2009 Aralık Anneleri

kaka sorunumuz hala halolmadı ama ben artık kafama takmıyorum
en son gecen hafta cuma yapmıştı aradan 5 gün geçtikten sonra bi sabah baktım benimki ezilmiş büzülmüş ıkınıyo:))ay çok komikti:)baktım bayağa bi dolu kaka yaptı yine hardal kıvamında idi,aradan 3 saat geçti yine bi pırt yine kaka:))işte çarşamba günüydü ..ogün bugün hala yine yok,bakalım canı ne zaman kaka yapmak isticek zillinin:umursamaz:

selam arkadaşlarım...
hem çok anlamlı hemde çok anlamsız bi sevgililer günü akşamı pfff ne sıkıcı:KK43:
pelincim evlilik yıl dönümünüzü ayrıyetten kutluyor aşkınızın meyvesini öpüyorum mis gdıdan:)))

seraycım, benim için bütün sevgililer günleri anlamsız, çünkü bugün aynı zamanda kayınvalidemin doğum günü :)))

sen nasılsın??ben seni merak ettim çok :KK43:(

pelincim bende kutluyorum evlilik yıldönümünüzü....kocacın ve güzel Minanla bir ömür boyu mutlu olun...

seraycım, benim için bütün sevgililer günleri anlamsız, çünkü bugün aynı zamanda kayınvalidemin doğum günü :)))

]

ooooo aman tanrım:))))))))))nayır nolamaz nalannnbayanssulusmilebayanssulusmile
sen nasılsın??ben seni merak ettim çok :KK43:(
canımsın yaaa bu kadar mı kalp kalbe karşı olur bende seni çok merak ettim.o gün gittiğim diğer hastane de sonuçlarım daha da yüksek çıktı cnm...
benim önceden istanbulda çalıştığım hastaneyi biliyorsun orda bi endokrinolog arkadaşım vardı onu aradım perşembe gel göreyim seni dedi.perşembe istanbuldayım yani...sanırım ömür boyu ilaç bu arada 2 kgr verdim o ilaçla bakalım...expressom nasıl napio:)))))

pelincim bende kutluyorum evlilik yıldönümünüzü....kocacın ve güzel Minanla bir ömür boyu mutlu olun...[/COLOR

nöbet bitti.. bende birzdan uyumaya gideyim.. çok kötü bir gündü cumartesi gecesi eşimle tartıştık malum şey yüzünden.. ve sevgililer günü gibi çok önem verdiğim günde heba oldu gitti.. :KK43:(( tek kelime özel bişey konuşmadık.. sadece mecbur kalınca bebekle ilgili konuştuk.. ne kötü değil mi.. kendimi çok mutsuz hissediyorum.. ve ilk defa eşim bana hiçbir şey almadı bu da bana çok koydu.. illa bişey mi alması gerekiyo diyebilirsiiz ama o hep alırdı sinirim çok bozuldu..

pelincim evlilik yıldönümünü ve sevgililer gününü kutlarım.. kızlar hepinizin sevgilir günü kutlu olsun.. umarım sizleirnki iyi geçmiştir..

neyse artık gidip yatayım bari..

kızlar günaydın dün harika bir sevgililer günü kutladık kocacığımla 12 de bir yattı saat 5.5 da uyandı tamam bebek var havada yağışlı ama mübarek insan hiç olmazsa oturur karısıyla hiç birşey yapamıyorsa sohbet eder nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee öyle düşünceli erkek yok zaten ben hep diyorum benim eşim ANTıROMANTıK

günaydın kızlar, ne güzel melekleriniz kucaklarınızda bnde takip ediorum bebişleri we sizleri sürekli, mart annesiyim fakat şubat 20lerde doğum yapacağım
bebeğim doğdu doğacak ben hala isim konusunda çok kararsızım anketimi oylar we yeni önerilerinizi paylaşırsanız sewinirim.. şimdiden teşekkür hepinize..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...aldi-kizima-isim-konusunda-yardim-lutfen.html

pelinciğim bu arada valla yorumları okurken hatırladım kusura bakma evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun yıllara

Bir sürü yazdım yazdım gitti site bakımdaymış,
Pelinciğim dün yazamadım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım.
Eşin ve kızınla birlikte nice sağlıklı ve huzurlu yıl dönümleri geçirirsiniz inşallah.

Canberkin gaz sorunu tam gaz devam ediyor. Ama kaka sorunu doktorun önerisiyle verdiğim z.yağı sayesinde çözüld ügibi. 3 günde bir yaparken ne zamandır, iki gündür günde iki kere yapıyor.

araba alacağız eşim iş değiştirdiği için iş yerinin arabası gitti şu an arabamız yok çocuk olunca zor olacak tavsiye edeceğiniz birşeyler varsa çünkü biz ikimizde hiç anlamıyoruz

teşekkur ederım hepinize kutlamalarınız için zemuszemus kızım bıze ilk defa 10 dk boyunca yuksek sesle kahkaha atarak en guzel evlılık yıldönumu hedıyesını verdı kızlar çok sevındım kamerayada çekebıldık bır kısmını:lepi:

araba alacağız eşim iş değiştirdiği için iş yerinin arabası gitti şu an arabamız yok çocuk olunca zor olacak tavsiye edeceğiniz birşeyler varsa çünkü biz ikimizde hiç anlamıyoruz

