2009 Aralık Anneleri

pelin zaten kullanmıyordukii aglıyordu bindimi öglen yürüteci ilk arabama cevirdim ama cok hızlı kayıyor ben tutarsam gidiyo yoksa yere yapısacak benim kız halen emeklemiyorrr döne döne istediklerini yapıyor elinden tuttukmu yürüyor onun dısında tık yok gec yürüyecek herhalde

bende gidiyorum döneceğim kimse kalmazsa herkese ii geceler

ben didimmm ama uyandırmazsan 2 ye kadar oturursunbende uyumaya gidiyorum kızı babasına bırakacam artık hiç niyeti yok uyumaya

herkesee gunaydınn
sabahın 6 sında dıkıldık de
gece yın ekaynatmışsınız,,ben erkenden ayttım bu sefer,,dun gezdık dolandık flan baya yorulmuşum
bızımkıde tel manyağıydı bız konuşurken nası ıstıyodu elımızden cekıyodu falan,,dun vodafone nun bayısınde kı gorevlı maket telefon verdı azraya ama sankı gercek gıbı hemde son model yanı:)tabı azra mest nası cığlıllar atıyo nası sevındı..bızım kızında telefonu var artık

üstümden tır geçmiş gibiyim. bir de dün akşam düştü sehapaya çarptı gözünün kenarı morardı allah korudu gözünü yavrumun. allah beterinden saklasın.

amin canım çok geçmiş olsun... hakikaten allah koruyor melekler koruyor yoksa bunların bu sakınmazlığıyla ohoooooo

Yarin sabah sucicegi asisina gdcegiz

hadi iyi haberlerle gelin pelin... gel ve de ki "hiç sıkıntı yaşamadık misler gibi olduk geldik"

ebrucum çalışanların hepsi zaten söylemiş değil gün, saat olarak bile 1 saatin varsa onu oğluşunla geçir güzelim. maddiyat kısmı elbette iyi olur ama büyük sıkıntı yok demişsin onun için nacizane fikrim son dakikana kadar kullan hakkını. ama bu süreçte ihmal etme ve her gün mutlaka bir süre evden çık (bakıcıyı kontrol için de iyidir bu, 2 saat diyip 1 saatte dön mesela ) ve günden güne süreyi uzat ki canberk kuzusu da yavaş yavaş senin uzun süre yok olmana alışsın...
yok yine de erken işbaşı yapıcam diyosan kalan izinlerini bana hediye et piliz

zeynep hanımın so9n vukuatı dudağımı patlattı oyuncağıyla. şimdide hiç yanıma yanaşmıyo karşıdan bakışıyoruz:)

geçmiş olsun küçük vandallar bunlar ya... geçen akşam onu farkettim oynarken ha ısırdı ha ısıracak korkusuyla kendimi oyuna tam veremiyorum :18:

kızlar oğluma doğumgünü hediyesi olarak bunu almayı düşünüyorum nasıl sizce?
Mattel Fisher Price Zrafa ile Elence | Fisher Price | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas

güzelmiş müzeyyencim
ben aldığım bisikletten memnun kaldım evin müsaitse tavsiye ederim ayberk evin içinde gezdirir rahat edersin gerçi bugün tekrar alacak olsam daha pahalı ve daha oturaklısını alırdım bunu devirebilir gibi görünüyor hiç yalnız bırakmamak lazım :18:

çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin sibelcim 150 liralık şu anki ihtiyaçlarını fersah fersah karşılar gibi geldi bana
senin sebzenin ırak işinden haber var mı
bu arada eftyi aldım kesene bereket

günaydınnnn
hehe kendisine şu an ulaşılamıyor sanırım aradım kapalıydı

Yarin sabah sucicegi asisina gdcegiz

pelin inşll sorunsuz atlatırsınız..

zeynep hanımın so9n vukuatı dudağımı patlattı oyuncağıyla. şimdide hiç yanıma yanaşmıyo karşıdan bakışıyoruz:)

kıymetcim çok geçmiş olsun .. burakta geçen gün sandalyeye ağzını sürtüyordu. bi baktık ağzı kanıyoo korktuk tabii sonra anladık diş etini patlatmış o kanamış ..

kızlar oğluma doğumgünü hediyesi olarak bunu almayı düşünüyorum nasıl sizce?
Mattel Fisher Price Zrafa ile Elence | Fisher Price | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas

çok güzelmiş müzeyyencim inşll sever .. bizimki bu aralar pek oyuncak sevmiyoo ..

sibel çok güzel ama çokta bahalı .. bizim oğluşta aynı şekilde sepeti oyuncak dolu ama o adım adımdan gelen minik küplerle oynuyoo .. yada süpriz yumurtanın içindeki plastik şeyle ..

valla kızlar bizim kız ilk defa yürütecte öne gelmeye basladı bu dakika itibariyle eşim ögretti herkesinkiler yürümeye basladı ayy sevindirik oldum cünkü

maşallah zeynepe..

günaydın fatmacımm bizimki de telefon delisi.. benim eski telefonu veriyorum eline ışıkları yanmıyoo diye fırlatıyoo ..

günaydın arkadişler
geçmişe göz attım geldim

nasılsınız?

günaydın canım

Herkese günaydınnnn

benm gibi düşünen biri olmasına sebvindim ya bi benmiyim bencillikmi ediyorum diyordum kendi kendime
bende çok fazla ve çok pahalı oyuncaklar almaktan yana değilim tabi gereketiğinde ve gerekenler alınmalı ama sürekli yeni ve pahalı şeyler alırsak çoçukjlar zamanla bir beklenti içöine girecekler eli,ndekiler daha çabuk sıkılacakalr oyuncak arsızı olacakalar yani biz bişy istediğimizde bizden bir beklenti içne girecekler vs vs vs vs
yanlış mı düşünüyorum bilmiyoırum ama ellerindekiyle yetinmesini öğrenmeliler

kesinlikle çok doğru düşünüyorsun aynen ben de böyle düşünüyorum canancım ama çalışan anne psikozu sanırım elim dolu gidersem sanki yanında olamadığım zamanın diyetini vermiş olacakmışım gibi markete bile gitsem onun için bir şeyler bulup alma eğilimindeyim... tutuyorum kendimi ama mümkün olsa tüm dünyayı yığıcam önüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…