turta bütün gün uyumadı annemler geldi görmeye tabii hep ilgi ilgi uyurmu bebe banyo yaptırdım uyuttum başına şapka taktım üşümesin başı diye arada o kayıyor kızıyor uykusunda ya bunlar çok komikler büyüsün istiyoruz ama belki sonra bu hallerini özleyeceğiz minayı konuştuk bugün annemle hatta fotolarına baktı maşallah bu kıza mı biz dua ettik sürekli maşallah kocaman kız olmuş bu dedi artık mina hepimizin kızı oldu
sagolsun annecegının dualarını unutamam
mınada dışarı gıderken şapka takmaya çalışıyorum dık dık bakıyor bana hiç sevmıyor :)
o hepinizin kızına anlatırsınız artık annenı bizi dogdugun gun ne kadar panıge soktun dıye :)
Teşekkür ederim tavsiyen için denemediğim bir o kalmıştı ama buralarda bir yerlerde muskatın uyuşturucu olarak kullanıldığını fazla verilmesi halinde çok büyük yan etkilere sebep olabileceğini okumuştum.
Aslında çok da kullanan ve memnun kalan var ama bilemiyorum belki onu da deneyebilirim.Sonuçta gaz ilaçlarınında bağırsak hareketlerini azaltıp kolon kanserine neden olabileceğini iddia etmiş prof. doktorun biri.
Bir ay değil benim bir gün bile dayanacak halim kalmadı artık yaa.
O makasla sanki daha zor olur gibime geliyordu ama sen memnunsan ben de bir deneyeyim bakalım artık çıt çıtlı makasla kesemem zaten herhalde.
obur makas asıl zor ebru bununla etını kesmen mumkun degıl gıbı degişik bir yapsısı var keskın yerlerının sadece tırnagı kapıyor gıbı degişik
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim pek giremiyorum nete ama arada açıp okuyorum.oğlum da iyi gaz ağrıları oluyo ama kısa süreli.gece uykumuzda baya iyi uykusuz kalmıyorum çok şükür.bende çarşamba günü tırnağını kestim oğlumun korkudan çok iyikesememişim çok zor bulursam chicconunkine bakıcam bende.pazarteside aşımız var sizlerin bebişlerde aşıdan sonra bi rahatsızlıkmoldumu umarım benim oğlumdada bütün bebeişlerde de bi sıkıntı olmaz
ben 6 saat arayla calpol verdım sadece huzursuz oldu calpol ateşi ve agrıyı kestı sanırım bırazda ınce gıydırdım o gun inşallah sorunsuz atlatırsınız ateşi olmasadaaşı yerlerı agrıyor dıye bışey iste doktordan derım biz calpolle atlattık çok şukur
TIRNAKLARINI KESMEK BANADA ÇOK ZOR GELİYOR TUTUNCA ELİNİ YUMRUKL YAPIYOR uğraşınca kızıyor bağırıyor ve en beteri sürekli elini çekmeye çalışıyor ellerinin içini bile temizlemek tam işkence acayip sinirleiyor
tırnak makasını sanada tavsıye ederım melıke
mina emerken zar sor açıyorum elını emerken yumruk yapıyor :)
konuşarak kesıyorum sol memeyı emerken sol elını sag memeyı emerken sag elını halledıyoruz maşallah buyudukçe sorun olmaz inşallah kesmek
sicak degil evimiz dsari zaten -20 icerisinide 25 27 derecearai yapyorum ama sutum yagliolabilir kiyaftleinid hep 2 kere durulatyorum
evın sıcak dılek en fazla 23 olmalı
ben kızımı bir gece yıkıyorum bir gece yıkamıyorum yani gün aşırı yıkıyorum eğer bir gün daha uzatırsam yüzünde çıkmaya başlıyorlar noktacıklar heralde terden filan oluyorlar yıkanınca cildi bembeyaz oluyor bu arada d vitaminini nasıl veriyorsunuz kaşığa damlatıyorum ağzına veriyorum ama hep bulaştırıyor dudaklarına akıtıyor valla ne kadarcığı gidiyor mideye bilemiyorum hemöen ardından mememi veriyorum ama bir de birşey demediler açmı tokmu verilecek ??
ben 3 damla verılenden kullanıyordum mına sevmedı kusuyordu doktora baska yazdırdım tadı var bunun alıyor hemen mına 10 damla bu ben 3 damlayı da kaşıga 5 damla damlatıyordum kaşıkta kalan olur dokulen sızan oluyor dıye 2 si gitse 3 unu alıyordur mantıgı sabah aç karnına verıyroum ardındanda emzırıyorum açken daha kolay alır kusmaz hemen dıye
bugun azcık stres attım oh dedım yaaa
sevgılı kızım bunu duydu sanırım 3 saattır susmak nedır bılmeden habıre aglayıp duruyorrrrrr offfffffffff
evın ıcınde gezersek susuyor yoksa basıyor cıglıgı
attıgım butun stresı sayende bıranda gerı kazandım saol annecım
kendı kendıne nazar ettın
eskı sevgılın takı almış ama yenı sevgılının hedıyesı pek yorucu bır gece olmuş
Zaten günde bir kez gece veriyordum mamayı.dr.sormuştu geçen ay söyleyince önemsemedi bile onu.onunla doymaz bile sonra emmek ister hemen demişti zaten de öyle oluyordu.benim kardeşlerimin yeğenlerimin bebeklikleri hep çok tombikmiş.yeğenlerim her ay 2kilo almış sadece anne sütüyle.genetik sanırım oğlum da bize çekmiş.ama benim oğlum bir de normalden iri doğduğu için onlardan fazla şuan sanırım..mama vermedim bu gece bakalım aynıydı da uykusu sütüm de azalmazsa vermeyi düşünmüyorum birdaha..
bende sadece gece 1 kere verıyorum ama önumuzdekı hafta azaltıp daha sonra kesmeyı düşünüyorum
tabı mına ve sutum buna ızın verırse mına 3 saatte emse benım sutum geceyede yeter hatta gunduz sagıp geceye 90 cc çıkartırım ama mına hala 1saat 45 dkda emıyor ve 1 saatı geçince hala huysuzlanıyor gerçi bunada çok şukur