benım dızel 2005 model pejom vardı çok az yakıyordu çokda memnundum eşimin piyasadan aldıgı çekler ödenmeyınce satmak zorunda kaldık hem hamıleydım kullanmıyorum kapıda duracagına iş görsun dıye 16.000 tl ye 45000 km deydı belkı yardımcı olabilir sana fiyat diye yazayım dedım melıkecıgım

eşimin opelı var triptonık istanbul trafıgı için otomatık vıteste kullanmak daha rahatlık verıcı

kaka sorunumuz hala halolmadı ama ben artık kafama takmıyorum
en son gecen hafta cuma yapmıştı aradan 5 gün geçtikten sonra bi sabah baktım benimki ezilmiş büzülmüş ıkınıyo:))ay çok komikti:)baktım bayağa bi dolu kaka yaptı yine hardal kıvamında idi,aradan 3 saat geçti yine bi pırt yine kaka:))işte çarşamba günüydü ..ogün bugün hala yine yok,bakalım canı ne zaman kaka yapmak isticek zillinin:umursamaz:

Bir sürü yazdım yazdım gitti site bakımdaymış,
Pelinciğim dün yazamadım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım.
Eşin ve kızınla birlikte nice sağlıklı ve huzurlu yıl dönümleri geçirirsiniz inşallah.

Canberkin gaz sorunu tam gaz devam ediyor. Ama kaka sorunu doktorun önerisiyle verdiğim z.yağı sayesinde çözüld ügibi. 3 günde bir yaparken ne zamandır, iki gündür günde iki kere yapıyor.

bizede babulıne iyi geldi kakasını 2 gun ustuste yaptı maşallah
gaz sancılarımızıda hafıflettı gıbı ama tamamen geçmedı arada yokluyor krız
ben gece içsin diye 90 cc mama içiyro ya mına gece onun yerıne içsin diye süt sagmak istyrm ama mınanın emmedıgı o 1,5 saattede sutu sagarsam sütüm yetermı acaba oldum ya yanı o emmedıgınde sagcam ok ama benım sagmam bıtecek yarım saat sonra mınanın emme vaktı gelecek e o zamana sut olurmu yıne

benım dızel 2005 model pejom vardı çok az yakıyordu çokda memnundum eşimin piyasadan aldıgı çekler ödenmeyınce satmak zorunda kaldık hem hamıleydım kullanmıyorum kapıda duracagına iş görsun dıye 16.000 tl ye 45000 km deydı belkı yardımcı olabilir sana fiyat diye yazayım dedım melıkecıgım

sağol canım benim eşimde dizel alalım diyor ben işe başlayana kadar almak istiyoruz sadece netten bakıyo aaa bu da güzelmiş diyor kapatıyor hiç bir girişimde bulunmuyor :KK43:(((((

nöbet bitti.. bende birzdan uyumaya gideyim.. çok kötü bir gündü cumartesi gecesi eşimle tartıştık malum şey yüzünden.. ve sevgililer günü gibi çok önem verdiğim günde heba oldu gitti.. :KK43:(( tek kelime özel bişey konuşmadık.. sadece mecbur kalınca bebekle ilgili konuştuk.. ne kötü değil mi.. kendimi çok mutsuz hissediyorum.. ve ilk defa eşim bana hiçbir şey almadı bu da bana çok koydu.. illa bişey mi alması gerekiyo diyebilirsiiz ama o hep alırdı sinirim çok bozuldu..

pelincim evlilik yıldönümünü ve sevgililer gününü kutlarım.. kızlar hepinizin sevgilir günü kutlu olsun.. umarım sizleirnki iyi geçmiştir..

neyse artık gidip yatayım bari..

kızlar günaydın dün harika bir sevgililer günü kutladık kocacığımla 12 de bir yattı saat 5.5 da uyandı tamam bebek var havada yağışlı ama mübarek insan hiç olmazsa oturur karısıyla hiç birşey yapamıyorsa sohbet eder nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee öyle düşünceli erkek yok zaten ben hep diyorum benim eşim ANTİROMANTİK

minayla ne kadar kutlanabılırsa o kadar kutladık :)
bizimkine göre böyle gunler piyasayı canlandırmak için uydurulan saçma gunler oldugu için pek önemsemıyor Allahtan geçen yıl zarzor ikna etmışım o gun evlenmeye :lepi:
erkek mılletı istisnalar vardır emınım bızım kadar ınce olmuyor neyse atlattık 1 sevgılıler gununude arzucum takma kafana murat enışte alır senın gönlunu emınım

bizede babulıne iyi geldi kakasını 2 gun ustuste yaptı maşallah
gaz sancılarımızıda hafıflettı gıbı ama tamamen geçmedı arada yokluyor krız
ben gece içsin diye 90 cc mama içiyro ya mına gece onun yerıne içsin diye süt sagmak istyrm ama mınanın emmedıgı o 1,5 saattede sutu sagarsam sütüm yetermı acaba oldum ya yanı o emmedıgınde sagcam ok ama benım sagmam bıtecek yarım saat sonra mınanın emme vaktı gelecek e o zamana sut olurmu yıne

ben o emdikten sonra emdiği göğsümü sağdım 100 cc ye yakın çıktı ( maşallah ) istersen bir dene yetmezse sağdığın sütü verirsin

Son düzenleme:
sağol canım benim eşimde dizel alalım diyor ben işe başlayana kadar almak istiyoruz sadece netten bakıyo aaa bu da güzelmiş diyor kapatıyor hiç bir girişimde bulunmuyor :KK43:(((((

hayret erkek mılletı arabasız yapamaz nasıl oluyorda acelecı davranmıyor

X