Kızım geliyor ❤️❤️

Kızın hayırlı olsun canım. İlk büyük şeyleri al bence parasal olarak seni yoracak şeyleri alabilirsin. Kıyafetleri sona bırak herşeyi alınca öyle boş boş bekliyorsun zaman geçmiyor :)
Allah razı olsun canım :) Benimde düşüncem burdan değil de farklı bi ilçeden alacaklarımı almak derdim karnım çok büyüyünce gidemem zor olur yaz sıcağında kıyafetleri burda bulunduğum yerde de var önemli olan ana maddeler

bence paranı hazırla ve birgünde hepsini alabilirsin o zamanda havalar tekrar serinlemiş olur.
neler alacagınada netten araştırıp liste yapabilirsin.
hayırlı ugurlu olsun saglıkla dogsun darısı bana olsun inşallah

Bi anda zor olacağı için şimdiden başlayayım dedim zaten eksik dediğin de ha deyince tamam olmuyor maalesef ki canım
Kiz basla tabi her zaman hamile olmuyoruz valla tadini cikar. Bebek magazasina girdigimde benden mtlusu olmuyo valla :) bide opuyorum ben oglusumun tulumlarni fln guzel oluyo yani :) snn bebegn bide kiz eger benmki kiz olsa abooooww neler alirdim yaa kizlara cok guzel seyler var bayiliyorum

Allah razı olsun canım :) Benimde düşüncem burdan değil de farklı bi ilçeden alacaklarımı almak derdim karnım çok büyüyünce gidemem zor olur yaz sıcağında kıyafetleri burda bulunduğum yerde de var önemli olan ana maddeler
Aynen canım temel şeyleri al kıyafet netten bile sipariş edersin

bence paranı hazırla ve birgünde hepsini alabilirsin o zamanda havalar tekrar serinlemiş olur.
neler alacagınada netten araştırıp liste yapabilirsin.
hayırlı ugurlu olsun saglıkla dogsun darısı bana olsun inşallah
Ekim sonuna kadar burası hep kavruluyor o zaman benim çocuk geliyor zaten :) Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin canım inşallah

Kiz basla tabi her zaman hamile olmuyoruz valla tadini cikar. Bebek magazasina girdigimde benden mtlusu olmuyo valla :) bide opuyorum ben oglusumun tulumlarni fln guzel oluyo yani :) snn bebegn bide kiz eger benmki kiz olsa abooooww neler alirdim yaa kizlara cok guzel seyler var bayiliyorum
Hahaha bende gördüğüm her şeye bayılıp ay bunu da alalaım lütfen diyorum eşime :) gerçi kendi de benden hevesli :)

Back