Herkse iyi akşamlar ben çıkyorum ..
yaa kızlar sürekli takip ediyorumda bakıyorum bütün bebekler bu aralar aynı durumda kaan da sabaha kadar belki 6-7 kere kalkıyo daha doğrusu doğru düzgün uyumuyo uyurken bile sürekli yatakta dönüyo ağlıyo neler oluyo sıkıntısı ne anlamadım üst dişi patlamış ucu beyaz görünüyo ondanmı ama bukadar uzun sürermi acaba başka bi sorunmu var diyorum ama sizinkilerde öyle sanırım bu dönemsel bişey inş. bu geceyi uyuyarak geçirir tüm kuzular tabi bizde
yaa kızlar sürekli takip ediyorumda bakıyorum bütün bebekler bu aralar aynı durumda kaan da sabaha kadar belki 6-7 kere kalkıyo daha doğrusu doğru düzgün uyumuyo uyurken bile sürekli yatakta dönüyo ağlıyo neler oluyo sıkıntısı ne anlamadım üst dişi patlamış ucu beyaz görünüyo ondanmı ama bukadar uzun sürermi acaba başka bi sorunmu var diyorum ama sizinkilerde öyle sanırım bu dönemsel bişey inş. bu geceyi uyuyarak geçirir tüm kuzular tabi bizde
güle güle canıımmHerkse iyi akşamlar ben çıkyorum ..
Yarin sabah sucicegi asisina gdcegiz
sağol nilgüncüm amin allah korusun kuzularımızıMüzeyyen geçmiş olsun canım benim, ALLAh beterinden saklasın
Yas Yas YASMİN güle güle otur canım benim, yavrularınla eşinle ALLAH içine sindirsin
Bahar selam, nasılsın??? Beren nasıl, gece uykusu nasıl 1 gün hediye mi verdi kuzn sana yoksa devam mı aynı şekilde
Kıymet seninkiler süper ya, hem geliyo hem menüyü ayarlıyo daha ne istiyon sen bakiymmm
Canberk'de çok felaketti arabada ama şimdi maaşallah diyeyim de binlerce kere bayağı düzeldi ya dışarıyı seyrediyor ya da hep arabada duran bir kitabı var ona bakıyor oyalanıyor artık.walla ben bilmiyorum, bulursan link atta bakalım
çünkü arabada hiç durmuyor bizim zıpa
gerçi heryer oyuncak oldu almıycam diyorum ama bakalım aklıma yatarsa onuda alırım
manyak olduk iyice yaw
Yok Eda mümkün değil bugün gelmez bugün kargoya verseler bile kargo şirketinden dolayı yarına ancak yetişir.günaydın diyelimmm artık ya kızlar ben bugünde bas agrısıyla uyandım aksam dustan sonra kurulamadım acaba o mu yapıyor .Aktivite masasını e bebekte sepete koydum bbugün sipariş versem 1 gün içinde kargo diyor iş adresi verdim yarın işte olacam gidermi ki bugünden
Turtacığa maaşallah binbir kere kıvırdı bu işi artık tamamdır.yok canım yarın gelir bugün öldürsen gelmez ama hızlılar başka siteler 3-4 gün bekletiyor ben de geçen gün küvet aldım ertesi gün geldi
yok yok o benden şekerim içimden geldi yolladım şimdi hadi sende bana yolla
valla dimi herşeyimiz banyoda benim ev 2 banyo 1 salon
şimdi annem aradı ona doğru 5-6 adım atmış yavrum artık çözülür heralde
Yav nereden anlıyorsunuz bu azıları mazıları ben hiçbir şey anlamıyorum elimi ağzına sokturmuyor zaten soksam da ısırıyor çok fena dr baktı ama geçen gün daha bir faaliyet yok dedi altı dişle kaldı bizim oğlan kaç aydır.Azilardayiz dunur cok zorluyor sanirim bu sefer kizimi ama.
Hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin yeni evinizde.evet canımcım eşim bankamatikten yatırdı o yüzden isim yok
selam herkeseeee
çok şükür taşınma işim bitti
missssler gibi oldu evim
aman yaaa, bi üst kata bile taşınsan zor oluyo taşınma işi
Müzeyyenciğim çok geçmiş olsun Berkay'ımıza Allah korumuş gözünü. Şöyle düşmeden büyüseler ya diyeceğim ama imkansız gibi bir şey fazla zarar ziyansız atlatsınlar inşallah tüm düşmelerini.off nasıl yoğunum yaa. sabahtan beri yazamadım bir türlü.felaket yorgunum 3 gecedir felaket berkay. uyumuyor mızıldıyor. kucakta gezdirince uyuyor oturunca ağlıyor. gece bir de yattı. sabah 6 ya kadar 5 kez uyandı sonra da tamamiyle kalktı. kaçta nasıl uyuduk bilmiyorum dokuzbuçukta koltukta kucağımda ikimizde uyumuşuz öyle kalktım. üstümden tır geçmiş gibiyim. bir de dün akşam düştü sehapaya çarptı gözünün kenarı morardı allah korudu gözünü yavrumun. allah beterinden saklasın.
müzeyyen geçmiş olsun canım
yasemin hadi hayırlı olsun yorma kendini fazla bak..
pelin bir yaşında kaç tane aşı var( şimdiden geçmiş olsun..
ayy ben geldim.. evimin bütün işini bitirdim huzur içinde kızım uyanınca kendisiyle oynayabilirim :)) yarında iş var malum(
bende hala kızıma ne alsam doğum günü hediyesi onu araştırıyıroum..
müzeyyen geçmiş olsun canım
yasemin hadi hayırlı olsun yorma kendini fazla bak..
pelin bir yaşında kaç tane aşı var( şimdiden geçmiş olsun..
ayy ben geldim.. evimin bütün işini bitirdim huzur içinde kızım uyanınca kendisiyle oynayabilirim :)) yarında iş var malum(
bende hala kızıma ne alsam doğum günü hediyesi onu araştırıyıroum..
Canberk'de çok felaketti arabada ama şimdi maaşallah diyeyim de binlerce kere bayağı düzeldi ya dışarıyı seyrediyor ya da hep arabada duran bir kitabı var ona bakıyor oyalanıyor artık.
Yok Eda mümkün değil bugün gelmez bugün kargoya verseler bile kargo şirketinden dolayı yarına ancak yetişir.
Turtacığa maaşallah binbir kere kıvırdı bu işi artık tamamdır.
Yav nereden anlıyorsunuz bu azıları mazıları ben hiçbir şey anlamıyorum elimi ağzına sokturmuyor zaten soksam da ısırıyor çok fena dr baktı ama geçen gün daha bir faaliyet yok dedi altı dişle kaldı bizim oğlan kaç aydır.
Hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin yeni evinizde.
Müzeyyenciğim çok geçmiş olsun Berkay'ımıza Allah korumuş gözünü. Şöyle düşmeden büyüseler ya diyeceğim ama imkansız gibi bir şey fazla zarar ziyansız atlatsınlar inşallah tüm düşmelerini.
sağol sibelcim. daha pazartesileri çalışmaya başlamadın galiba canım. ohh yorgunluğunu atarsın artık kuzuyla oynarken. ben de hala hediye bakıyorum oğluşa aktivite masası diyorum ama çok alçak geliyor o da bana:44:
oh mis gibi oldun dimi yine ellerine sağlık :)
sen alabileceğin her türlü şeyi zaten aldığın için bulamadın tabi bişey
hesap açtır kızına yada bes yaptır yada bir bankacı olarak
aaaa dur bende nilayın bebekliğinden kalma kitabı vardı saklamıştım, onu koyayım
birde öyle deneyim ebru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?