- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lkeser bozma moralını bır tavsıyede bulunamıyorum bızımkı çok emmek ıstıyor bızımde sorunumuz o
aöa sıkmacanını olan sutunazalmasın alır inşallah kuzucuk mama takvıyesıde ölum degil aa unutma arkadasım
valla benimkide uyanmak bilmedi pelin . .korkarımki bukadar uuyumaya gece ayaktayız demektir . .bide bizimkinin huyu uyanınca kımıl kımıl bi kazınma durumu mevcut fıkır fıkır diyorum oğlum hangi tarlada kök söküyosun da böylesin :)
B u aeada söyliyim resim koydum herkeşler baksın benim küöük tıytılımada . .bütün bebekleride Allah nazarlardan korusun ve kocaman MAŞALLAH . .
sağol canım bozmamaya çalışıyorum ama şimdide eşimle gerginiz.sanırım bu daha çok etkileyecek beni.ağlayacağım ya sinirden.niye herşey üst üste geliyor sanki.bıktım artık ailesindende onların hiçbir hatasını görmeyip sürekli savunmasındanda.bir ablası var yakınızda daha çocuğu görmeye gelmedi.annesi babası doğduktan 1-2 hafta sonra görmeye geldiler.şiddetli yağmur yağdığı zaman hamileliğim son haftalarında taşındık hiç arayıp sormadılar.nerdeyse 1 ay sonra kaynanam gelip 5 dakika oturup gitti.daha neler neler..ama ben hep yanlış anlıyorum olanları onlar hep haklı..sinirlerim çok bozuk ya..
o zaman sende git yt bakalım gece uzun olabılır
inşallah olmz ya
sağol canım bozmamaya çalışıyorum ama şimdide eşimle gerginiz.sanırım bu daha çok etkileyecek beni.ağlayacağım ya sinirden.niye herşey üst üste geliyor sanki.bıktım artık ailesindende onların hiçbir hatasını görmeyip sürekli savunmasındanda.bir ablası var yakınızda daha çocuğu görmeye gelmedi.annesi babası doğduktan 1-2 hafta sonra görmeye geldiler.şiddetli yağmur yağdığı zaman hamileliğim son haftalarında taşındık hiç arayıp sormadılar.nerdeyse 1 ay sonra kaynanam gelip 5 dakika oturup gitti.daha neler neler..ama ben hep yanlış anlıyorum olanları onlar hep haklı..sinirlerim çok bozuk ya..
bu kadar uykusuzluk ve bebege panık halınde olmamız bızı zaten geriyor pimi çekılmiş halde dolaşıyorum valla
tınlama ya gelmesınler görmesınler eşinede gelmedıler görmedılerdeme
eşin ezık aileinin bu drumdan o yuzden laf ettırmıyor uste çıkıyor bellı
çocugunu senı onemsemeyen insanlar için gerilipte bebişinin rızkını sutunu etkıleme
Ya zaten hiç bi şey yokken bile havadan nem kapma ruh halindeyiz hepimiz bide bu insanların yaptığı vicdansızlık . .inan ben bile eşime parlamamk için zor tutuyorum kendimi adamın bişeyden haberi yok ama normalde önceden yaptıgı seyler şimdi batar oldu çok garip bi ruh durumu tam acillik . .sen tatlım salla gitsin hepsini zaten süt sorunumuz var bide böyle kasma . .zaten anladımki hiçbişey tam olmuyo anası olmasa bacısıyla oluyo oda olmadı kocanla oluyo SABIR SABIR YA SABIRRR . .
aynen bende senin gibiyim.şimdi bebek uyuyor oda o kadar rahat onunla uyuyor..ya ben uyumam lazım ama nerdee..başka odaya geçtim uyurum diye oda yok.valla şeytan diyorki git uyandır söyle lafları git yat ondan sonra..
kızlar gece nöbetçisi tek benim galiba.. benimki 3 de uyuyor.. resmen 3 e beş kala esnemeye durulmaya başlıyor ve sabah 9 a kadar uyuyor kesintisiz maşallah.. ben de bu duruma alıştım..aralarda zırt pırt kalkmaktansa bu iyi geliyor bana en azından bu düzeni bozulmasa bari..
burcu ömermı arızaya bagladı senmı yoksun ortada
kızlar gece nöbetçisi tek benim galiba.. benimki 3 de uyuyor.. resmen 3 e beş kala esnemeye durulmaya başlıyor ve sabah 9 a kadar uyuyor kesintisiz maşallah.. ben de bu duruma alıştım..aralarda zırt pırt kalkmaktansa bu iyi geliyor bana en azından bu düzeni bozulmasa bari..
uyandırma o acıkınca uyanır buyudu artık 5 saatden fazla uyursa emzırmeye kaldır6saat kesintisiz uyuması normal mi?benim ki de 2 de anca yatıyor.ben de bıraksam uyuyacak ana aç kalır diye 2.5 -3 saatte bir uyandırıyorum besliyorum.
Kızlar oğlum 2aylık sayılır bugün tarttık bu ay 2kilo almış maşallah Ama aslında biraz fazla değilmi kafam karıştı zaten iri doğmuştu aşırı şişman olursa
pelincim arada girip okuyup çıkıyorum...hiç keyfim yok ( bakalım ne zaman düzelicem :S
kızlar gece nöbetçisi tek benim galiba.. Benimki 3 de uyuyor.. Resmen 3 e beş kala esnemeye durulmaya başlıyor ve sabah 9 a kadar uyuyor kesintisiz maşallah.. Ben de bu duruma alıştım..aralarda zırt pırt kalkmaktansa bu iyi geliyor bana en azından bu düzeni bozulmasa bari..
ahh ahh bende takıntılıyımdır da hal kalmadı takamıyorum bıle artık.
cok tesekkur ederım kımsenın cocugu hasta olmasın .
bence sen yemek olayına gir.kalorılı seyler tuket hem sana yarar hem sutune
allah korusun sende hastalanma sonra .
uyandırma o acıkınca uyanır buyudu artık 5 saatden fazla uyursa emzırmeye kaldır
o 2-3 saat ilk 1 aydaydı şimdi yine 3 saatde 1 emzırecegız ama uyuyorsa uyandırmaya gerek yok 3 saatte uyuyarakda buyuyecekler gece 5-6 saat uyuması normal bu ayda aÇ KALMAZ
sağol . ne bileyim ben deki bu aç kalma korkusu bir türlü geçmedi.verdiğim zaman da memeyi reddetmiyor ama.zaten 5dkyı da geçmiyoruz. o kadar dakikki.5 dk dolunca memeden ağzını çekiyor.sonra bir daha açmıyor.ben o yüzde 3 saate bir dürtüyorum.
ebru ne yaptın canberk ne alemde
biraz duzeldımı bu babulıne gazı çıkartmasına yardımcı oluyor
ama mına kabız dıye rahatlayamadı offffff offff