2009 Aralık Anneleri

Müzeyyen geçmiş olsun canım benim, ALLAh beterinden saklasın

Yas Yas YASMİN güle güle otur canım benim, yavrularınla eşinle ALLAH içine sindirsin

Bahar selam, nasılsın??? Beren nasıl, gece uykusu nasıl 1 gün hediye mi verdi kuzn sana yoksa devam mı aynı şekilde

Kıymet seninkiler süper ya, hem geliyo hem menüyü ayarlıyo daha ne istiyon sen bakiymmm

amiiiin canım inşallah çabucak atlatırlar bu dönemide onlar da rahatlar biz de valla.

walla bizde öyleyiz aynen üstten dişimiz patlamış gibi
geçen akşam beyazdı, bugün yok
3 gündür uyumuyoruz nerdeyse

müzeyyen geçmiş olsun canım

yasemin hadi hayırlı olsun yorma kendini fazla bak..

pelin bir yaşında kaç tane aşı var ( şimdiden geçmiş olsun..

ayy ben geldim.. evimin bütün işini bitirdim huzur içinde kızım uyanınca kendisiyle oynayabilirim :)) yarında iş var malum (

bende hala kızıma ne alsam doğum günü hediyesi onu araştırıyıroum..

sağol nilgüncüm amin allah korusun kuzularımızı
Yarin sabah sucicegi asisina gdcegiz

hadi sorunsuz atlatırsınız inşallah.

walla ben bilmiyorum, bulursan link atta bakalım
çünkü arabada hiç durmuyor bizim zıpa
gerçi heryer oyuncak oldu almıycam diyorum ama bakalım aklıma yatarsa onuda alırım
manyak olduk iyice yaw
Canberk'de çok felaketti arabada ama şimdi maaşallah diyeyim de binlerce kere bayağı düzeldi ya dışarıyı seyrediyor ya da hep arabada duran bir kitabı var ona bakıyor oyalanıyor artık.

Yok Eda mümkün değil bugün gelmez bugün kargoya verseler bile kargo şirketinden dolayı yarına ancak yetişir.

Turtacığa maaşallah binbir kere kıvırdı bu işi artık tamamdır.
Azilardayiz dunur cok zorluyor sanirim bu sefer kizimi ama.
Yav nereden anlıyorsunuz bu azıları mazıları ben hiçbir şey anlamıyorum elimi ağzına sokturmuyor zaten soksam da ısırıyor çok fena dr baktı ama geçen gün daha bir faaliyet yok dedi altı dişle kaldı bizim oğlan kaç aydır.

Hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin yeni evinizde.
Müzeyyenciğim çok geçmiş olsun Berkay'ımıza Allah korumuş gözünü. Şöyle düşmeden büyüseler ya diyeceğim ama imkansız gibi bir şey fazla zarar ziyansız atlatsınlar inşallah tüm düşmelerini.

sağol sibelcim. daha pazartesileri çalışmaya başlamadın galiba canım. ohh yorgunluğunu atarsın artık kuzuyla oynarken. ben de hala hediye bakıyorum oğluşa aktivite masası diyorum ama çok alçak geliyor o da bana:44:

oh mis gibi oldun dimi yine ellerine sağlık :)
sen alabileceğin her türlü şeyi zaten aldığın için bulamadın tabi bişey
hesap açtır kızına yada bes yaptır yada bir bankacı olarak

aaaa dur bende nilayın bebekliğinden kalma kitabı vardı saklamıştım, onu koyayım
birde öyle deneyim ebru

ya aslında süt iznimin bitmesine var ama ben haftaya başlıyorum çalışmaya mesai olarak( evet alçak biraz. benim kıza normal geliye ama kısayız biz. ki naz bile eğiliyo hafif. ya aslında aklımda iki şey var ama sitede bulamıyorum bi türlü adıda gelmiyo aklıma... e bebekte görmüştüm. bulursam söylerim :))

müzeyyen bizede çok alçak kalıyor ama yinede güzel oynuyor,
oturuyor kalkıyor , altına kafasını sokuyor,
olmadı çeviriyor

Yav benim izin 15 şubatta bitiyor ya şimdi düşünüyorum acaba 17 ocakta başlasam mı şu sürecin stresi beni çok hırpalıyor her sabah uyandığımda nasıl ayrılacağım oğlumdan diye düşünmekten helak oldum. Tabii çok şükür pek çoğunuza göre daha uzun bir süre kaldım oğluşla ama ne kadar kalırsak kalalım ayrılık sürecinin stresi üzüntüsü değişmiyor işte.
Nerede olacağım, çalışma ortamım nasıl olacak v.s. bunları düşünmek de beni yoruyor. O yüzden böyle düşüne düşüne zamanı geçirmektense başlasam da bir an önce alışsam mı diye de düşünmüyor değilim. Bir yandan da doğum sonrasına aktarabilmek için iznimi karnım burnumda son iki haftaya kadar çalışmıştım erken başlarsam onun bir anlamı kalmıyor ama erken başlarsam maddi yönden de rahatlayacağız.
Bakıcı kadın bayağı iyi gibi çok şükür. Gerçi dört günden bir şey anlaşılmaz ama yine de insan sezer bazı şeyleri diye düşünüyorum.
Şimdilik iyi gidiyor oğluma da alıştı oğlan da ona tam alışmasa da ilk zamanlarki gibi değil. Hatta bugün öğlen o uyutmuş ben yoktum evde. Yalnız bırakamam gibi geliyor halen teyzemin olması lazım ama gün içinde birkaç saat kalabilirler belki. Aman işte böyle şu an düşündüklerim sadece bunlar paylaşayım dedim bakalım zaman ne gösterir. Ben otuz kere daha fikir değiştiririm gerçi bu işe başlama konusunda.

canım söylemesi ayıp bi kiralık kasası var nazın.. her bayram dgünü vs. altın alıp koyuyorum duruma göre. (ya çeyrek ya yarım) ben bes mes sevmiyorum öyle şeyleri:)) hani o birikim onun dışında istiyorumki kıyafeti dolu zaten oyuncak alim istiyorum. yok bizde öyle fazla oyuncakta yok.. sıkıldıda hep aynı şeylerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…