sağol ebrucum. ben de öyle diyorum zaten. en kötüsü böyle olsun inşallah allah beterinden saklasın.Yav nereden anlıyorsunuz bu azıları mazıları ben hiçbir şey anlamıyorum elimi ağzına sokturmuyor zaten soksam da ısırıyor çok fena dr baktı ama geçen gün daha bir faaliyet yok dedi altı dişle kaldı bizim oğlan kaç aydır.
Müzeyyenciğim çok geçmiş olsun Berkay'ımıza Allah korumuş gözünü. Şöyle düşmeden büyüseler ya diyeceğim ama imkansız gibi bir şey fazla zarar ziyansız atlatsınlar inşallah tüm düşmelerini.
azıların geldiğini geçen ay doktor kontrolde söylemişti bize. devamında da berkay yaptığı bilimum huysuzluklarıla doktoru doğruladı ve ilk azımın ucu minicik elime geliyor ama bir köşesi daha tamamı değil patlayan. çok zorlanıyor yavrum.
tamam canım değişik birşeyler görürsen ekle. benim zaten netten sipariş verecek zamanım kalmadı. neye karar verirsem gidip arayıp bulup alıcam. çarşamba günü hem süsleri hem de hediyesini alayım diyorum bakalım.ya aslında süt iznimin bitmesine var ama ben haftaya başlıyorum çalışmayamesai olarak
( evet alçak biraz. benim kıza normal geliye ama kısayız biz. ki naz bile eğiliyo hafif. ya aslında aklımda iki şey var ama sitede bulamıyorum bi türlü adıda gelmiyo aklıma... e bebekte görmüştüm. bulursam söylerim :))
müzeyyen bizede çok alçak kalıyor ama yinede güzel oynuyor,
oturuyor kalkıyor , altına kafasını sokuyor,
olmadı çeviriyor
ay çok güldüm her türlü oynuyor yani kuzucuk.