iyi geceler kızlar
doğum günü hediyeleri güzlemiş bende eğitici evi istiyorum ama sponsor lazım bana . bu ay da ödemelerimiz var doğum gününde olması şart mı bu hediyenin caaanım. sonra da alsam olar mı? olur olur diyin:)
Sibel ben cok begendim ama yasi boyle bisey icin ufak 3 yas hediyesi alinabilir bence simdi alsan buyuk harf kuck harf anlmyck saat falan e sonra da sıkılır buyuyunce kac senedir evde olan sey cazip gelmez bence daha sonra ogrenme zamaninda 250 cok ewt ama ben 3 -4 yasinda olsa mina alirdim dusunmeden simdi fazla bence fiyati da amacida sen bilirsin yine tabi
Ben minaya babasiyla aktivite masasi aldim ama almak icin bahane oldu dogumgunu aslinda benim kizima hediyem temaya adina bagista bulundum herdogumgunundede bagis yapacagim sertifika adinada hatira olck hem simdi dogaya bezleri yarin birgun kagit israfi derken kizimin borcu olmasin dogaya & kalici 500 yillik omru olan mese agaci olacak hersene kalici hediye isteyenlere fikir olsun
ya bide bu oyuncak meselesi hep kurcalar kafamı. tabii gelişimi için oyuncak almak önemli vakit geçirmek için de ama . bunun sınırını çocuğa nasıl koyacaz? benim yeğen bu konuda hiç sınır tanımıyo maalesef. abimler sürekli alıştırdılar yengem çalışırken her akşam elinde bişeyle geliyodu. şimdi de misal her kim geliyosa ne getirdin bana modunda elin boş geliyosan önce bi süre yanaşmıyo trip atıyo sonra açılıyo. biz hiç böyle beklenti içinde büymedik misal. hatta istediklerimizi bizimkiler hemen o an yapmazlardı bi süre sonra gerekliyse o da alırlardı. çok da ii yapmışlar diyorum ben. şimdi bile bişey alıcaksam önce bi süre bekliyorum çok acil bişey değilse eğer bi süre sonra hala istiyosam alıyorum.
hadi kızlar benimki uyurken bende yatim.. bugün bütün gün temizlik yaptım akşam carreufourun altını üstüne getirdim.. yarında iş var malum.. gerçi şimdi ben yatarım o kalkar ya neyse... herkese huzur dolu bir gece kesintisiz uykular diliyorum..
cünküde kaldı elim yanlışlıkla cevaplaya gitti cünküü nerdeyse 6 aylıkken aldık ve ilerlemiyordu hep geri veya yana gidiyordu oh beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?