıyo baya bi oynadı. amma velakeinn 250 tl demezlermi yani şuraya bi bayılma ikonu koymak isterdim.. onun muadili şu var Fisher Price Eğitici Piyano Türkçe / İngilizce - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bu da 150 tl.. ki bunu severmi bilmiyorum..

pahalı be sibel kızı sarkıcımı yapacenn piyanist nazzzzzzzzz ya benim kız hiç oyuncaklarla ilgilenmiyor cep tel manyagı vermek istemiyorum kasla göz arası kapıyor o gün gece 1.30da arkadasın eşini aramıs kız beni arıyo ne oldu dedim o da diyo sen aradın hey allahım

ya benimki de öyle yırtıyo kendini bi cep tel bi bilgisayar ... telimi kapatıp veriyodum geçen işte bi baktım çalışmıyo içini bi açtım salyalar aktı kuruladım çalışıyo şimdide vermiyorum. oyuncak bilgisayarmı alsam?? onlarında ekranı bit kadar.. yok o oyuncak sadece piyano değil.. zaten 2-7 yaş.. orda ışıklı ekran var masa var önünde büyük harf küçük harf rakamlar vs. sonra masası kalkıyo hee saat filanda var öğrensin diye.. sonra butonlar var şarkılar çalıyo çok güzelde bi oyuncağada 250 tl verilmez yani..

iyi geceler kızlar

doğum günü hediyeleri güzlemiş bende eğitici evi istiyorum ama sponsor lazım bana . bu ay da ödemelerimiz var doğum gününde olması şart mı bu hediyenin caaanım. sonra da alsam olar mı? olur olur diyin:)

Sibel ben cok begendim ama yasi boyle bisey icin ufak 3 yas hediyesi alinabilir bence simdi alsan buyuk harf kuck harf anlmyck saat falan e sonra da sıkılır buyuyunce kac senedir evde olan sey cazip gelmez bence daha sonra ogrenme zamaninda 250 cok ewt ama ben 3 -4 yasinda olsa mina alirdim dusunmeden simdi fazla bence fiyati da amacida sen bilirsin yine tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…