- 19 Mart 2009
- 471
- 19
- 46
Aynen tatlım gecen akşam yanımda yattı ki biz hala ayrı yatıyoruz amannnnn bi söylendi bi soylendi dedim sen kalk git en iyisi yerinde yat :) . .kaç gündür evde takıldık kaldık gün yüzü görmuyoz malum şikayetçi deggilia Allah bebelerimize sağlık versin yeterki eee neymiş bizimki çok bunalmış arkadaslarıyla yarın geceyi dısarda gecirip kafa dağıtcaklarmış . .ba ba ba hadi gelde sinir olma . .kafa dagıtcak biri varsa oda benım . .eee ne oldu şimdi bizde kaynana yok ama bu seferde bu kasıyo ne yapalım bunun bi ortası yok işte . .
ah canım ya erkekler neden bu kadar anlayışsız.gerçi geceleri uykulu uykulu yardım etmeye çalışıyor ama eve gelince 5 dk.bebişi sevip doğru internetin başına..
kızlar gece nöbetçisi tek benim galiba.. benimki 3 de uyuyor.. resmen 3 e beş kala esnemeye durulmaya başlıyor ve sabah 9 a kadar uyuyor kesintisiz maşallah.. ben de bu duruma alıştım..aralarda zırt pırt kalkmaktansa bu iyi geliyor bana en azından bu düzeni bozulmasa bari..
yok değilsin.ben saat 3-4 arası bir başlıyorum sabah 9 a kadar uyku yok sürekli ağlıyor..
bir de sunu dene çok faydası oldu.yemediğim şey kalmadı ama en etkili bu oldu.600ml suya8-10 adet inciri bütün olarak at.2 adet havucu doğra 10 dk kaynat.kepçeyle inciri iyice ez. incirin özü suyuna cıksın.bu karışımı sabah ve akşam olmak üzere 2 bardak iç.bunu her sabah yeneden yapıp günlük tüketmen gerekiyor.1 hafta boyunca uygula.10 gün ara verip tekrar devam edbilirsin.4. ve5. günde etkisini göreceksin.hemen yap lütfen canını da sıkma. dermansız dert vermesin Allah.
tamam canım deneyeceğim.çok sağol.