Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle şeyleri yazarken masallah yaz cnmcm
iyi fikir dediğin gibi olmadı onu verırım maşallah sutune kocaman bu arada
bravo bana burada oyalandım çorbayı taşırdım ocak battı offfffffff ((((((((( ya ne yemek yapacağımı da bilmiyorum bu akşamda o yapsın
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...lerinin-aylik-kilo-takibi-2.html#post11591676
burcu ve melıke gibi tum kılosunu verenler kendı kılosunu yazmasadaolur alsanaalsanasmile
burcu ıyıkı sen hamıleyken takılmamışsın buraya ben sana pek gıcık olurdum kılo almadın dıye kaydirigubbakcemile
Aynen bizde sevgililer gününü kutlamadık.sevgili eşim doğum hediyesi olarak telefon almıştı onu da geç vermişti bu hem doğum hem de sevgililer günü hediyesi olur demişti sanırım öyle düşünüyor.saçma buluyormuş böyle günleri o da...insan kırılıyor yaa.
Pelincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun eşinle bebişinle mutlu huzurlu bir ömür diliyorum
benim antiromantik doğum günü hediyeside almamıştı gerçi ben bot istiyordum alalım demişti doğumdan sonra şimdi ayaklarım şiş demiştim yaaa hediye filanda sorun değil bir çıkıp dolaşsak o bile yeterdi 2 çift laf bile etmedi hep uyuduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sabah bakkala gidecekti gi,tme bırak sigarayı dedim çok ısrar edip gidince bana heralde çiçek alacak o yüzden ısrarla gidiyor diyip bekledim 1 ekmek 1 paket sigarayla döndü
Bana bebiş doğdu diye tel aldı canm o da benim ısrarlarımla oldu amasempatiksalakcinni
Ayy bizler ne hayalperest olduk.benmki de işe gitti biraz gecikince herhalde hediye alacak diye düşünmüştüm ama nerdeeeekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizi bu hale getirenler utansın hayatım birde aksilik ben çok romantiğimdir lohusayken bile notlar yazıp koyuyordum pijamasının içine yastığına ama 2 senedir hiçbir şey görmedim tamam iyidir hoştur sevdiğini söyler ama hiç romantik değil yeni evliyken bir keresinde odun demiştim alsanaalsanasmile
delikafadulden aynen canım romantiklik hiç yok.ben sana sadece o günlerde değilki herzaman güzel davranırım diyor...çiçek almaya fırsat bulamıyormuş bunu bile söyledisempatiksalakcinni hediye bile almaz götürür biryere sen seç der aslında beğenmem de aldığını o yüzdensırnaşık şey
ayy ne güzel notlar yazıp koyman falan.ben de sabah yazıp koyuyordum birara o da cevap yazıyordu ama kendiliğinden hiç yazmadımafoldumben bir çiçekle bizi mutlu edecekler ama onu bile çok görüyorlarfisfisfis
kızlar rotovirüsü aşısını yaptırıcak mısınız bebişlere?
Ben bugun yaptirdim
kızlar rotovirüsü aşısını yaptırıcak mısınız bebişlere?
benim kızım 2,5 aylık oldu. geç mi kaldım acaba yaa? arkadsım cocuguna rotavirüsü aşısını yaptırmamıs, çocukta o mikrobu almış nerden aldıysa, çok agır geçmiş hastalıgı. doktorda kızmıs nıye yaptırmadın dıye. aşı olmayan çocukta hastalık 4 ya da 5 kez kesin tekrarlarmış. sorması ayıp kaça yaptırdın sen? 100civarı sanırım degıl mı?