2009 Aralık Anneleri

bende uyuttum şimdi toprak ı .bizimki sallanmayı hiç sevmiyordu ama ben marta iş başı yapacağım kayınvaldemde ayakta sallamaya alıştırmak istiyordu o yüzden iki gündür sallıyorum önceden çok ağlıyordu sallarken ama şimdi yavaş yavaş alıştı.normalde emerken uyuyor.ben gidince işe mecbur sallanacak.

canım tv çok uzakta ters çevirsem bu sefer tersten bakıyor kapatıncada sinirleniyor zaten çok fazla bırakmıyorum 5 dk duruyor sonra mızmızlanıyor beşiğine yatırıyorum şimdi uyuyor zaten ama sağol söylediğin için dikkaet ederim bundan sonra

Ben bazen petibörü Humana Still Tee ile yiyorum çok arttırıyor
Boza da çok fazla arttırıyor zaten şişenin üzerindede yazıyor anne sütünü çoğaltır diye
ama ben sevmiyorum zorla 1 bardak içtim çok farketti.
özellikle tahin helvası ve tahin pekmez çok işe yarıyor
eşim hep açık taze helva alıyor pakette olandan değil ama aklınızda bulunsun

slm kizlarrr resim yukledim taze taze benim kizim masallah cok rahat masallah masallah ben nete bizim pc bozuk ondan giremiyom

çok yoruldum yaw
ayakta salladım uyumadım kucagımda gezındırdım anca bu saatte uyudu
elim kolum ayagım heryerım agrıyor

bende kucağımda onla beraber uymuşum pelin bir 20 dk ama heryerim ağmış dediğin gibi benimde..

ya akşam annemin gelmesin dört gözle bekliyorum banyo yapmam gerek, eskiden hergün duş alırdım.. aaah ahh..
birde biominera diye bir ürün satın aldım 98 TL verip yanında da salyangoz özlü cilt kremiyle kil maskesi gönderdiler.. aptal kafam sen kimsinde kremlenceksin.. ama bilemedim onun öyle dakikalarca masaj yapılması gerektiğini ve sonra kalan tuzları temizlemem gerekeceğini düşünmemiştim.. biominera denen inceltici ürünün içinde deniz tuzu da var duştan hemen sonra kullanılması gerekiyormuş.. aldım aptal gibi geldği akşam yapmaya başladım güya ama malesef çok vakit harcatıyr insana oğluş da tabi durmuyor.. bende kaldırdım artık yazınuygulamaya başlarım belki herşey düzene girerse..

kızlar ardanın saçları dökülüyor normal mi acaba beşiğinin içi baya baya saç dolu.. hepte sırt üstü yattığı için arka sivri taraf dökülüyor normalmi merak ettim ya

normal canım benimkide öyle,döküle döküle tepesine saç kalmadı ensedeki saçlar olduğu gibi duruyor:)

Yahu canım çıktı uyutacam diye ne gece ne gündüz doğrudürüst uykusu yok ölecem az kaldı( tuvalete bbile giremz oldım bırakın banyoyu(

kızlar ardanın saçları dökülüyor normal mi acaba beşiğinin içi baya baya saç dolu.. hepte sırt üstü yattığı için arka sivri taraf dökülüyor normalmi merak ettim ya

benim kızda hep sol tarafına yatıyor sağa yatırınca debelene debelene sola dönüyor el kadar bebe solda saç kalmadı zaten hepsi evre evre dökülecek kendi saçları çıkacak ensesindekiler toplanacak kadar olacak yakında :)))))

benim zillininde onden dokuluyo zaten azdi onde ensesi uzundu simdi dahada uzadi onler kellesti

masalah teyzesi tesekkurlerr hepsi birer melek ama buyuyunce cadi olacaklarrrr:kedi:aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

valla cadı mı olacaklar bilemem ama benim ki şimdiden acayip babacı oldu babayı görünce hemen sırıtıyor tüm gün ve tüm gece ben bakıyorum o geliyor kızım zeynep diyip ıslık çalıyor deli oluyor sesle gülüyor açık açık eşime cilve yapıyor hatun

kızlar moralim çok bozuk.bugün dr götürdüm bebişimi burun tıkanıklığı için dr genel kontrol yaptı.kilosuna boyuna bakalım dedi.doğum kg 3 640 dı.2 şubatta sağlık ocağında tartıldı 4 200 olmuştu bugün ise 4 170 çıktı.yani 10 günde kg alacağına azalmış.dr da kg hiç iyi değil hiç beğenmedim hemen mama vermiyorum ama 10 gün sonra kontrole gel kg iyi çıkmazsa mama vereceğim dedi..
iyi kg alması için uğraşacağım daha sık emzireceğim.siz uyusa bile uyandırıp emziriyormusunuz.ne kadar aralıklarla emziriyorsunuz.mama bile veriyordum ya günde 2 kere yada sadece geceleri..ne yapacam ya canım çok sıkıldı.süt yapan şeyleri ye ye nereye kadar yinede sütüm yeterli değilmi acaba..
birde hamilelikte kilo alan arkadaşlar o kadar kafaya takmayın.ben hamilelikte sadece 8-9 kg aldım doğumdan sonra çok kg verdim gittikçede vermeye devam ediyorum.buda birçok rahatsızlığı beraberinde getiriyor.mide ağrısı,el bileğimde ve parmaklarımda ağrı,iştahsızlık vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…