2009 Aralık Anneleri

sağol ebrucum. ben de öyle diyorum zaten. en kötüsü böyle olsun inşallah allah beterinden saklasın.
azıların geldiğini geçen ay doktor kontrolde söylemişti bize. devamında da berkay yaptığı bilimum huysuzluklarıla doktoru doğruladı ve ilk azımın ucu minicik elime geliyor ama bir köşesi daha tamamı değil patlayan. çok zorlanıyor yavrum.
tamam canım değişik birşeyler görürsen ekle. benim zaten netten sipariş verecek zamanım kalmadı. neye karar verirsem gidip arayıp bulup alıcam. çarşamba günü hem süsleri hem de hediyesini alayım diyorum bakalım.
müzeyyen bizede çok alçak kalıyor ama yinede güzel oynuyor,
oturuyor kalkıyor , altına kafasını sokuyor,
olmadı çeviriyor

ay çok güldüm her türlü oynuyor yani kuzucuk. berkay da arkadaşın oğlunda vardı orada çok sevdi oynadı hatta resimlerde de koymuştum oynarken. ama biraz daha büyüyünce kullanışsız olur mu diye tereddütteyim. bir de şu yazı tahtalı olanları falan varmış onlardan mı alsam diyorum ağbisiyle beraber kullansınlar diye bakalım karar vericem inşallah

zeynep hanımın so9n vukuatı dudağımı patlattı oyuncağıyla. şimdide hiç yanıma yanaşmıyo karşıdan bakışıyoruz:)

zeynep hanımın so9n vukuatı dudağımı patlattı oyuncağıyla. şimdide hiç yanıma yanaşmıyo karşıdan bakışıyoruz:)
Hay Allahım yaa ne olacak bu yaramazlıkları bunların. Bir de suçlu suçlu yanaşmıyor mu yanına yazık annesi git sarıl öp kuzuyu:)

aynen dediğin gibi ne zaman başlarsan başla stresi değişmeyecek ama
yanında mümkün olduğu kadar kal bir daha bu yaşları gelmeyecek
elinde fırsat varken kullan derim ben tabi bu stresle zor diyorsan orasına bişey diyemiyorum
bakıcı kadında inşallah sonuna kadar böyle gider, Rabbim içine sindirsin tekrar

siz bankacılar varya siz bankacılar benim kocada bankacı
yırttım bi taraflarımı yaptıramadım besi
e iyi o zaman zaten birikim yapıyormuşsun
geçenlerde aktivite masasını alırken yanında başka oyuncaklarda aldın diye demiştim

amanın geçmiş olsun, neyse bebelerin vurduğu yerde gül biter diyelim

Bilmiyorum ki Nilgün henüz tam bir karar veremedim bir yandan senin de dediğin gibi bir daha istesem de bu kadar yanında olamayacağım sonra pişman olurum niye erken başladım diye diyorum, diğer yandan bu stres beni öldürecek ne olacak nereye verecekler stresi gidip bir konuşmayı düşünüyorum bakalım inşallah gişeye falan vermezler.

Bes nedir ben bilmiyorum hayat sigortası gibi bir şey mi? Bizimki hesap açtırmış 2014 vadeli her ay bir miktar oraya kesiliyor maaşından ama ben 20 yaşına kadar dokunmayı düşünmüyorum Allah hayırlısıyla gösterirse o günleri tabii.

ebru bence son gününe kadar kullan iznini derim çünkü bir daha böyle fırsat ele geçmez. hem kendin diyorsun bak karnın burnunda son zamanlarında bile çalışmışsın. ne kadar fazla gün yanında olursan kuzunun o kadar kardır bence. işe başladıktan sonra çok özleyeceksin. ama maddi yönden bir zorunluluk veya sorumluluk hissediyorsan da ne mutlu ki bu kadar zaman yanında olup büyütebildin çalışmak da yaşamımızın bir gereği derim canım. sizin için en iyi olan kararı verirsin umarım.

hadeee bak sen cimcimeye geçmiş olsun kıymet çok kötü değildir umarım bir de suçlu olduklarını biliyorlar ya aem bunlar valla

Son düzenleme:

önünde sonunda olacak olan olur ebru
tabiki stres yapacaksın tahmin ediyorum, bu duyguyuda yaşamayan bilemez yani anlatılacak bişey değil ama yinede fırsatın varken dur derim tabi bu benin naçizane fikrim
ha bu arda çok kafana takılıyorsa bi ara gidip hem ziyaret hem ticaret diyerek baksan vaziyete

BES te bireysel emeklilik sistemi sen biraz yatırıyorsun biraz banka para birikiyor işte

tek tek alıntı yapamadım sağolun kızlr aman durur mıu o bensiz hemen geldi şirinlik yapıyo çirkişn oluyo falan...:) çok tatlı bunlar nasıl dayanılır ki

ebrucum Allah kolaylık versin diyorum çalışan arkadaşlar fikir beyan etmişler bukonuda son tercih senin....

Ben başlayacağım falan diyorum ama son ana kadar çok büyük ihtimalle başlayamam zaten.Büyük bir maddi zorunluluk yok Allahtan en iyisi gidip bir görünmeli biraz nabız yoklamalı en son kararı da ondan sonra vermeli.

işte budur

1 kol 1 bacak iki asi var sibel ama ates ve huzursuzluk yapmadi bizde darisi basiniza 13. Aydada iste yarin olck sucicegi asisi var mina asi olmasada dr muayene ederken basliyor aglamaya

Kiymet gecmis olsun burcu omere gelen hediyelerden kullanmadigin vardir darulacezeye gidecek kizlar gondermek istersen diye sana da diyeyim dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…