canım tv çok uzakta ters çevirsem bu sefer tersten bakıyor kapatıncada sinirleniyor zaten çok fazla bırakmıyorum 5 dk duruyor sonra mızmızlanıyor beşiğine yatırıyorum şimdi uyuyor zaten ama sağol söylediğin için dikkaet ederim bundan sonrakarışmak gibi olmasın canım ama 2 yaşına kadar çocuklara tv yasakmış benimki de kafayı çevirip çevirip bakıyo boynu kırılacak nerdeyse ama ben ters çeviriyom bakmasın diye
tvde doktor söylemişti televizyon izlemek bebeklerin beynini kötü etkiliyomuş
Ben bazen petibörü Humana Still Tee ile yiyorum çok arttırıyorkızlar haftasonu bişeye kafayı taktım sütüm çok azalmıştı diğer topiklerde okumuştum petibör bisküvi sütü arttırıyormuş yedim ve gerçekten çok işe yaradı bilginize bide dereotu da sütü arttırıyomuş bunuda ebru şallıdan duydum
Allah bunları bildiği gibi yapsın ne diyeyim çok geçmiş olsun canım inşallah hayrını görmez tekrar çok çok geçmiş olsun inşallah yakalanırlar:teselli:
saolun kızlar... hayırlısı. Allah başka sıkıntı vermesin...cok gecmıs olsun
allah korusun cana gelecegıne mala gelsın dıyor bazen ınsan
saolun kızlar... hayırlısı. Allah başka sıkıntı vermesin...
slm kizlarrr resim yukledim taze taze benim kizim masallah cok rahat masallah masallah ben nete bizim pc bozuk ondan giremiyom
sağol canım cevap verdiğin için.. aynen ensesi upuzun oldu:)))normal canım benimkide öyle,döküle döküle tepesine saç kalmadı ensedeki saçlar olduğu gibi duruyor:)
kızlar ardanın saçları dökülüyor normal mi acaba beşiğinin içi baya baya saç dolu.. hepte sırt üstü yattığı için arka sivri taraf dökülüyor normalmi merak ettim ya
maşallah dilekciğim kızına Allah nazarlardan saklasın çoook tatlı melek bunlar melek
benim kızda hep sol tarafına yatıyor sağa yatırınca debelene debelene sola dönüyor el kadar bebe solda saç kalmadı zaten hepsi evre evre dökülecek kendi saçları çıkacak ensesindekiler toplanacak kadar olacak yakında :)))))
masalah teyzesi tesekkurlerr hepsi birer melek ama buyuyunce cadi olacaklarrrr:kedi:aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile