• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

iyi geceler kızlar

doğum günü hediyeleri güzlemiş bende eğitici evi istiyorum ama sponsor lazım bana . bu ay da ödemelerimiz var doğum gününde olması şart mı bu hediyenin caaanım. sonra da alsam olar mı? olur olur diyin:)

evet şimdi olur anlamıyolar nasılsa ama sonra :20:

Sibel ben cok begendim ama yasi boyle bisey icin ufak 3 yas hediyesi alinabilir bence simdi alsan buyuk harf kuck harf anlmyck saat falan e sonra da sıkılır buyuyunce kac senedir evde olan sey cazip gelmez bence daha sonra ogrenme zamaninda 250 cok ewt ama ben 3 -4 yasinda olsa mina alirdim dusunmeden simdi fazla bence fiyati da amacida sen bilirsin yine tabi

ya ne zaman gitsek e bebeğe yada jokere bide tam ortaya kurmuşlar bunu nazı başından alamıyorum. o eğitici kısmı değilde masayı kaldırınca müzik kısmı var deli oluyo oynuyo.. evet 3 yaşından sonra daha mantıklı aslında.. ya şimdi ne alsam karar veremedi bi türlü .. hani bişey almak şartmı değil ama ilk doğum günü ya bi hatıra bi anı olsun..

iyi pelincim sağol.. korktum ama bende birden.. çok kanamadıda yinede tahmin edebiliyosundur o oyuncağı ki aslında oyuncak değil eski bi dönencenin müzik çalan parçası çok seviyo onu ama işte demir bi parçası var hepte aklımda bişey olurmu diye ahanda oldu.. kaldırdım ama biraz geç oldu işte..

Ben minaya babasiyla aktivite masasi aldim ama almak icin bahane oldu dogumgunu aslinda benim kizima hediyem temaya adina bagista bulundum herdogumgunundede bagis yapacagim sertifika adinada hatira olck hem simdi dogaya bezleri yarin birgun kagit israfi derken kizimin borcu olmasin dogaya & kalici 500 yillik omru olan mese agaci olacak hersene kalici hediye isteyenlere fikir olsun

Son düzenleme:
ya bide bu oyuncak meselesi hep kurcalar kafamı. tabii gelişimi için oyuncak almak önemli vakit geçirmek için de ama . bunun sınırını çocuğa nasıl koyacaz? benim yeğen bu konuda hiç sınır tanımıyo maalesef. abimler sürekli alıştırdılar yengem çalışırken her akşam elinde bişeyle geliyodu. şimdi de misal her kim geliyosa ne getirdin bana modunda elin boş geliyosan önce bi süre yanaşmıyo trip atıyo sonra açılıyo. biz hiç böyle beklenti içinde büymedik misal. hatta istediklerimizi bizimkiler hemen o an yapmazlardı bi süre sonra gerekliyse o da alırlardı. çok da ii yapmışlar diyorum ben. şimdi bile bişey alıcaksam önce bi süre bekliyorum çok acil bişey değilse eğer bi süre sonra hala istiyosam alıyorum.

O da ayri mesele tabi ablamin kizi 10 yasinda sony laptobu var iphone istyr babasina kalsa alck ama dedesi yani babam izin vermyr e bu cocuga 18 yasinda arabami alinacak bu soylediklerimi hayal etmeyen cocuklar var sonucta o ince cizgiyide kacirmamak lazim cocuk icin kotu doyumsuz olmasi tabi

Ben minaya babasiyla aktivite masasi aldim ama almak icin bahane oldu dogumgunu aslinda benim kizima hediyem temaya adina bagista bulundum herdogumgunundede bagis yapacagim sertifika adinada hatira olck hem simdi dogaya bezleri yarin birgun kagit israfi derken kizimin borcu olmasin dogaya & kalici 500 yillik omru olan mese agaci olacak hersene kalici hediye isteyenlere fikir olsun

ya bak işte bu süper bi fikir.. kendi sitelerinden mi yapıyoruz pelin..

ya bide bu oyuncak meselesi hep kurcalar kafamı. tabii gelişimi için oyuncak almak önemli vakit geçirmek için de ama . bunun sınırını çocuğa nasıl koyacaz? benim yeğen bu konuda hiç sınır tanımıyo maalesef. abimler sürekli alıştırdılar yengem çalışırken her akşam elinde bişeyle geliyodu. şimdi de misal her kim geliyosa ne getirdin bana modunda elin boş geliyosan önce bi süre yanaşmıyo trip atıyo sonra açılıyo. biz hiç böyle beklenti içinde büymedik misal. hatta istediklerimizi bizimkiler hemen o an yapmazlardı bi süre sonra gerekliyse o da alırlardı. çok da ii yapmışlar diyorum ben. şimdi bile bişey alıcaksam önce bi süre bekliyorum çok acil bişey değilse eğer bi süre sonra hala istiyosam alıyorum.

ahh ahh kıymet önce benim kendime bi sınır koymam lazım. ben oyuncak hastasıyım. evdeki oyuncakların yarısı ben bekarken aldığım şeyler :)) şimdi kızım oynuyo düşün yani.. oyuncakçıya girince kendimi kaybediyorum. bana kalsa her ay bişi alırım.. ama biliyorum gereksiz..

hadi kızlar benimki uyurken bende yatim.. bugün bütün gün temizlik yaptım akşam carreufourun altını üstüne getirdim.. yarında iş var malum.. gerçi şimdi ben yatarım o kalkar ya neyse... herkese huzur dolu bir gece kesintisiz uykular diliyorum..

hadi kızlar benimki uyurken bende yatim.. bugün bütün gün temizlik yaptım akşam carreufourun altını üstüne getirdim.. yarında iş var malum.. gerçi şimdi ben yatarım o kalkar ya neyse... herkese huzur dolu bir gece kesintisiz uykular diliyorum..

iyi geceler sibel sana. inş. uyur kalkmazda sende dinlenirsin:)

ya bişi istesem çok mu yüzsüzlük etmiş olurumki :)) ya ben hala bu yeni formata alışamadım resim ekleyenler özelden bana resim ekledim diye mesaj atsa mesela :p valla geçen gün arkadaş listemdeki herkesin tek tek profiline girip 11. ayda güncelleyen varsa albülmerine baktım canım çıktı.. :37: eskiden her akşam geliyodum bakıyorum resimler albumler kısmından şimdi o linke girince ilerleyemiyorum.. of ya eski kk yı istiyrum ben..:kkk:

Sibel ben de o dediğin 250 TL lik olanı düşünüyorum ama şu an değil ancak 2-3 yaş gibi.
Artık pahalı bir oyuncak da almıyorum zaten. Bizimkinin en sevdiği oyun kovasının içine küçük legoyu atıp zıplatmak misal. Maliyeti 2 kuruş ama oyalıyor işte adamı kaç dk.
Bu köfteler zaten hızlı büyüyorlar az bir zaman sonra kendi istekleri ve siparişleri olacak o zamana saklayayım hevesimi diye düşünüyorum ne yapayım.
Ama her istediğini de istediği anda almamak konusuna da katılıyorum sonuna kadar da önce kendimize engel olmak gerekiyor.

iyi geceler sibell ayy evet ya yarın iş var dimi ebru tadını cıkarrrr evde oturmanın benim kız halen ayakta ve enerjik. oyuncak kısmına katılıyorum birazda bizde var ya benim kızın önüne oyuncakları döküyorum hep içlerinden en gereksiz seylerle oynuyor ufak tefek

Normal bir oyuncakcidan yani avm de olmayan toplu alim yapip indirim alalim seneye aktivite masasi gibi cok kisinin aldigi oyuncaklarda ciddiyim

valla kızlar bizim kız ilk defa yürütecte öne gelmeye basladı bu dakika itibariyle eşim ögretti herkesinkiler yürümeye basladı ayy sevindirik oldum cünkü

cünküde kaldı elim yanlışlıkla cevaplaya gitti cünküü nerdeyse 6 aylıkken aldık ve ilerlemiyordu hep geri veya yana gidiyordu oh beeee

Back